Mám vzťah založený na sexe a nechcem, aby sa to ex dozvedel

lara1231
30. sep 2014

Baby mam taky problem so svojim priatelom mam jedno dieta pred 2 mesiacmi sme sa rozisli ale sme stale v kontakte.Chodi za malou,volame si stretavame sa.Lenze problem nastal ked som medzi casom stretla muza s ktorym je mi dobre a velmi ma pritahuje.Ale povedala som mu ze sa nechcem nijako viazat ze je to cisto len o sexe.Nechcem aby sa to moj ex priatel dozvedel pretoze by to nerozdychal a vsetkemu by bolo koniec nechcem o neho prist mam ho stale svojim sposobom rada ale neviem ukoncit ani stretavanie za ucelom sexu.My sme aj vo vztahu mali problem v tejto oblasti tak mozno aj preto som tak bezhlavo vhupla do niecoho z coho neviem teraz vycuvat

2712sasenka
30. sep 2014

@lara1231..ved si si sama odpovedala na otazky..si rozidena a nikomu nemusis nic vysvetlovat..terajsiemu si povedala,ze chces len sex a byvaleho nie si povinna ho o nicom informovat,ani ci niekoho mas alebo nie..A v com mas vlastne problem? 🙂

dankariska
30. sep 2014

Tak, ak si myslis, ze tento sposob zivota je pre teba a malu prospesny. Aj tak sa da. Ale niekedy treba pocuvnut rozum, nie svoje pocity ci tuzby. Navyse ak nie su najspravnejsie. Je to o tvojej voli.

lara1231
autor
30. sep 2014

@2712sasenka problem je vlastne v tom ze viem ze sa tak zit donekonecna neda.Ale ide o to ze sa bojim ze sa to byvali dozvie a strati zaujem aj o malu viem o com hovorim je dost ziarlivy a toto by nerozdychal len tak

mirkava
30. sep 2014

@lara1231 a v čom chceš vlastne poradiť?

2712sasenka
30. sep 2014

@lara1231 hej,ale ked ste sa uz rozisli,tak si mozes robit co chces...neboj,on ked sa to dozvie bude ziarlit,muzska jesitnost je nevyspitatelna v tomto,to vies chlap moze,ale zena nie,ale to ho prejde..a na malu urcite nezanevrie...ja mam skoro taku istu situaciu ako ty,len s tym rozdielom,ze je mi uplne jedno co si byvaly mysli 🙂

lara1231
autor
30. sep 2014

@mirkava neviem ci poradit mozno si len vypocut nejake rady,nazory ani sama neviem mozno som to potrebovala len dostat zo seba von nemam sa s kym takto porozpravat

terezka1947
30. sep 2014

@lara1231 hm...vies,ono smola je v tom,ze klamstvo,resp.to,co clovek chce najviac skryt,vyplava na povrch v najneocakavanejsiu chvilu 😒
podla mna je tu len jedna otazka:
stoji ti ta chvilka vzrusenia za to?ak ano...uz si si odpovedala
ak by si este uvazovala o svojom ex...ako o svojom este raz aktualnom...asi tiez si das odpoved sama,co mas urobit

lara1231
autor
30. sep 2014

@2712sasenka a tiez mas partnera len za ucelom sexu?vies bojim sa ze sa zalubim a to nechcem lebo nemam zaujem sa na niekoho zas viazat a neviem ci sa da takto existovat bez toho aby som nezacala k nemu nieco citit viac neviem ci chapes pisem ako talian 😀

mirkava
30. sep 2014

@lara1231 jaj tááák 🙂 nooo je to komplikované ale pokiaľ ste sa s piateľom rozišli tak to nerieš... davaj si pozor aby sa u teba nestreli a bude všetko OK 🙂

lara1231
autor
30. sep 2014

@terezka1947 no praveze aj som o tom uvazovala ze mozno o nejaky cas by som mu mozno aj dala este sancu ale chybalo mi v nasom vztahu to co zazivam pri terajsom

2712sasenka
30. sep 2014

@lara1231 Musis si to sama v sebe zakazat,sa zalubit...a ked chces este dat sancu byvalemu,tak si daj velke bacha aby ti na to neprisiel....teraz je vsetko nove pre teba,ale za nejaky cas ani ten na sex nebude taky aky bol na zaciatku..vsetkeho sa raz objes a potom mozno pochopis,ze ten sex je menej dolezity ako laska k tvojmu byvalemu a vratite sa k sebe...zaciatky su najkrajsie,vo vsetkom

lara1231
autor
30. sep 2014

@mirkava tak dufam ze sa ani nestretnu 😀 to by bolo ine fiasko 😝

barborazilina
30. sep 2014

z vlastnej skusenosti viem ze nespokojnost v sexe casto vedie k nevere ... tak neviem ci ma vyznam dufat v ex ... uzi si aktualneho ... nikdy nevies do coho to prerastie ... a dalsie upozornenie ... vztahy o sexe nikdy nie su len o sexe ak trvaju dlhsie ... zas vlastna skusenost 🙂

lara1231
autor
30. sep 2014

@2712sasenka to hej mas pravdu len byvali bol dost ziarlivy a vsetko chcel mat vzdy pod kontrolou kde som,s kym som a proste nic som bez neho nemohla a teraz sa citim taka volna preto som asi ako utrhnuta z retaze 😀 problem je ze ja ani sama neviem ci este lubim svojho ex skor by som povedala ze by som to este s nim skusila len koli malej alebo sa bojim ze ked sa nabazim terajsieho tak ostanem sama a uvedomim si ze som mala ostat pri ex

penny007
30. sep 2014

@lara1231 v živote nieje najdôležitejší sex. A s bývalým partnerom normalne fungovali? Ci bol aj iny problem ako nedostacujuci sex???

lara1231
autor
30. sep 2014

@barborazilina no my spolu praveze niesme dlho vyspali sme sa spolu asi len 3 krat 😀

horana
30. sep 2014

@lara1231 Neviem kto vo vasom vztahu inicioval rozchod, ale ste rozideni. Ked ma zaujem o malu, skutocny, bude mu jedno ci mas alebo nemas partnera. Raz by si si aj tak nasla, dokedy by si cakala a nechala sa psychicky vydierat? Do smrti? Tak zjavne si ho nechcela/alebo on teba, ked ste sa rozsili. Ked ma malu rad, nebude ju pouzivat ako psychicky stit aby branil tebe v dalsom zivote. Ak ju preto prestane vyhladavat, nemal ju skutocne rad, bola to len pretvarka.
Ten vztah zalozeny na sexe zdoraznujes preto ze tento novy nema zaujem o tvoju malu a tebe vyhovuje stav ze mas aspon funkcny sexualny zivot a zaroven chlapa, ktory sa zaujima o malu a aspon trosku supluje ulohu otca, ak to dobre chapem, ci? Oba typy ta vlastne vyuzivaju, ten terajsi aby mohol mat sex ale nemusel sa zaujimat o dieta, ten ex zase ta drzi v sachu s tym ze bude za malou chodit len kym budes sama. Je to dost akoby dvojite vyuzivanie, jeden aj druhy ta drzia v sachu pred skutocnym stastim.
By som asi vydrzala bez sexu a hladala niekoho s kym bude aj sex aj nadej na vztah s dietatom, nech mozes exa s kludnym svedomim pustit k vode a mat partnera aj na otcovstvo aj na sex. Takto sa budes zamotavat a dcera si iba budovat vztah niekde, kde to zrejme nema buducnost, s niekym kto ju skutocne nelubi (inak by ju mal rad bez ohladu na to s kym si ty). Potom si iba zlozito bude musiet odvykat. Musis hladat stastie pre vas obe, tak by som to narovinu povedala aj tomu sexualnikovi, nech sa vyfarbi aj exovi. Radsej stratit oboch a vycistit si stol. Musis ho mat prazdny, ked ho chces naplnit.

lara1231
autor
30. sep 2014

@penny007 nie my sme sa nerozisli koli sexu to by som zas neurobila ale mali sme aj ine problemy ako hovorim bol velmi ziarlivy a to fakt nemal dovod bola som mu uplne verna ale potom prisli aj ine problemy prestal davat peniaze neplatil to co mal a tak sa to kopilo az som ho zbalila prec

jana_eyre
30. sep 2014

@lara1231 ja som tiez raz mala taky vztah za ucelom sexu.. zo zaciatku to super fungovalo, ale ked to trvalo takmer rok, tak som sa akosi neubranila zalubeniu.. hoci som si to zakazovala :D on sa zrejme zalubil trocha tiez, ale on bol silny introvert, ktory sa zasekol v spomienkach na byvalu.. tazko sa nezalubit do niekoho s kym ti je dobre a travis s nim cas.. /my sme sa stretavali aj mimo postele, len sme spolu nechodili/

zalubenie potom vsetko ukoncilo /co sa teda vobec nestazujem, lebo to nebol muz premna, nasla som si potom terajsieho manzela, co je premna vyhra/

penny007
30. sep 2014

@lara1231 a dala si mu nejaký dôvod prečo toto robil či mu len "preplo"? Muži sú vo väčšine prípadou extrémne žiarliví ak u svoje ženy, či priateľky zbadajú len minimálny podnet že by im mohla byť nerverná.....Roprávala si sa s priatelom o tom, prečo sa tatko správa????

lara1231
autor
30. sep 2014

@horana praveze s tym terajsim sme sa spoznali tak ze sa neskutocne venoval malej dokonca by som povedala ze aj viac ako jej vlastny otec to ma na nom tak uputalo bolo to take mile az to potom prerastlo k sexu on mi nepovedal ze ma chce iba na sex ale povedala som to ja ze sa nechcem nijako viazat a mozno som aj spravila chybu ze som to povedala ale nechcem sa zas sklamat

barborazilina
30. sep 2014

@penny007 Prepac ale pokial ti muz veri tak nema dovod ziarlit ... to ako potom to bude chyba zeny aj ked skoci na obed s kolegom lebo s nim urcite spi? ... ziarlivost je nelogicky skrat mysle u muza alebo u zeny a podla mna nie je tolerovatelna takmer v ziadnej miere ... otazka dala si mu nejaky dovod aby ziarlil podla mna nie je u nikoho na mieste ... ani u zeny ktora partnera podviedla niekolkokrat ... asi nebola uspokojena ked hladala inde ... alebo ho nemala rada ... tak ci tak ak mu to nevyhovuje nech ju necha ale nech neziarli ...

dafnea
30. sep 2014

Využívaš dvoch chlapov, lebo sa bojíš. Je to len obyčajný strach, že ostaneš sama. Keby si sa nebála zostať sama, tak si úprimná k sebe aj k ostatným. Takto vodíš za nos všetkých a nedopadne to dobre. Uvidíš. Raz sa to prevalí nejakým spôsobom. Nikto takto nemôže byť šťastný. Ak chceš mať bývalého tak sa dajte dokopy a prestaň riešiť milenca. Ak chceš milenca tak nerieš čo povie bývalý.

penny007
30. sep 2014

@barborazilina to je môj názor, sto ľudí,sto chutí 😉

lara1231
autor
30. sep 2014

@penny007 ale ano rozpravala vela krat ale jeho odpoved bola ze mal predomnou vztah a ta ho podvadzala kade tade a ze teraz si uz bude davat pozor mozno preto som chcela vyskusat nieco ine odputat sa trochu od toho vsetkeho kde som ani do obchodu nemohla ist aby o tom nevedel a to neprehanam ani trochu

lara1231
autor
30. sep 2014

@dafnea preco vyuzivam obidvoch terajsi alebo milenec alebo ako to nazvat vie o vsetkom vie ze sme sa rozisli vie ze sa stretavame mame predsa spolu dieta nic mu netajim a keby nechcel tak by to ukoncil nemyslim si ze je to vyuzivanie

lara1231
autor
30. sep 2014

@jana_eyre prave preto aby som sa nezalubila snazim sa netravit s nim vela casu

sissy27
30. sep 2014

@lara1231 ak prestane mať záujem o dieťa len preto, že ty si si niekoho našla (či už je to len o sexe alebo aj o niečom inom), tak o ňu nikdy záujem ani nemal... ak si tvoj ex niekoho nájde, tak dáš malú do decáku? prestaneš sa o ňu starať? nie... tak by to nemal robiť ani on... ak to spraví, je to o niečom inom ...

dafnea
30. sep 2014

@lara1231 no ale je to strach, že ostaneš sama a k ex nie si úprimná. Ved ja ťa nesúdim, chcem ti poradiť.

horana
1. okt 2014

@lara1231 V tom pripade radim dovol si zalubit sa, aj ked chapem ze je to tazke a clovek sa nechce znova popalit. Ale ako inak nez skusanim sa k tomu posunies, hlavne ked je sanca ze by mohol mat rad aj malu, to je predsa hlavna priorita najist jej otca, co ju bude vychovavat. Od exa sa treba uz odstrihnut, nech ukaze svoj charakter ci mu naozaj ide o malu (v tom pripade bude chodit novy partner/nenovy partner) ale ci ju iba pouziva ako zdroj na ovladanie tvojho zivota. Ty potrebujes partnera aj otca pre dceru v jednej osobe, co on nie je.