Mám veriť veštici?

23. nov 2021

Baby začnem tým že mi 3 roky dozadu kolegyňa v práci rozprávala o Veštici ktorá veští pravdu a ktoréj aj veštila..V tom čase som mala mala vzťah z tyranom..bolo to začiatkom augusta 2018 keď som v nedeľu zavolala Veštici samozrejme,bola som veľmi skeptická..Veštica sa pýtala na dátum a rok narodenia a začala mi rozprávať samé na počudovanie pravdivé vecí citujem:
Veštba 1: Vaše numerologicke číslo je 7..V 27 rokoch ste ukončili vaše 2 vzťahy (pravda), terajší vzťah je karmicky a priateľ vám ubližuje (tyran-pravda),v najbližšom mesiaci si dávajte pozor pretože s ním otehotniete a budete čakať dievča (pravda)v novembri som zistila že som tehotná..Po novom roku budete mať opletačky s policajtmi a nájdete sa aj na súde (pravda-mala som skrze neho prusery a bola som aj na súde)..V roku 2019 v novembri som mala 3 mesačný vzťah pri ktorom to taktiež nevyšlo..
Veštba 2 : Terajšieho priateľa máte len odpútať od jeho bývalej ženy(pravda-stale ju spomínal,nebol vysporiadaný) Terajší priateľ si po novom roku nájde ženu s 2 deťmi a to bude krátkodobý vzťah ktorý ona ukončí a on už ostane sám (pravda-presne sa tak stalo a a aj skončilo... Nastupujete do novej práci ktorá bude iba dočasná,a vidím tu osudového muža ktorý sa do vás zamiluje budete s ním chodiť po výletoch a narodí sa vám aj ďalšie dieťa a vidím aj svadbu, vás priateľ býva vo vašom okolí,je približne vo vašom veku má jedno dieťa a stretnete ho v novej práci😀(Tak teraz neviem čo si mám myslieť, stretla som svojho priateľa s ktorým sme začali chodiť na vyletiky , máme 7 mesačneho syna,priateľ je ale rozvedeny a má už 4 deti , nebýva v okolí môjho mestá ale 200 km odomna 🙂 Bývame spolu unho takže ako je možné že Veštica mala pravdu vo všetkom okrem tohto?🙂 Popravde sem tam my prebehne myšlienka či naozaj má čaká ešte niekto iný 😄
PS: Potrebovala som to dostať zo seba
..

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
23. nov 2021

@nikolka1986 Ahoj mám chcela som jej zavolať už dávnejšie len nereaguje na sms tak som radšej nechcela nič siliť 🤣

madeline1
23. nov 2021

To je somarina. Moze ti povedat nieco vseobecne, ty si to prisposobis na svoj zivot, pripadne jej poskytnes popri jej vesteni informacie, ani si to mozno neuvedomujes...zi najlepsie ako vies a bez vestenia..

valdovalda
23. nov 2021

Kolko pyta za vestenie a z coho vesti?

ella_price
24. nov 2021

„Je logické, že ľudí zaujíma bezprostredná budúcnosť, keď stoja na križovatke a musia sa rozhodnúť. Psychológia veštenie neuznáva, prognózovanie však áno," vysvetľuje Dušan Fabián. Prognózovanie vychádza zo starej antickej múdrosti: Poznaj sám seba. „Čím sa lepšie človek pozná, tým robí primeranejšie rozhodnutia." Zásadný rozdiel medzi veštcami a psychologickým poradenstvom tkvie v rozhodnutí a spôsoboch sebapoznávania. Môžem vám pomôcť nahliadnuť do seba samej cez rozličné nástroje, rozobrať váš vzťah k partnerovi a práci, a tiež predstavy o sebarealizácii. Ale rozhodnutie za vás nikdy psychológ nespraví. Nepreberať zodpovednosť za život, to je zásada poradenstva a psychoterapie," vysvetľuje PhDr. Fabián. Aj rozhodnutie navštíviť veštca prináša veľa úskalí. Nie vždy veštec poradí správne a najmä nie vždy klient veštbe správne porozumie. „Napadá mi opäť historka z antických dejín. Kráľ Kroisos dostal chuť napadnúť Perziu. A tak zašiel za vešticou Pýtiou a spýtal sa jej, čo by mu ona poradila - teda vyveštila. A ona povedala: Keď prekročíš tú a tú rieku, zničíš veľkú ríšu. A tak Kroisos, spokojný s veštbou, šiel domov a na druhý deň sa vybral s vojskom zničiť Perziu. No keď prekročil vyveštenú rieku, skončilo to hrozne a bitku prehral - zničil veľkú ríšu, tú svoju."

0silvia0
24. nov 2021

Stratila som sa v tolkych vztahoch a v tolkych detoch, dievca, ty toho teda stihas...
Ale naco toto vyhliadanie do buducnosti? Zi v pritomnosti najlepsie ako vies. To teraz chces 20 rokov cakat ten osudovy vyvesteny vztah? Mne toto hlava neberie...

anjelicek26
24. nov 2021

Boze take somariny a za toto ludia este platia peniaze. Usporiadaj si zivot poriadne, mat vztah s muzom - ani nie manzelstvo - co uz ma styri deti a hned mat s nim dalsie dieta, to je napad teda... financne zavazky ma ten chalan take, ze toto dobre nikdy nebude, ak sa nevrati vlastne radsej k byvalej...na to nemusim byt vestica, je to bohuzial logicke.

kittykat22
24. nov 2021

kamaratka verila roky vestici. Vsetko vychadzalo. Potom jej poradila aby investovala s kolegom ako to dopadne. Peniaze namiesto byvania dala chalanovi ktory ich minul a ona ho musela dat na sud. Stahovala sa do spolubyvania a jedla rozky s maslom mesiac, pretoze namala ziadne peniaze. Zhodou nahod prisla o pracu ako bola korona. Este jej v tom obdobi vestica vyvestila ze stretne KONECNE po rokoch muza svojich snov. Stretla, vestica ze je ten pravy tak ta pre neho robila prve posledne. Viedla mu firmy, spravovala baraky, prenajimala byty - vsetko z lasky. Chalan ju vyhodil na ulicu. Ale ja som to pisala uz aj do ineho fora o vesteni. Baba sikovna, rozumna ... keby nepocuvala nejaku blaznivu zensku mohla sa mat v zivote super.

Miesto toho pocuvala kecy ako zivotny muz v kartach nie je, ako musi spravit to a to aby ho nasla ... teraz ma 41 a je bez rodiny, bez deti a zbiera peniaze na vlastne byvanie. V 39 zostala na mizine a sama.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sandokanka36
24. nov 2021

no neviem, voci takymto predpovediam som skepticka. lebo mi to pride cele take prisposobene. ale ako ak tomu chces verit, tak je to cisto na tebe 🙂

konikkon
24. nov 2021

Podľa mňa by si sa mala so súčasným priateľom rozísť a čakať na toho od veštice. Tento to nebude, keďže nespĺňa jej popis. Vidím to na rozchod.

ankare
24. nov 2021

Wau,toto nebude náhoda ..

ankare
24. nov 2021

@miriam11 a z čoho Ti je úzko? Že vieš,čo bude nasledovať?

janickacrazy
24. nov 2021

No tak možno sa veštica nemylila a priateľ má len jedno biologické dieťa a tie tri nie sú jeho, čo ty vieš. Poznám prípad, kedy muž až po rozvode zistil, že 2 z 3 detí, čo mali so ženou neboli jeho.

kamatopo
24. nov 2021

Ja som tiež v minulosti riešila moje veľmi ťažké životné situácie s veľmi dobrou vesticou. Pomohla mi v rozhodovaní a naozaj mala pravdu vo všetkom. Môj skeptický manzel bol u nej zo srandy no keď sa vrátil bol úplne zmenený🤭😂a pravdaže aj on si našiel svoju cestu. Ja tomu verím a aj odporucam. Pomohla aj viacero kamarátkam takže za mňa👍👍👍

katkamatka7
24. nov 2021

Úzkosť z takýchto predpovedí môže byť spôsobená tým, že sa vedomie upriami na predpovedaný scenár. Buď úplne zapadne do toho, čo sa stane a úzkosť je z toho, že sa tomu nedá zabrániť, alebo zatiaľ nezapadne a úzkosť je z toho, či sa to vôbec tak stane.

xima
24. nov 2021

@janickacrazy presne aj mňa toto napadlo😃

valdovalda
24. nov 2021

@ella_price zaoberate sa nejakym konkretnym poradenstvom prosim vas?

zuzanka.zuzu
24. nov 2021

@miriam11 prosím kontakt 😀 ja som nepoučiteľná...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anida86
25. nov 2021

Veriť vestici znamená neveriť Bohu. My, ktorí žijeme v krajinách, kde nám nič nechýba, sme zabudli sa v prvom rade obrátiť na Boha a najskôr siahame po tom čo sľubuje okamžitú odpoveď. Neriešime však či je táto cesta správna. Uvazuj sama či môže na tom niečo byť pravdy.

silvia_pekna
25. nov 2021

Nie som clovek co by takemu veril, aj ked poznam pripady, kedy mala vestica pravdu. No mam pred tym respekt a neviem ako by som narabala s takymito informaciami

mischell333
24. dec 2021

Utekať čo naďalej....
Veštica nieje dobre áno povedať môže vám sa to vrije do hlavy a tým ze na to myslíte si to vytvárate reálne a tak sa vám to aj stane všetko je v hlave myšlienkami čím sa zaoberať co prijmate do seba myslením si vytvárate život... Žite bez takých ľudí 🙂 a bude to dobre

majkabambulik
11. feb 2022

@nikolka1986 Veštenie pomocou tarotových kariet alebo iných predmetov je vždy vážnym porušením prvého prikázania a prejavom nedôvery v Boha. Tento hriech otvára človeka pre pôsobenie démonických síl. Veštenie z tarotových kariet sa rozšírilo v osemnástom storočí, okrem iného aj v slobodomurárskych bratstvách. Podľa slobodomurárov pochádza tarot zo staroegyptských presvedčení, ale spája sa aj so židovskou kabalou. Je to syntéza mnohých okultných a ezoterických tradícií. K jeho rozvoju prispeli známi slobodomurári, okultisti a satanisti. Tarot sa nazýva Satanova biblia.

Otec Aleksander Posacki uvádza: „Nie je náhoda, že v štruktúre tarotu existujú nekresťanské alebo dokonca protikresťanské tradície. Boli zaznamenané a odovzdané ďalej. Toto nahromadenie zlých symbolov vytvára určitú moc, ktorú mnoho ľudí cíti.“

Symbol v činnosti týchto duchovných tradícií je realistický. Ovplyvňuje a mení vedomie, alebo ho skôr otvára silám neznámeho pôvodu. Táto symbolika je úvodná (iniciačná). Je to posolstvo špecifickej, ale temnej spirituality.

Exorcisti varujú

Exorcisti jednoznačne varujú pred veštením, zdieľajúc svoje skúsenosti zo svojej služby. Otec Andrzej Grefkowicz, exorcista Varšavskej arcidiecézy, učí: „Účinnosť veštcov nie je ani prirodzenou ľudskou zručnosťou […], ani nepochádza od Boha […]. Takže kto siahne po veštení, vrátane tarotu, siahne po satanovi. […] Za svoje „služby“ musí bohužiaľ draho zaplatiť. Človek platí útlakom, posadnutosťou, niekedy chorobami a nakoniec obmedzením vlastnej slobody. A najvážnejším dôsledkom je strata vzťahu s Bohom.“

Páter Grefkowicz vysvetľuje, že miera duchovného zotročenia človeka závisí od toho, do akej miery si človek, ktorý používa veštenie, uvedomuje, koho vlastne oslovuje.

„Použitie tarotových kariet jasne naznačuje, že máme do činenia s diabolským činom.“ V tomto mieste je potrebné hovoriť o vedomejšom čine vôle, a teda o vážnejších následkoch. Tiež by som rád dodal, že u ľudí, ktorí sa zaoberali tarotom, samotné pálenie kariet spravidla nestačí na ukončenie tejto „kapitoly“ ich života. Hlavnou príčinou zla nie sú karty, ale karty, ktoré sú za nimi. V takýchto situáciách človek často potrebuje modlitby za oslobodenie kombinované s osobnou cestou obrátenia, to znamená obrátením sa na Krista.“

Na druhej strane otec Posacki, ktorý sprevádzal osobu, ktorá chce opustiť tarotové karty, zdôrazňuje, že táto prax zahŕňa spiritualistické mechanizmy. „Je to forma dôvery v nesprávneho boha, uctievanie božstiev,“ upozorňuje kňaz.

Svedectvá bývalých výrobcov tarotov

Niet pochýb o tom, že tarotové karty sú nástrojmi zlého. Svedectvá ľudí, ktorí sa zaoberali týmto typom veštenia, túto skutočnosť potvrdzujú.

Veronika osvetľuje satanove mechanizmy pôsobenia, ktorým sa kedysi sama poddala: „ Karty nefungujú. Sú len nástrojom na zotročenie človeka. Zlý duch je inteligentný, pozoruje, vie, v akej oblasti môže konať a kde si je istý úspechom.

Funguje to aj u iných ľudí. Niekoho môže zotročiť tretími stranami a vytvoriť tak sieť závislostí. Používa viditeľný nástroj (t. j. Tarot), všetkými prostriedkami, ktoré má k dispozícii, a ostatných ľudí, a prinúti danú osobu, aby presne dodržiavala jeho pokyny. Funguje to v malých krokoch, aby sa neprejavil plne. Osoba náchylná na čítanie tarotov teda získa určitý obsah a zlý duch ju bude pokúšať a klamať. Bude chcieť, aby niekto ako osol nasledoval mrkvu, aby nemohol žiť bez tarotu. Tarot je pokyn, ktorý má konať, naprogramovaný zlým duchom.

Skúsenosti Kasie s tarotom – pôvodne to vyzeralo pozitívne – sa pre ňu skončili veľmi bolestivo: „Moje dobrodružstvo s tarotom trvalo päť alebo šesť rokov. Vtedy to bolo dobrodružstvo! Ľudia prišli, poklonili sa, vždy sa na mňa usmiali a ja som im veštila. Strácala som samu seba, pretože moja rodina nefungovala a v dôsledku toho sa rozpadla. Moje manželstvo sa rozpadlo kvôli tarotu. […]

Nastáva bod, keď niekedy nechcete rozložiť karty a ste unavení, povedia: „Vezmi si ma! Zober ma von! Stav sa, uvidíš! Možno sa niečo dozvieš! «. Niekedy sa stávalo, že som vstala uprostred noci, keď bol manžel preč, pretože sme sa pohádali a o jednej ráno som skontrolovala, ako ďalej žiť … Niekedy ma to unavovalo, ale pomaly sa stali mojou posadnutosťou, mojou slepotou … “.

Kasia si konečne uvedomila, aká vysoká je cena za uzatváranie zmlúv so zlými duchmi: „Tarot sa bohužiaľ„ mstí “ľuďom, ktorí ho opustia. Príkladom toho môžu byť moje skúsenosti – rozpadnuté manželstvo a trápenie mojej dcéry “.

Celina, ktorá zdieľala svoje svedectvo, priamo hovorí, že impulz k práci s tarotom pre ňu podnietil zlý duch: „Cítila som, že ma niečo začína ovládať a obmedzovať. Táto vec mi naznačila, že sa znova spojím s ľuďmi, keď k nim pôjdem s tarotovými kartami. Keď budem vedieť čítať, spriatelím sa.“

„Vzťah“ s kartami

Existujú rôzne balíčky tarotových kariet a tiež rôzne spôsoby ich čítania. „Účinnosť“ veštenia závisí od osoby, ktorá píše tarot, a od osoby, ktorá kladie otázky. Nestačí sa naučiť symboliku jednotlivých kariet a ich interpretáciu. Odborníci na túto tému tvrdia, že musíte stráviť čas meditáciou nad kartami, rešpektovaním ich, vytvorením „vzťahu“ s nimi a uctievaním. Potom veštenie nadobúda účinnosť a veštec získava schopnosť čítať karty lepšie a presnejšie.

Ľudia, ktorí používali tarot, si všimli, že v určitom okamihu sa s kartami začína zaobchádzať nie ako s predmetom, ale ako s osobou. Začnú „rozprávať“, človek sa na nich čoraz viac naviaže a bude na nich stále viac závislý. Existuje situácia, keď sa človek, hoci aj v malicherných veciach, nedokáže sám rozhodnúť, vždy si musí vypýtať karty.

Ľudský prístup ku kartám musí byť zásadný pre ich účinnosť. Človek, ktorý dáva tarotu rešpekt a dôveru, dostáva údajne pravdivé odpovede a človek, ktorý tarot ignoruje a neverí mu, veštenie zlyhá.

Odkiaľ tieto znalosti pochádzajú?

Môžete si myslieť, že čítanie budúcnosti z náhodne usporiadaných kariet je buď hra, alebo výmysel, nebyť skutočnosti, že niektorí čitatelia tarotu vedia veci, ktoré by možno bežne nevedeli.

Niektorí hovoria, že tarot funguje silou strážnych duchov, duchovných sprievodcov, astrálnych entít atď. V skutočnosti sú za týmito kartami démoni, ktorých jediným účelom je prerušiť vzťah človeka s Bohom. Vzbudzujú u človeka zvedavosť na skryté veci, vytvárajú dojem, že človek môže poznať budúcnosť a dokonca nad ňou vládnuť, a tiež dávajú pocit nadradenosti nad ostatnými ľuďmi.

Také poznanie a moc sú zdanlivým dobrom, ktoré je dymovou clonou pre duchovné nebezpečenstvo, do ktorého človek vstupuje. Zlí duchovia sú inteligentnejšie bytosti ako ľudia a ich jediným účelom je odsúdiť človeka.

Veštenie je známe už od staroveku, preto je v Písme. existuje mnoho pasáží, ktoré zakazujú tento typ praxe ako protiklad k viere v jedného Boha.

Už v prvých biblických knihách existuje zákaz: „Neobracajte sa na vyvolávačov duchov a na veštcov. Nevypytujte sa ich, poškvrnili by ste sa tým. Ja Pán, som váš Boh!“ (Levitikus,19,31).

Slová z ďalšej knihy sú formulované rovnako jednoznačne a silne: „Keď prídeš do krajiny, ktorú ti dá Pán, tvoj Boh, varuj sa napodobňovať ohavnosti tamojších národov! Nech niet medzi vami nikoho, kto by kázal svojmu synovi alebo dcére prejsť ohňom, aby sa očistili, alebo kto by sa vypytoval hádačov, dával pozor na sny a na znamenia; nech niet čarodejníkov, zaklínačov, nikoho, kto by sa radil duchov alebo veštcov, alebo by sa pýtal mŕtvych na pravdu. Všetky tieto veci sa ošklivia Pánovi a pre tieto nešľachetnosti ich vyhubí. Buď dokonalý a bezúhonný pred Pánom, svojím Bohom! Tie národy, ktorých krajinu zaujmeš, počúvajú čarodejníkov a hádačov, ale tebe to Pán, tvoj Boh, nedovolil.“ (Deuteronómium 18, 9-14)

„Lebo toto hovorí Pán zástupov, Boh Izraela: Nech vás nezavedú vaši proroci, ktorí sú medzi vami, ani veštci; ani nepočúvajte svoje sny, ktoré sa vám prisnijú, pretože vám falošne prorokujú v mojom mene; neposlal som ich, hovorí Pán.“ (Jeremiáš 29,8-9)

„Lebo bôžikovia hovorili naprázdno a všetci videli klamstvo, vykladajú márne sny, potešujú daromne. Preto odtiahli ako stádo, sú pokorení, lebo niet pastiera.“ (Zachariáš 10,2)

„Vtedy mu Ježiš povedal: „Odíď, satan, lebo je napísané: »Pánovi, svojmu Bohu, sa budeš klaňať a jedine jemu budeš slúžiť.“ (Matúš 4,10)

Na druhej strane, v Skutkoch apoštolov je príbeh, ktorý ukazuje, že za veštením je zlý duch: „Keď sme sa šli zasa modliť, stretli sme akúsi dievčinu, ktorá mala vešteckého ducha a veštením prinášala svojim pánom veľký zisk. Chodila za Pavlom a za nami a vykrikovala: „Títo ľudia sú služobníkmi Boha, Najvyššieho, a zvestujú vám cestu spásy.“ A robila to mnoho dní. Pavla to dohnevalo, obrátil sa a povedal duchu: „V mene Ježiša Krista ti rozkazujem, aby si z nej vyšiel!“ A v tej hodine vyšiel. Keď jej páni videli, že im zanikla nádej na zisk, chytili Pavla a Sílasa a zavliekli ich na námestie pred vrchnosti.“ (Skutky 16,16-19)

Za vešteckými schopnosťami ženy je zlý duch, takže keď je od neho v mene Ježiša Krista oslobodená, stráca svoje nadprirodzené schopnosti. Zlý duch hovorí pravdu o poslaní apoštolov, aby sa stali dôveryhodnými. Toto je dnes jeho záludná operácia. Démon chce človeka presvedčiť, že stojí za to využiť jeho „pomoc“, a preto vyzerá, že dar veštenia pochádza od Boha a že má slúžiť ľuďom a ich blahu.

Učenie Cirkvi

Cirkev, verná učeniu Pána Ježiša, dôsledne varuje pred veštením a mágiou, pričom poukazuje na zlé dôsledky takýchto praktík: „Boh môže svojim prorokom alebo iným svätým zjaviť budúcnosť. Správny kresťanský postoj je však dôverne sa zveriť Prozreteľnosti do budúcnosti a odmietnuť všetku nezdravú zvedavosť, ktorá sa jej týka. […]

Veštenie a mágia

2115 Boh môže zjaviť budúcnosť svojim prorokom alebo iným svätým. Ale správny postoj kresťana, čo sa týka budúcnosti, spočíva v tom, že sa s dôverou odovzdáva do rúk Prozreteľnosti a zrieka sa každej nezdravej zvedavosti v tomto ohľade. Nepredvídavosť však môže byť nedostatkom zodpovednosti.

2116 Treba odmietnuť všetky formy veštenia: uchyľovanie sa k satanovi alebo k zlým duchom, vyvolávanie mŕtvych alebo iné praktiky, o ktorých sa mylne predpokladá, že „odhaľujú“ budúcnosť.46 Používanie horoskopov, astrológia, čítanie z ruky, výklad predpovedí alebo osudov, jasnovidectvo a uchyľovanie sa k médiám prejavujú vôľu mať vládu nad časom, nad dejinami a nakoniec nad ľuďmi a zároveň túžbu nakloniť si skryté mocnosti. Sú v protiklade s úctou a rešpektom spojenými s láskyplnou bázňou, ktoré sme povinní mať jedine voči Bohu.

2117 Všetky praktiky mágie alebo čarodejníctva, ktorými si človek chce podmaniť skryté mocnosti, aby ich postavil do svojich služieb a dosiahol nadprirodzenú moc nad blížnym – hoci aj preto, aby mu získal zdravie –, vážne odporujú čnosti nábožnosti. Tieto praktiky sú ešte odsúdeniahodnejšie, keď sú spojené s úmyslom škodiť druhému, alebo keď sa pri nich uchyľuje k zásahu zlých duchov. Aj nosenie amuletov si zasluhuje výčitku. Špiritizmus je často spojený s vešteckými a magickými praktikami. Preto Cirkev upozorňuje veriacich, aby sa ho chránili. Uchyľovanie sa k tzv. tradičným spôsobom liečenia neoprávňuje ani vzývanie zlých mocností, ani zneužívanie dôverčivosti iných.“(KKC 2115, 2116, 2117).

Drž sa ďalej od hriechu

Tarotové karty, prvky veštenia a okultnej symboliky dnes nájdete dokonca aj v detských hrách a v počítačových hrách. Veštenie je oficiálne registrované povolanie v Poľsku a v mnohých ďalších krajinách. Takéto služby sú ponúkané aj vo virtuálnom svete – veštenie získate len kliknutím myšou na PC. Univerzálna dostupnosť a niekedy zábavná atmosféra veštenia klamú. Porušenie Božieho prikázania, žiť v hriechu nie je pre človeka nikdy dobré.

lubos333
9. jan 2024

@zuzanka.zuzu Komu nie je rady,tomu nie je pomoci. Sama na seba priťahuje s zlo a potom keď ťa niečo zle postihne budeš fnukat a prosiť o pomoc.

zuzanka.zuzu
9. jan 2024

@lubos333 a to si sa na koňa registroval iba preto aby si mi túto pitchovinu napísal? 🤦🙄

tamarrr
6. mar 2024

@miriam11 môžem poprosiť kontakt, vopred ďakujem.

autor
9. mar 2024

Ahojte neviem či sa to fakt spĺňa ale už mesiac bývam naspäť v rodnom meste...Od priateľa som sa odsťahovala aj zo synom a ostávame kamaráti keďže príde raz za mesiac pozrieť syna..O mesiac nastupujem do novej práce a čo sa týka tejto veštby tak ani si netrúfam myslieť že by som už niekoho našla.. Momentálne dlhšiu dobu nechcem a ani nejdem vyhľadávať pánsku spoločnosť 🙂

marco88
9. mar 2024

Ahoj autorka. Skús jej zavolať znova.