ahoj co si myslite ked partnerovi zvonil telefon a zena v telefone ho oslovovala zlatko a on mi nato povedal ze to bola zakaznicka 😠 ale zlatko?
😀 😀 😀
@pargacka nespecifikovala si,v akej oblasti tvoj partner pracuje.
Mna napadla jedna oblast,ale necham si to pre seba.
@anatalia77 Gigolo? 😀
@anatalia77 vsak povedz ?ja viem v jakej oblesti pracuje ale aby mu zenska vravela do telefonu zlatko tak to kde sme
Baby ani nereagujte, dalsia pubertacka co sa nudi. precitam prispevok a vidim. 😀
@lucinenka001 prosim ? ja to myslim vazne nie som purtacka
@pargacka teba v detstve neucili,ze sa cudzie rozhovory nepocuvaju??
@lucinenka001 pubertacka
@anatalia77 ucili noa a co tak soom pocula
a je to tu 😀 😀
už nikto ničomu tu nebude veriť 😀
zlatá inbloom
to je na tebe ci mu veris, to ze ho niekto oslovuje zlatko este nic neznamena 🙂
@macamac ked sa vsetky vyspime,tak hadam to bude lepsie,dne je blbec den
cautee kocky zase sa stretavame vdaka inbloom:D podobne...uz nikomu nepisem svoj nazor kto sa zaregistroval teraz...bez fotky,bez vsetkeho... odkial si natrafila na tuto stranku? zrazu si nieco pocula,tak si sa hned zaregistrovala a chces riesit tvoj problem? opytaj sa nato jeho......
@pargacka a kto to ma vediet, ked nie ty?
ja si nemyslim aby to bolo nieco strasne .. chodim ako opatrovatelka do zahranicia... a tam su soferi co nas vozia zenaty.. opatrovatelky povydavane a ja za mesiac tiez .. a takeeeee temy sa rozoberaju ze, keby tam sedel tvoj priatel.. tak to jedno zlatko by ta trapilo najmenej a pritom ide o srandu .. aj ked zalezi aj od povahy... moj priatel zase robi kuchara a s kolegynami tiez si robi srandu typu: milacik .. laska atd .. a teraz ho mam ist zabit alebo vsetky baby a to som nespomenula ze jeho kolegyne su minimalne starsie od neho o 10-15 rokov... 😀 keby som kazdeho mala len zbit tak uz mam dozivotie a moj partner tiez ...
@anatalia77 😀
@janakrnacova nie gigolo neni je vodar 😉
@pargacka ešte že si to upresnila 🙂
@pargacka vodar chodi aj cistit potrubia,?ci co...
vies co neviem co na to povedat ale ja tu na MK neverim uz nikomu po teme Inbloom neverim nicomu