Mám veriť manželovi?

lienka323
21. okt 2015

Ahojte mam taky problem s manzelom. Manzel nam preraba byvanie uz skoro rok 10 mesiacov sme zili koli tomu oddelene lebo mame male babo teraz pred 2 tyzdnami nas prestahoval k sebe no sme este dole pri svokre lebo na poschodi je este roboty a dokoncovania. No idem k teme s manzelom sme spolu nespali uz mesiac a pol minule som mu nasla v maily odkaz zo stranky sexpartneri otvorila som to a mal tam nik aj uvedeny vek ale datum narodenia nesedel len rok bydlisko mal ze francuzko aj to ze hlada zeny hetero a bi na ze ma trialne clenstvo viete ake to je trialne?? No spravy ani priatelov tam nemal ziadnych len 11 navstevnikov tvrdi mi dokola na to ze co to je ze to je blbost ze prisaha ze on to ani nepisal ani tam nikdy nebol stale dokola mi to tvrdi do oci aj ked mu vravim preco zapiera ked konkretne vidim dokaz ze tam ma nik clenstvo atd len neukazuje tam ani datum registracie ani poslednej navstevy neviem trapim sa velmi ma to sklamalo a prekvapilo vzdy mi tvrdil presvedcivo ze ma lubi a ze je len moj ze neveri sa nemusim urcite bat ze by mi to nespravil mal s tym skusenost jeho ex ho podviedla ze vie ake to je ako to boli no po tomto objave neviem a este k tomu ze uz sme ten mesiac a pol nespali spolu tvrdi ze je unaveny zbity ako pes rano vsava chodi do roboty preraba dom a popri doma este priviraba ako ma toho fakt vela ale je predsa muz zeby sey naozaj nepotreboval tak dlho koli tomu vytazeniu???tcomu mam verit? Vravi ze kedy by to aj stihal no neviem trapi ma to uz mam pocit ze som uz pre nho aj nepritazliva totalne ze uz ma vlastne nechce. Neviem aj ako sa rozhodnut ci tento vztah zabalit ak ma uz nechcdm aj ked tvrdi ze ma lubi ale ako mam zit s nieky. Ak ma podvadza ci uz na erotickej stranke alebo konkretne s niekym dakujem za nazory.

sasa1983
21. okt 2015

Pises,ze mate male babo...to nie je lahke zvladnut sama..

marse
21. okt 2015

ja by som to nejako tragicky neriesila, a uz urcite by som neukoncovala vzath ...

margarita
21. okt 2015

aj mne pridu mailom vselijake spamy a kadekto, koho ani nepoznam, ma pozyva na FB a pod.
cize ak nesedi profil, udaje a nema tam ktovieco ako pises, tak je dost mozne, ze neklame, urcite by som to tak nehrotila ze rozchod
moj tiez staval dom popri praci, dvoch malych detoch a ver tomu, ze naozaj nemal v tom case sex ako prioritu 😉

a pocas mojich rizikovych tehu sme spolu nespali aj niekolko mesiacov, nie ze mesiac a pol....ak mu neveris a ziarlis, je to viac Tvoj problem nez jeho, obavam sa 😔

dkethe
21. okt 2015

Nemyslim ze by ta podvadzal 🙂 vobec nestresuj a ukaz kus vdaky za to co pre vas posledne dva roky robi...

sissy27
21. okt 2015

@lienka323 ak som dobre pochopila, tak sa sťahujete "do svojho" - k svokrovcom... toto ja osobne vidím ako oveľa väčší problém, než nejaká pochybná registrácia na stránke 😅 je kľudne možné, že sa k tomu tvoj muž preklikal ani sám nevie ako, vyskakujú kadejaké reklamy, stačí jeden klik a vybavené, ozaj by som z toho nerobila drámu... ak by tam mal správy alebo by si videla nejakú aktivitu na tom účte, tak ok, ale toto? navyše spomínaš "trial version", čo je vlastne skúšobná, dočasná verzia, to mu kľudne mohli "darovať" len tak aby ho nalákali na normálnu registráciu... v tomto prípade je celkom dobre možné, že tvoj muž naozaj netuší, o čo ide...
a čo sa týka toho, že mesiac a pol bez sexu - vymeň si to s mužom na dva týždne, makaj v robote, potom makaj na dome, do toho niekde v hlave vieš, že máš malé dieťa a ani s ním poriadne nie si a daj nám vedieť, koľko krát si mala chuť na sex 🙂 žene stačí omnoho menej k tomu, aby sa cítila unavená a nemala náladu na sex a chlap to má bez výhrad rešpektovať, ale ak chlap zrazu nevládze, tak je zle...

saurian
21. okt 2015

@lienka323
hmmm... nerobila by som rychle zavery... mate male babo, zili ste oddelene - mozno nanejakej zoznamke/pokecu/pornu cas venoval. ci slo vsak o nieco "neskodne" - nevies. nakoniec tam uviedol francuzsko - takze asi realne nechcel sa stretnut s nikym. nastahoval si vas k sebe/svoke - to znamena ze vas pri sebe asi chce. matemale babo - takze stoji za to to dat do poriadku.
ide skor o to ci ta klamal, a ak ano preco.
mozes poprosit nejakeho kamarata IT-ckara - totizto ak sa prihlasoval z toho PC ktory mate doma tak PC si urcitu historiu v urcitych skrytych suboroch pamata aj ked historiu ako taku vymazes. a budes aspon vediet ci ta klamal. potom uvidis dalej.

charity
21. okt 2015

@lienka323 "Try" znamena vyskusat. Mozno pisu ze tam ma nick na vyskusanie.

worker_falcon
21. okt 2015

v prvom rade - čo mu ty chodíš na jeho mail? Keby si nechodila, nemáš problém. Ďalej - ak tam chodíš pravidelne s jeho vedomím, tak on o tom vie a určite by tam nenechával usvedčujúce maily. Založiť si inú adresu na "špeciálne účely" je otázka 2 minút.
Mimochodom, stavil by som stovku na to, že v mailoch má o. i. maily s predmetom "penis enlargement", "make a pleasure", "beautifull night". To je už na rozvod 😀 Napoviem ti, volá sa to SPAM - nevyžiadaná pošta a zaplavuje to neustále mailové schránky.

ooo, nemali mesiac a pol sex. Ak dobre čítam medzi riadkami, tak ty ho teraz uháňaš kvôli tomu, aby si zistila, či náhodou nemá pomer? Choď mu radšej pomôcť s prerábkou, keď sa ti zdá, že má toho veľa. A nezabudni mu pripomínať, ako si vážiš, čo pre vás robí. Ako maká na všetkých frontoch.

orsulka
21. okt 2015

no tak podľa mňa....začni mu viac dôverovať a ver tomu čo Ti hovorí, vykašli sa na svoju žiarlivosť a svoju vlastnú ješitnosť. To čo pre Vás ako rodinu robí, ako maká ako si Vás berie k sebe a aj ti povie, že ťa má rád... opytaj sa seba, či ho máš rada. Kolké ženy by za toto dali všetko, aby mohli mať tak starostlivého partnera.
Nemáš žiadny dôkaz o jeho nevere, a podla mňa ho ani nikdy mať nebudeš. Keby mal niečo za ušami. tak ťa neťahá naspäť keď to nie je dokončené.

lienka323
autor
21. okt 2015

@worker_falcon ako ja mu pomaham okrem toho ze sa staram sama o dieta uz takmer rok - nestazujem sa len podotykam a tiez o domacnost tak po nociach ked maly zaspi tak som pri manzelovi a pomaham s cim viem a ako viem spolu s nim bdiem aj do polnoci al do 1 potom ked satrycho osprchujeme a nestihnem ani zaspan a maly je uz hore takze si nemysli ze ja nic preto nerobim ide tu len o to ze vzdy som tuzila po uprimnej laske a spokojnej rodine a mam obrovsky strach zo zrady a sklamania uz par sklamani som zazila a tak sa fakt bojim dalsieho a toto je este dolezitejsie kedze mame spolu dieta. Vidim ako sa na okoli pravidelne rozpada nejedno manzelstvo a ako si ludia ktory prednedavnom videli len jeden druheho zrazu ublizuju a klamu jednoducho mam strach a potom staci maly podnet a som v pozore aj ja

janickacrazy
21. okt 2015

@lienka323 No neviem ako často ste mali sex predtým, ale keby moj MM začal odmietať sex, tiež by mi to bolo maximálne podozrivé. My sme tiež aj dom stavali, aj chodil manžel do práce a tiež sme mali do toho malé dieťa a nikdy sa nestalo, žeby sme nemali sex mesiac a pol, maximálne tak týžden. Ale tak nepoznám tvojho manžela, aký je v týchto veciach, možno je fakt len preťažený, ale viem, že u nás by niečo také nehrozilo, ved si kludne može dať jeden den pauzu, hádam sa svet nezrúti, ked jeden den nepojde prerábať a bude sa venovať tebe. To by som mu navrhla na tvojom mieste a uvidíš, ako bude reagovať.

worker_falcon
21. okt 2015

@lienka323 tak vieš, ako trávi čas, ako je oddaný rodine. možno ti to nepovie, ale dokazuje ti to skutkami.
Hlavne si daj pozor, aby sa vám nerozpadol vzťah kvôli tvojej nedôvere a podozrievaniu. Veď ten by ani nemal čas byť ti neverný...

lienka323
autor
21. okt 2015

@orsulka dakujem celkom ma to upokojilo co pises aj podobne co pisali aj baby vyzsie 🙂

orsulka
21. okt 2015

@lienka323 😉

silaviat
21. okt 2015

pytat sa na fore ci mas verit manzelovi,s kt mas dieta a chces s nim byt po zvysok zivota mi pride horsie ako registracia na zoznamke bez akejkolvek dalsek aktivity ... DOVERAby mala byt v kazdom vztahu prvorada

nela1916
21. okt 2015

@lienka323 Súhlasím so @sissy27 No žiaľ, ak sme technicky trochu väčší analfabeti, môžeme sa ku kadečomu doklikať, resp. máme chaos v tom, ako taká zoznamka môže fungovať. Aby som mala istotu, asi by som si od niekoho technicky zdatnejšieho zistila niečo o tej stránke a registrácii, ale pravdu povediac, toto znie ako učebnicový spam. Tak to len nech máte medzi sebou jasno. No žiaľ, môj bývalý sa hrával so všetkými internetovými stránkami (o sex zoznamkách neviem, ale inak asi fakt so všetkým, čomu sa nadáva sociálna sieť) a bol registrovaný hádam aj v číne, písal s babami hlboko pod svojou úrovňou angličtiny, um, Ten tvoj má predsa len život plný iných aktivít. Tak ešte omrkni tú stránku, kým urobíš predčasný záver.

timea7
21. okt 2015

@lienka323 neriešila by som na tvojom mieste odkaz v maily, je dobre, že si to manželovi povedala, že o tom vieš, treba mu dať aj najavo, čo riskuje, ak by takýmto spôsobom nadväzoval známosti a to dosť dôrazne. Mňa skôr zarazilo a to veľmi, že ste vyše mesiaca nemali intímny styk, to je pre mňa nepochopiteľné. Ste mladí ľudia, aj keď to teraz máte fyzicky náročné, nehovor mi, že sa počas tej doby nenašli dva, tri večery, kedy by ste skončili na stavbe skôr, uložili drobca a urobili si pekný večer. Stavbe by to vôbec neublížilo, ale vášmu vzťahu veľmi pomohlo. Tiež sme stavali dom, veľa vecí sme si na ňom robili sami, aby sme nemuseli brať úver, takže viem, o čom píšem. Vy nesmiete prestať byť partnermi, ani preto, že máte maličké dieťa, ani preto, že prestavujete.

katarinamarkova
21. okt 2015

@lienka323 ako pre boha ziveho suvisi prerabka a male dieta s tym, ze niekto byva oddelene? ved prave to ze mate dieta a prerabate by mali byt len dalsie tahajuce dovody preco zit spolu kazdy den!!!
robite to trosku dost opacne....asi presne tu je chyba.

margarita
21. okt 2015

@katarinamarkova
ja by som tiez rozhodne s novorodencom nebyvala v byte, ci dome, ktory sa kompletne preraba,
nepride mi romanticke ani zdraviu nezavadne zit na stavenisku, v spine, bordeli, vyparoch farieb, omietok a lepidla. okrem ineho ak to manzel prerabal po veceroch a volnach, skusala si uz niekedy uspat dieta za zvukov napr. karbobrusky? ja aj hej, a moc to neslo 😉

pepca28
21. okt 2015

@lienka323 nič si z toho nerob...Ja mám takýchto mailov plnú schranku a aj môj manžel...nikdy som sa nikam neregistrovala...

jana_eyre
21. okt 2015

@margarita s babom by som v takom byte nebyvala ani ja, ale ved zakladatelka s babom niekde byva, preco on tam nebyva s nimi a do prerabaneho bytu nechodi iba robit?

ale nechcem odbocovat od temy, preco to tak mali vedia iba oni dvaja, ale suhlasim s
@katarinamarkova ze to je trocha opacne..

nk599
21. okt 2015

Ahoj a historiu si pozerala ???? Never vsetkemu co povie nema zaujem skus este romantiku spravit len vy dvaja daj babo k babkam a vyskusaj to to a ked to nepomoze nebude mat zaujem tak budes vediet ze nieco neni v poriadku . Chudatko verim ze sa trapis a este mate babo . Skus dat tomu cas a uvidis neries vsetko urychlene aby si potom nebanovala vsetko . Ty sama musis vediet ci mu mas verit alebo nie . Ale kvoly malickemu aby si mu nevzala otca potom by sa ako citilo ked bude vacsie . Dufam ze to prekusnes 🙂

margarita
21. okt 2015

@jana_eyre
...:teraz pred 2 tyzdnami nas prestahoval k sebe no sme este dole pri svokre lebo na poschodi je este roboty a dokoncovania...

z tohoto ja usudzujem, mozno mylne, ze prerabal asi poschodie rodicovskeho domu.
moj muz staval dom s prestavkami a zdrzaniami 2 roky, a domov chodil naozaj iba spavat. kto nezazil, nepochopi.
nemyslim si, ze je problem, ze spolu nebyvaju, ved nepise ze spolu nespali cely ten rok, len posledne tyzdne.
podla mna kto chce, ma podvedie, ci uz chodi spavat ku mne, alebo byva u mamicky.
😉

jana_eyre
21. okt 2015

@margarita moj muz tiez staval dom dva roky, ale teda neviem si predstavit, ze by domov ani spavat nechodil 10 mesiacov /pretoze tak chapem poznamku o tom, ze zili oddelene - t.j. ani spavat domov nechodil/ .. ale opakujem, nechcem odbocovat od temy a chytat za slovicka..

margarita
21. okt 2015

@jana_eyre
jasne, ved ani ja neviem rovnako ako Ty, ako to bolo, a preco, ale nepise, ze jej to vadilo alebo take daco, len spozornela a boji sa odkedy mu nasla ten mejl a tak.
ale ja tvrdim, a to mi nikto nevyhovori, ze kto chce, podvedie partnera aj v praci v kuchynke s kolegynou, kvoli tomu nemusi byt v noci prec...bud si verime, alebo potom nie je o com.

jana_eyre
21. okt 2015

@margarita to ti ani vyhovarat nemienim, pretoze si myslim to iste 😉

timea7
22. okt 2015

baby sorry, ale mladý muž môže byť akokoľvek unavený, ale aby nenašiel za mesiac a pol síl na to, aby mal s manželkou intímny styk? Veď to nemusí byť hneď večer, keď príde, dá sa aj nad ránom, či? Nemusí tam stvárať akrobatické cvičenia, ale aby netúžil po žene takú dobu, to je divné....treba rýchlo napraviť to, čo sa pokazilo, nevenovať všetok čas len práci na dome, ten neutečie, aj keď chápem, že chcú rýchlo vypadnúť od svokry k sebe na poschodie. Podľa toho usudzujem, že doteraz bývali inde, možno v podnájme, ale prečo spolu intímne nežili, tak to nechápem.

lienka323
autor
22. okt 2015

@katarinamarkova margarita to presne vystihla moja muz to zacal prerabat este pred porodom rypal steny sekal vrtal vlastne do zakladov menil elektriku vody rury vsetko uz vtedy som tu zila v prachu a kazdy den az ked skoncil o polnoci som sa este s obrovskym bruchom zohybala nad vedrom vody aby som postierala z podlahy ten prach aspon tak som sa mu snazila pomoct no s malym babetkom to fakt nieje dobry napad zit v prachu a za hluku vrtacky brusky atd hlavne ked je take malinke to by som mu nadobarila akurat dake zdrav problemy okrem toho mam tazko choru mamu za kt som ako teh dochadzala kazdy druhy den s malym potporode by sa mi to nedalo a tak som bola aspon pri nej takze tak

lienka323
autor
22. okt 2015

@jana_eyre nebyval s nami lebo ja som byvala 20 km dalej a on ma pracu od seba na skok

lienka323
autor
22. okt 2015

@jana_eyre chodil za nami ale nie kazdy den tak cez vykend atd a problem nebol mal zaujem len posl mesiac neprisiel nemal kedy snazil sa dorobit kurenie aby sme mohli prist no a tieto dva tyzdne co sme tu je to take ze nic teda spolu ten mesiac a pol