Ahojte ženy potrebujem počuť názor iných žien .
Bola som mimo domu od rana mala som prist az rano no vrátila som sa skor , medzi tým mal manžel doma kolegyňu veď si vravím ok co je na tom no ked som si šla ľahnúť v našej spálni som našla jej náušnicu z manželom sa este nerozprávala šiel ju odviezť domov vraj preberali prácu ( manžel je obyčajný robotník ) . Mam to nechať tak ...?
Nájsť v spálni náušnicu je prinajmenšom divné....rovnako ako že preberali prácu ...v spálni 🙈
Este som zabudla napisat postel bola ustlana nikdy ale nikdy v zivote on postel neustelie a ja som rano neustlala
Urob a poriadnu. Potom nápis čo povedal na tu náušnicu
A nedá sa komunikovať bez scén?
Scenu? Sorry, ale robotnik asi moc kolegyn nema. Namiesto sceny pis rozvodove papiere 😁
Neuveriteľné... doslova
Toto je jednoznačná situácia. Bohužial.
@pribinak napisem mal by uz byt doma no zial nie je
@zmrzlinka2021 da ale vsetko sa vo mne bije
@victoriab pracuju tam aj zeny je to.mensia firma ale je ich tam asi 10
Len načo bude scéna dobrá.
To mi skôr príde ako scénar z filmu, nie realita... A ty sa ešte pýtaš na MK, čo máš robiť? 🤦♀️
@blacki12 🤷🤷🤷🤷
Ja by som mu poslala smsku ze sa uz nemusi vracat, nausnicu posles stetke kurierom 😁
@gab1sol pytal pretoze nechcem z toho vyjst ako ta zla
@vanilkovazmrzka ja ju vobec nepoznam ani kde byva ani ako sa vola
Tak mu nachystaj večeru, otvor pivo, nech si vyloži nohy k futbalu a šuchaj nohami. Budeš za najlepšiu manželku na svete. 😉
Troll
Manzel sa vratil domov tak idem na to ale slusne zacnem
On neprišiel doteraz domov práve preto, že mu je jasne, že ti to došlo. Boji sa, tak bud sa u nej schováva, alebo niekde opija svedomie. Mne príde neuveriteľne, že sa vôbec pýtaš, čo si ini myslia. O práci sa da rozprávať cestou z prace, v kaviarni, v parku, po telefóne…. Nie doma v spálni.
Citujem: "medzi tým mal manžel doma kolegyňu veď si vravím ok co je na tom"...........Fúúha, mne by to až tak okej neprišlo, pokiaľ to nie je vaša spoločná známa....A aj keby bola, tak v tvojej neprítomnosti tam nemá čo hľadať.....
Najskôr sa kroť a povyzvedaj, že načo u vás bola, čo preberali. Opýtaj sa ho či ju aj niečim ponúkol, že veď doma nič nemáte. Povedz mu, aj že “konečne si sa naučil postielať posteľ, čože sa stalo?” A vtedy to naňho vyblafni, že ju asi nepostielal sám atď😀
No nájsť cudziu náušnice v spálni, tak keby prišiel domov asi by našiel len zbalene kufre pred dverami s nausnicou na vrchu
Jasne prideš domov, manzel ide odviest kolegynu a ty ides spať do postele 🤦♀️
keď už tak to bola možno za ten deň 2-3 v poradi čo sa u Vás premlela
a hlavne keď si mala ,,prist,, rano tak prečo by sa ponahlali a ešte ustielali posteľ
kamoška keď načapala muža tak bol všade bordel -taniere na stole, vino pohare, vana plná vody, postel akoby tam prešlo tornado, gauč posunuty , kreslo v inej izbe proste to roztočil a keď prišla tak moc oblečenia na sebe nemali takže asi tak
skus ten pribeh nabuduce premyslieť lepšie 😎
Vraj su to moje nausnice , a ze ustlal aby mi urobil radost ... Dalej ze vraj kolegina Ivka vraj tak sa vola prisla lebo bude oslava vyrocia firmi dohodnut detaili zobral bundu a odisiel vraj ak mu neverim pojde prec lebo je zomna sklamany odisiel ... 🥹🥹🥹🥹
@minesasubu poslala som mu sms ked som bola 5km od nas nech mi urobi kavu ze idem domov... Ked som prisla sprchu mame v spalni dala som veci na postel a videla som nausnicu ...
100% s ňou spal.Ak je tento príbeh teda pravdivy
Dievcata ja som nestihla povedat ani par slov ostala som zaskocena obrucku mi hodil na stol 😔😔😔
🍿🍿🍿