Mám tomu dať šancu?

13. apr 2021

Mam 31rokov, zoznamila som s muzom o 8 rokov starsim. Zatial sa pozname kratko, sme v stadiu,kedy sa len spoznavame a nebolo okrem bozkov medzi nami nic viac. Ten muz je sympaticky a posobi zodpovedne, ma vlastne byvanie, ziadne zavazky, je vtipny,mame sa spolu o com rozpravat. Povahovo mi vyhovuje. Avsak ide o to,ze to bozkavanie s nim mi sice nie je neprijemne, ale ani ma to na druhej strane nijako extra nevzrusuje. Nie som zrovna typ, ktory by stracal vo vztahoch hlavu,skor som pragmaticka, ale uz som mala partnera,kde tie iskry lietali poriadne - potom sme sa vsak rozisli kvoli velkym nazorovym rozdielom. Tak som teraz taka nerozhodna, ci to rozvijat dalej a cakat,ze sa to medzi nami v tejto oblasti rozvinie? Je u neho strasne vela veci,ktore sa mi pacia. Ako ste to mali so svojimi partnermi vy? Dakujem za vase nazory.

h2
13. apr 2021

Čiže jediný problém je, že neodpadávaš z jeho bozkov? Jasné, že by som tomu dala šancu. Veď poslať ho k vode môžeš hocikedy.

unicornlady
13. apr 2021

veď ho "daj na lopatky" a prevezmi iniciatívu ty a bozkávaj, ako ty chceš a ako sa to tebe páči a uvidíš, ako to pôjde

petamich
13. apr 2021

no neviem ako ty ale pre mna su pre perspektivny a dlhodoby vztah dolezitejsie ine veci ako motyle v bruchu a tresnut ma samou vasnou v chodbe o roll-door 🙂 tym nechcem povedat, ze sex nie je dolezity ale radsej ozeliem vybusnu vasen z Harlequin romanci a preferujem inteligentneho, pozorneho chlapa, s ktorym bude sex mozno menej vasnivy ale viem, ze ma bude mat rad a bude dobry otec a budeme si rozumiet a mat pekny vztah ale asi som uz stara ;)

katkati
13. apr 2021

Dôležité je aj to, ako sa ti s ním bude páčiť samotný sex. Nie každý muž sa vie bozkávať, ale keď sa ti s ním bude páčiť milovanie, tak môžno by sa dalo aj to bozkávanie vylepšiť. Ale keď ťa nebude priťahovať, nebude to plnohodnotný vzťah. Stále tam bude niečo chýbať.

harmona
13. apr 2021

Dala by som mu sancu, podla mna ho chces kvoli malickosti odstavit a to nie je dobre, lebo by si to mohla lutovat 😉

ifava
13. apr 2021

Isla by som do toho, nikdy nevies a castokrat je ovela viac to, ze si rozumiete psychicky, v nazoroch a podobne a ta vasen ono to moze prist aj postupne 🙂

deti95060810
13. apr 2021

ešte počkaj s tým koncom... Možno sex s ním bude úžasný....

autor
13. apr 2021

@h2 áno, zatiaľ som si iné veci nevšimla, proste tam len necítim nejakú vášeň. Na druhej strane mi jeho dotyky nie sú neprijemne, skôr je to také neutrálne pre mnw

autor
13. apr 2021

@unicornlady 😀asi to spravím, síce ma za sebou dlhoročné vzťahy, no príde mi v tomto smere hanblivejsi

autor
13. apr 2021

@petamich ďakujem.. Asi niečo takéto som chcela počuť. Aj keď dúfam, že časom, možno keď sa lepsie spoznáme, to bude klapat aj v sexe

autor
13. apr 2021

@katkati on sa bozkáva dobre, ide iba o to, že mi pri tom nelietaju motýle v bruchu

katkati
13. apr 2021

Nie si zamilovaná, ale môže sa to zmeniť, keď ho lepšie spoznáš a zistíš o ňom a jeho živote veci, ktoré ti budú imponovať alebo naopak, môže ťa niečim odradiť a nebudeš túžiť po ňom vôbec.