Ahojte, prosím o radu, zdrbanie, vysvetlenie situácie z pohľadu nestrannej osoby, ja nemám nikoho s kým by som sa porozprávala, lebo už sa hanbím. Ide o chlapa, stretli sme sa pred rokom, okamžite to bolo veľmi intenzívne. Žiaľ veľmi rýchlo prišli aj komplikácie. Nejak sme sa cez to dostávali, ale nakoniec to dospelo k rozchodu, po rozchode som ja nechcela ani za svet a on sa snažil, potom som ja prišla k sebe a chcela to zvrátiť, ale on už nechcel, potom sme sa zase stretli a chceli obaja, ale prišli problémy z úplne opačného konca ( nechcem špecifikovať). Je to ako zlý vtip. Potom sme sa nevideli 5 mesiacov, ale kontakt bol, ja som sa cez to nejak dostala a začala opäť normálne žiť, ale v rámci toho mi raz prišiel od neho výlev o tom kto on je, čo má za sebou, veľa vecí, o ktorých som netušila, ktore v mnohom vela vysvetlovali, skrátka sme sa dohodli, že sa stretneme a porozprávame, ale povedala som mu, že romantiky už stačilo, ale môže mať vo mne priateľa. On napísal, že rešpektuje a že určite ideme na kavu. No a prešiel mesiac a on nič, par krat som mu napisala (nie žobranie o "kavu"), ale ako sa má, vždy odpísal, ale mala som pocit, že vždy veľmi rýchlo ukončil konverzáciu. Tak po ďalšom mesiaci som mu napísala, že teda som sklamaná z jeho konania, že naložil na mňa celý svoj život, chcel odo mňa pomoc a keď som do toho vložila svoj čas a energiu, tak ma odstrihol. Nereagoval. Už prešli ďalšie tri týždne, mala som narodeniny, ani pol slova. Moju poslednú správu má dodnes neprečítanú. A ja nemám odpoveď, nerozumiem čo som urobila. O čo ide. To, že ma nechce je mi jasné. Ja len nedokážem pochopiť, že povedal mi veci, ktoré vie o ňom menej ľudí ako je prstov na ruke a nemusel, že vždy tvrdil, že ma ako človeka nechce stratiť a pod.. Ako toto niekto dokáže urobiť? Čím som sa ja previnila? Každý deň bojujem s tým, že mu chcem napísať ešte, potom sa zháčim, lebo ani neviem čo by som mala. Racionálne si uvedomujem, že to nemá zmysel, ale tak ma to trápi. Mám pocit, že sa točím do kruhu len...
Manipulator, co tuzi len po pozornosti, skusa kto sa chyti
ahoj, uz to s nim nema vyznam. netrap sa uz pre neho. vztah skoncil a zrejme sa vylial, ale v podstate ty mu pomoct nemozes a on to vie. nechaj to tak, nepremyslaj nad tym, preco co urobil, je to zbytocne. on mozno ani sam nevie, preco to urobil. zacni novy zivot a najdi si niekoho, s kym to bude klapat.
a hlavne mu uz nic nepis, ani nevycitaj, bude to iba horsie.
Ano, nechaj to tak. Ved si mu povedala, ze chces len kamaratstvo. On to ocividne nechce, tak kasli na to. Nepotrebujes mat predsa na to ziadnu odpoved, ci si sa niecim previnila alebo nie. Chod dalej a za tymto sa neobzeraj, toto bola zbytocna strata casu.
Toho by som už dávno mala v paži.
Odpoveď je stručná. Máš to nechať tak.
Ale ved ty si ho odstrihla - tym, ze si mu povedala, ze mozte byt len priatelia. Ocividne to prenho nie je moznost. Mozno sa citi sklamany, ze ti povedal vsetky tie osobne veci, lebo chcel byt uprimny, aby vas potencialny vztah mal nejaky zaklad, zalozeny na dovere. Ale ty si ho uz dala len do friend zony a to ho uz nezaujima.
Stale ti na nom zalezi viac ako na kamaratovi, ked nanho stale myslis?
Súhlasím, máš to nechať tak.. Prečo sa ti mal potrebu vyrozprávať vie len on, možno mal len slabú chvíľu a vyletelo to z neho ani nevie ako, možno dúfal, že tým niečo zmení... To mi znie asi najpravdepodobnejšie... Podľa mňa dúfal, že ešte niečo by z toho byť mohlo a ty si mu povedala, že nie a chceš to nechať len v kamarátskej rovine... On ak chcel viac, tak veľmi logicky odmedzil kontakt v záujme zachovania zdravého rozumu a možnosti sa pohnúť ďalej... Úprimne, keby si mi to na konci dňa ešte aj vyčítala, tiež by som nemala chuť odpísať..
Ale veď ty už bodku máš, ani neprečítal poslednú správu ani nezagratuloval k narodeninám čo bola skvelá príležitosť na ukazanie či mu na tebe aspoň trošku záleží. Nechaj to už tak.
On má aspergera? Veď to ja skoro ako autista, on sa stráni ľudí, má sociálnu fóbiu. On je chorý, tak čo sa mu čuduješ že sa správa ako sa správa?!
Bodku si dala tým, že si navrhla len priateľstvo. On chcel niečo viac. Všetko alebo nič. Nechaj to už tak, aj tak ste sa trápili vo vzťahu.
@januska12323
@janickacrazy áno, máte pravdu, už to len spracovať, ja mám s tým problém a udržať sa a neprosiť sa mu
Ma inu, ktora ho plne zamestnava. Uz nepotrebuje pokec s tebou. Vobec by som ho dalej neriesila. Podla mna to nie je ziadny manipulator, len proste ma plne ruky prace s inou zenou. A mas tu svoju povestnu bodku.
Treba sa zmieriť s tým, že niektoré veci sa nikdy neobjasnia, ani sa nedajú pochopiť.. a hodiť to za hlavu. Časom to bude úplné bezvýznamná vec / vlastná skúsenosť.
@autor.....chlapec vďakabohu pochopil rýchlo,že žiadne kamarátstvo medzi ženou a mužom neexistuje.A hlavne ak tam boli a sú stále city.A zjavne vzťah bol tiež celkom nanič,takže ani to nepripadá v úvahu.Tak to vyriešil totálnym odstrihnutím a spravil dobre.Uvidis časom autorka.Posun sa ďalej a ži svoj zivot
áno, nechaj to tak. A skús popracovať do budúcna na vylúčení spasiteľského komplexu zo svojho života.
Podla mna uz ma inu a vsetko riesi s nou, uz nepotrebuje teba ani na ten pokec lebo to nasiel v niekom inom🤷♀️
súhlasím s vyššie spomenutým... ty sa trápiš a on už je dávno niekde inde. mala som niečo podobné, stále nutkanie na písanie, už len zo zvedavosti.... potom prišiel niekto iný a všetky nutkania prešli. 😀
a hlavne takého dramatika, ktorý chce len zaujať tragédiami v živote, ti hádam netreba.
Vezmi to tak,že svoj náklad zložil na tvoje plecia ,takže teraz ty vlecies jeho záťaž,zhod ju zo seba tým,že sa prestanes trápiť,a zaoberať sa ním,jednoducho si mu pomohla a tým to končí,virtuálne mu zazekaj celá šťastia a ži svoj život,
Ma ťa v páži je to manipulátor.Nahodil udicu a TY si sa chytila.Odstrihný toho blbca zo svojho života a ži svoj život bez neho.Ked sa zase za čas ozve bude ho zablokovať alebo neodpisovať na správy.
Panenko skakava, nechaj tak. Vrtas sa v tom po lakte.
z hľadiska toho neskutočného zmätku, ktorý ste stihli prežiť za krátku dobu buď rada, že je preč
Nechaj to tak, nic cle si neurobila...bud klamal alebo on ma nejaky problem o ktorom nevies. Pomoct si mu chcela, on prestal pisat...nechaj to tak, jeho problem.
Dievcata, dakujem, ono to clovek obcas potrebuje vidiet cierne na bielom. Ja nie som idiot a je mi uplne jasne, ze nie je to v poriadku, len uz pracuju aj spomienky a tie nie su zle. Ono skor bolo vela zasahov, mimo nasho vztahu, ktore na nas mali dopad. A potom komunikacia zlyhavala uz. To ze uz ma inu je mozne samozrejme, len mi to nesedi cele na cloveka, ktoreho som si myslela, ze poznam.
Ano, tocis a v kruhu. Utni to definitivne a uz s nim nic nezacinaj. Ani kamaratsku konverzaciu. Ak by to malo aspon aku taku perspektivu uz ste sa davno posunuli dalej. Takto sa len v bahne rochnite