Ahojte mám menšiu dilemu a vzájomne sa trochu nudím tak dám to sem nech si prečítam čo si myslíte. Rodičia sú rozvedení a otec ma priateľku ktorá má dcéru o 3 roky staršiu od do mňa. Ale veľmi si nemáme čo povedať je úplne iná povaha ako ja ale rešpektujem ju. pre zjednodušenie priateľku nazvem Zuzka a dcéru Janka. No a idem na vec. Minulé sme si boli všetci sadnúť aj s mojím priateľom. Atmosféra bola divná, každý ticho a zrovna išiel futbal tak sme pozerali. Janka celý čas bola na mobile. A Zuzka sedela nahnevaná s nikým nekomunikovala. Po cca hodinke Zuzka odviezla Janku domov a ja som si trochu viac vypila do nálady nie na mol. Otec tiež sa uvoľnil a bol iný. Zuzka prišla a zase bolo ticho tak ja som zobrala otca tancovať. Medzi tým Zuzka povedala mojmu priateľovi že ja som u nej odpísana lebo som sa nevenovala jej dcére ktorá sa na mne veľmi tešila. Nesom veľmi komunikačný typ a Janka je tak mohla začať ona. Nerobím si z toho veľkú hlavu len ma t zarazilo. Blbé komentáre si necháte pre seba.
@margitaf veď určite. Mňa to netrápi len sa nudim a som chcela počuť iný pohlad na to 😂ona žije v Tom že budeme najlepšie kamošky a vidí že to tak nebude.
Koľko máš rokov ak smiem vedieť
@miankass 22
Tak ta otcova priateľka ma teda riadne, očakávania. Nieste deti. S nou to ešte teda bude ťažké...
To je čo za slovo “ocovy” ?
K téme, nemusite byt naj kamosky, ale treba sa snazit udržiavať normálne korektne vzťahy, je to tak pre všetkých lepšie
@miankass rešpektujem sú a chcem aby sme normálne vychádzali. Nemusíme byť predsa najlepšie kamošky. Len jej správanie je často čudné, nevšimla som si to len ja ale skoro každý. Tak ako už by vytkla ako sa oco milo správa ku mne a k nej nie. Nevidím čo je za zatvorenými dverami ale keď není šťastná nikto ju nedrží.a už vôbec by som toto dieťaťu svojmu priateľovi nepovedala
@pribinak neskôro som si všimla. Chcela som napísat otcovi
Tak ty máš 22, ona 25 a máte sa kamarátiť? Z akého dôvodu? Rodina nie ste, alebo ešte obe bývate s rodičmi?
@vilma7 áno. Lenže ona je úplne iná povaha máme úplne ináč nastaveny život. U nej je to párty, kamaráti alkohol. Ja som už zanubena a už skôr rozmýšľam nad rodinou. Nikdy ma takýto životný štýl ako má ona nebavil. Tam jasné nemáme si veľmi čo povedať. Ona býva s jej mamkou. Ja bývam s snúbencom už.
prečo by mi mala cudzia pani diktovať s kým sa mám ja kamarátiť... vôbec by ma to nezaujímalo a áno, povedala by som to otcovi... 😉
Prepáč, ale strašne sa smejem.... 🤣 Podľa úvodu som cakala, ze mas tak 12 rokov, keď ti niekto diktuje, s kym sa máš 'kamaratit' a ešte o tom zakladas diskusiu... 😃 Nie, nemusis sa s nikym 'kamarátit', kto ti nevyhovuje.. Si dospelá, snad aj svojpravna a jazyk mas snad tiež 🙂
@lvula jasné viem že nemusím.len som chcela vedieť čo iny si myslia. Nemala som čo robiť keďže marodujem tak som sa opýtala 🤷
vies uz ste akoze rodina ( alebo moze to tak posobit) a proste vsetci chcu aby navzajom naivne vsetci dobre vychadzali. Janka kludne tiez nemusi mat zaujem o teba ako naj kamosku, zrejme len pani Z si to praje bla bla.sral to pes. aspon ste si vypili a zatancili 😁
ja by som zuzine reci neriesila, cas ukaze ci sa zblizite. S cim marodujes?
@lija22 určite, tiež si nemyslím že chce so mnou byt najlepšie kamoška. Rešpektujeme sa. nič vážne len malá som angínu tak zápal dutín. Už som dlhšie doma nikde nemôžem ísť tak som sa asi veľmi už nudila. Čítam tu všelijake fóra 😂
No a ako dlho randi tboj otec s tou "Zuzkou"? A vazne si myslis, ze by takto na rovinu niekomu povedala, ze si odpisana? Vztaky sa za 2-2-3 vecery nespravia, zvlast ak mate vek aky mate och... Ale pises, ako by si mala 15..
@kitycat už pomerne dosť dlho. Asi 6 alebo aj viac rokov. Ale poznáme sa tak cca 3 roky. Áno je schopná takto povedať. Keď vedela povedať priateľovi že je 'vtierka' lebo chcel babku odviesť na očkovanie... Neviem v čom píšem ako 15 ročná. Píšem aká je skutočnosť, aké sú fakty.
Vážne jak malé decko, čo sa nudí cez prázdniny. Ja neviem, čo nejdeš radšej vyšívať alebo na výlet s tým tvojim úžasným snúbencom?
@ella_price bože... Vy ste. Nijak ne prispejes tak načo komentovať? Je to tak strašne že som sa nudila tak som sa chcela podeliť/získať názor. Nemusím to viac rozvíjať.nikoho neohovaram keď viem že čo píšem je pravda. Poznám ju dobre aby som vedela že vedela by takto povedať. Nechválim svojho snúbenca ale aspoň nerobí afektovane scény...
Miesto frajera si sa mala rozpravat o nesmrtelnosti chrusta s tou nevlastnou sestrou a nie tahat tam frajera, pardon snubenca, jasne ze ste boli vsetci ticho a ta "Janka" si aspon tukala do mobilu. Prepac ale otec s tou zenou randi 6 rokov a s dcerou sa poznate ako tak 3 roky, ze neviete komunikovat je naozaj smutne, zvlast ked sa ten tvoj tatko s priatelkou ako tak snazia, dat vas "dokopy" asi chcu aby ste nejako vychadzali.
Co je na tom rozpravat sa s tou dievcinou o hudbe, mode, skole alebo jej pochvalit telefon a naviazat nejako tu konveruaciu. Vsak mas 22 a nie tych 15,na ktore som ta tipla tak prejav trosku snahy, ak nie kvoli macoche tak kvoli otcovi, mohla si "Janke" nahodit ci ju bavi sport aby si chuderka netukala do telefonu lebo ty si s frajerom a jej mama s tvojim tatkom
to, že tvoj otec a jej mama majú nejaký ten vzťah vôbec nehovorí o tom, že vy máte vychádzať, ak chcete môžete sa o to pokúsiť, ale nútiť tak k tomu nik nemôže 🙂
Nič si s toho nerob moja, tu niektoré musia komentovať aj keď nemajú o com, tiež sa nudia. 😃
Osobne by mi to bolo tri desať, to máš byť ako kamka s dcérou otcovej priateľky? Ani so Zuzkou nemusíš vychádzať, môj otec je ženatý ale roky s mamou nežije a ma nejakú priateľku a je mi úplne ukradnutá, raz som sa s ňou stretla, celkom milá pani, mam po 30tke a vlastný život a je mi uplne jedno co s kým ako kde robí môj otec, je to jeho rozhodnutie mat takú spuchlinu, to teraz myslím tu Zuzku 😁nikomu by som nič nehovorila, to ze si ju nejakým spôsobom sklamala je jej problém, nie tvoj