Mám stres pred návštevou

25. dec 2022

Dobrý deň. Je to normálne? 2x má teraz prehnalo ako som sa dozvedela, že mi príde návšteva, mam stres... zle mi je .. musela som si spraviť zázvorom čaj, je mi teplo návali tepla, a studené ruky.... strašne čosi... je to normálné ? Som veľký stresor ale väčšinou pred niečím veľkým má len preháňa ostatné symptómy sú mi cudzie.. ležím a tŕpnem strachom že sa dovraciam
Ďakujem za rady možno ak to vie ako sa môžem ukludniť ..

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
liz_lemon
25. dec 2022

a kto ma prist, ze ta to takto stresuje?

trgypadl
25. dec 2022

Mas panicky atak, musis sa s tym naucit pracovat, vyhľadať odbornu pomoc, drzim palce

galioska
25. dec 2022

a kto pride svokra?🙂

elia9
25. dec 2022

Tvoje telo prehnane reaguje na stres, tiež mi to je známe..neprišla som zatiaľ ako na to, ale občas mi pomôže to "predýchať" dať si magnézium a nastaviť sa tak, že veď o nič nejde..chce to len tréning..držím palce..ak sa ale naozaj cítiš až tak veľmi zle, tak tu návštevu radšej odvolaj..alebo sa postav strachu a uvidíš že si nemala dôvod niečoho sa báť 🙂🍀a do budúcna bude stres menší..raz tu niekto napísal takú peknú myšlienku: "na dvere zaklopal strach, odvaha išla otvoriť a za dverami nikto nebol🙂"

autor
25. dec 2022

@elia9 tak to je pekné povedané...
No ja som stresor, väčšinou má len preháňa.. ale teraz mi viac menej na tom záleží tak asi preto je to také intenzívne...

@galioska nastávajúci svokrovci

elenatomasova
25. dec 2022

Ukľudní sa veď raz to musí prísť 🙂

zmrzlinka2021
25. dec 2022

Pravdepodobne si v detstve zazivala dost zle veci, a aj v tomto smere to vyplavuva na povrch.
Skusila si psychopterapie?

jana_vaj
26. dec 2022

Myslím, že to z niečoho pramení, možno by bolo dobré sa o tomto porozprávať s niekým. Lebo OK to nie je. Viem, že kamoška tiež mávala také stavy a až psychologička jej pomohla aby to zvládala lepšie.

miskozvychodu
27. dec 2022

Ahoj mi na východe to riešime pálenym

h2
27. dec 2022

Mňa prekvapuje, že si sa dozvedela, že ti príde návšteva. To sa ako môže stať? Lebo k nám návšteva chodí vtedy, na kedy ich my pozveme.

zmrzlinka2021
27. dec 2022

@h2
u nas to tak nie je - aj minuly tyzden svagrovci volali, ci sme doma a my " jasneee, pridte"...
Uplne bezne ludia zavolaju, ci mame priestor, cas. Rovnako aj my.

Na navstevu sa pozyvaju u nas ludia, s ktorymi nemame nejake blizke vztahy a v zivote u nas neboli.

h2
27. dec 2022

@zmrzlinka2021 Ale vždy môžete povedať, ak sa vám to nehodí. Keď niekto zavolá, že by prišiel, tak je to v poriadku, pokiaľ to odsuhlasíme a spolu sa dohodneme na termíne.