Zdravim. 🙂 Mala niektorá z Vas takýto "problém"? Mám trošku slabosť na bývalého a neviem ho poslať úplne preč. Každý deň mi píše. Volá ma niekam sadnúť a podobne. Raz som ho náhodou stretla sama v noci a on po mne hneď vyštartoval. Príde mi fajn mať dobrý vzťah s bývalými, ale toto je fakt zvláštne. Znova s ním byť nechcem, lebo po vytriezvení zo zamilovanosti mi došlo, ako veľmi sa ku mne nehodí. Je to strašný pecivál. 😀 Chcela by som sa pohnúť ďalej a žiť si spokojne, ale príde mi, že sa do všetkého montuje. Keď mu nahodou neodpisujem, tak zrazu ho všade "náhodne" stretávam a je to ešte horšie. V správach na neho nie som vôbec milá, práve naopak. No naživo už taká byť neviem, lebo sa mi veľmi páči, mám ho rada a hlavne mi príjemne vonia a to ma vždy tak omámi, že neviem triezvo rozmýšľať. Je to hlúpe ja viem. 😀 Ale už sa ho chcem konečne zbaviť, mám ešte len 20 a verím, že nájdem niekoho lepšieho.
@marci77 Pecivál v zmysle takom, že sa mu nechce pracovať. Je nezamestnaný uz dlhšiu dobu, lebo vraj on robiť za 500e nebude a výšku sa mu robiť tiež nechce.
Radsej sa od neho odúčaj, lebo po case niekoho stretne, prestane sa “nahodne” zjavovat tam, kde zrovna si a ty zistis, ze ti strasne chyba, milujes ho a chces ho naspat.
A mozno sa zrazu zacnes “nahodne” zjavovat ty tam, kde bude on.
Lebo takto v tebe nenapadne pestuje nostalgiu, aj pocit, ze si dolezita, neodolatelna. Je stale v tvojom okoli a ty mozes rozhodovat, co s vami bude, nebude. Aj ked si bez priatela, vlastne nie si bez priatela. On je po ruke. Staci kyvnut.
Lahko sa na to zvyka, ako na vsetky dobre pocity.
Mas pocit, ze to mas ty v rukach, pod kontrolou.
A ked ti to zrazu vezme (najde si inu a strati zaujem o teba), zrazu si uvedomis, ze po tom tuzis a chces to spat.
Budes mat taky “abstak” za nim.
Zrus na cas kontakty, blokni ho. Aspon takto obmedz stretavanie. Realne stretavanie mu asi az tak zakazat nemozes.
Ale nut ho takto, aby sa preorientoval na inu zenu. Minimalne, aby sa vzdal teba.
Pomozes tym aj sebe.
Ak je pecival, kto z vas dotoval vase spolocne stretnutia?
To nie je pecivál, to je lenivec a bol by (ak už nie je) príživník. Od takého ďalej. Z čoho žije? A nie, nemusí mať výšku, aby mal slušný príjem. Šikovný a pracovitý remeselník je na tom často lepšie.
Joj to milujem tieto typy. Bez vzdelania a robiť za 500€ je pod jeho úroveň. 🙈 radšej bude sedieť doma na podpore z úradu práce, alebo sa bude hrať, že si “rozbieha vlastný biznis” 🙈 utekaj od takehoto ďaleko, tam ťa nič dobré nečaká.... ten nepôjde robiť ani keby ste ako rodina umierali od hladu.
@moonlight1210 Áno, máš úplnú pravdu. Asi si môj problém popísala lepšie ako ja sama. Presne preto to riešim, lebo už viem, že sa na to namotávam. V meste keď som tak sa obzerám, či ho náhodou nevidím. A možno by som už aj ten absťák mala, keby teraz si nájde inú, či stratí záujem. Tak pomaličky ma dostáva tam kde chce asi. Tým že má každý deň kontaktuje, chváli, podporuje, stará sa... Ľahko sa na to zvyká, ale nechcem to takto ďalej ťahať. No ťažko sa zbaviť, keď ani ignorovanie nepomáha.
Utekaj kade lahsie. S takym chlapom ti nebude dobre. Si mladucka, zivot pred sebou ❤
@veronikaszabova ❤️
Prosim ta, uzi si ten sex a hladaj teda chlapa, ktoremu sa aj pracovat bude chciet 😂
aha, dakujem za vysvetlenie ....tak to by sa chlapec mal nad sebou zamysliet ...a aku skolu ma vystudovanu?
ak si rozhodnuta sa k nemu nevratit, tak nasurovo ho bloknut zo vsetkych socialnych sieti, a zmenit aj telefonne cislo ak treba. Taku osobu vo svojom zivote nepotrebujes. Alebo ta bavi " samotryznenie" ? akoze pekny a pritazlivy moze byt, ale ak je do partnerskeho zivota nepouzitelny, tak naco stracat cas? Rozhodnutie je iba na tebe.
asi je pre neho jednoduchsie "bojovat" o teba ako o nejaku inu.si pre neho dosiahnutejsi ciel.uz raz ta ziskal a aj teraz si ho uplne neodmietla.moze to byt ten typ,co sa uspokoji s tym,co ma na dosah.kde ho postavia,tam stoji.teraz nemyslim tym to,ze by si bola ty nejaky vrabec v hrsti, pre ineho.budes holubica 🙂 len si pre neho az prilis blizko a on je pohodlny ist lovit dalej.
Pre neho si precitana kniha, vie ako na teba a ako malo staci, aby si vypla racio a bola zase namotana, aby sa nemusel snazit aby mal co potrebuje a chce a v ociach rodicov je vsetko ok, lebo ved inak by si sa k nemu nevratila. Tym, ze nevysielas jednoznacne signal, ze u teba sancu nema prenho je jasne, ze sancu ma a kedze vie, akk na teba ma vyriesene a ty sa o neho postaras....ak nestojis o rolu zivitelky pohodlneho pana, ktory potrebuje byt obdivovany a pokial mu nedas dostatok pozornosti ty, tak bude hladat inde (pozor moze sa stat, ze to bude tak aj v case, ked vas vztah a jeho samotneho budes dotovat ty, keho obdivovatelka/y to vediet nemusia....).Pokial nechces byt zivitelkou zdraveho dospeleho muza, ktory je natolko pohodlny, ze mu vyhovuje "mama hotel" ktory rad vymeni za "frajerka hotel", pokial od neho nebudes chciet aby sa zamestnal, aby vynasal dmeti, varil, pral, upratoval, ale budes mu venovat vreckovem dosratok pozornosti a lasky vo vsetkych podobach a foemach. Pokial vsak od neho zacnes ocakavat, aby si to vazil s nieco robil cakaj ze sa bude stazovat u rodicov a bude intenzivne hladat tu, u ktorej sa bude moct vyplskat a ktoru ocari svojim sarmom a uveri mum aky je on chudacik a ty si ta zla.....mas v zasade 2 moznosti: vstupis do tej ostej rieky a budes tou, ktora mu poskytne full servis ktory mu poskytuju rodicia a bonus navyse a nebudes na neho naliehat, aby dospel do stadia, ze by sa mal uzivit sam a prispiet do potencialnej spol.domacnosti svojou troskou alebo si povies DOST. A najdes si chlapa, ktory si ta bude vazit viac ako ten, pre ktoreho si len lahko dostupna koryst, ktoru potrebuje aby sa nemusel viac usilovat ako je nutne.
Máš 20??? Podľa tvojho príspevku by som ťa tipla tak na 13
@kitycat Nespala som s ním a ani neplánujem. Radšej. 😀
@marci77 Má elektrotechnickú. Neriešim moc ani čo a ako on. Skôr len neviem ako ho nevnímať, keď stále sa snaží mi votrieť do života.
@janetinka27 Aj ja mám z toho taký pocit.
@jajka71 Pravda, že občas vysielam zmiešané signály. Musím sa viacej kontrolovať. Väčšinu času som na neho nepríjemná. No občas s ním jednam normálne. On si až moc dovoluje podľa mňa a citovo manipuluje. Takým štýlom, že ja som tá zlá na neho a on si to nezaslúži.
Ale určite sa k nemu nevrátim. Mne je super aj samej. A to aj keby ma namotal naspäť, tak by som sa k nemu nevrátila. Presne pre tu predstavu budúcnosti, ktorú ty popisujes. Len by to proste bolo nepríjemné, keby znova k nemu niečo cítim, tak sa tomu chcem vyhnúť.
@silviazlat Podľa čoho usudzuješ? 😀
aaa tak zase, ked je len "pecival", to zase nie je az taka zla vlastnost ....pokial nema ine horsie zle vlastnosti, ja by som to este zvazila na vasom mieste😂
to moze aj znamenat, ze je rodinny typ a travil by potom s rodinou vela casu, tak to je fajn vlastnost, lepsie ako keby mal chodit stale po kamosoch, krcmach, atd....
ci ako to mame chapat, vy by ste chceli cestovat napr. po zahranici a jemu sa paci doma na Slovensku?
ci este nieco ine co vam na nom vadi?
ale tak ak viete, ze to nie je ten pravy, treba ho ignorovat a neodpisovat mu na spravy, preco mu odpisujete?