Mám sa vrátiť k bývalému, alebo k novému mladšiemu partnerovi?

21. máj 2021

Ahojte. Trochu sa vam tu rozpisem. Zijem sama s dcerou. Ma 4 roky. Nezijem na SK takze to mam o cosi tazsie co sa tyka organizacie vsetkeho lebo mi s nou nema kto pomoct ale zvladam. Byvaly sa odo mna odstahoval pred niekolkymi mesiacmi. Uprimne som rada lebo mam klud. V podstate som ho k tomu dokopala ja. On je psychicky tyran a klamar. Ale na druhu stranu je dobry otec. Ma rad malu. On sa chce stale vratit k nam ale ja velmi nechcem. Aj sa snazi a zmenil som sa atd. Ale ja tomu neverim. On je typ cloveka ktory proti mne otoci aj to ze von prsi. Chvilu som aj vahala vratit sa k nemu koli malej a s malou dusickou ze co ak sa zmenil ale nemam z toho dobry pocit. Odradza ma hlavne aj to ze akonahle sa pohadame tak sa mi snazi mstit na malej.chcela si byt slobobna matka tak si bud staraj sa nepomozem ti. A toto mi ukazuje aky je charakter. Pritom ja sa mu aj tak snazim pomoct a vychadzat s nim.. Na druhu stranu tu je niekto iny. Je ovela mladsi odo mna. Velmi si rozumieme a je mi s nim naozaj dobre. Len mam obavy z toho ako bude brat malu. Lebo je naozaj mlady na to "vychovavat" cudzie dieta. Dost si vsimam niekedy jeho pozbamky. Bapr ked sa bavime o dovolenke tak on hned a kde das malu. Nepovie napr podme spolu vsetci traja. A ked sa ho na to opytam tak mi povie ze pokial mam za zadkom byvaleho tak take vsci nechc riesit aby nebol za debila ze niekomu kradne rodinu. Zamyslam sa nad tym ze ci ma nahodou toto neovplivnuje v pohlade na mojho byvaleho. Mali sme s ex problemy uz aj davno pred tym to je pravda. Ale vzdy som s nim ostala aj tak aj ked som vela veci nevedela prekusnut. Neviem vobec co robit. Bojim sa aby som nelutovala nieco v buducnosti

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
amelie2017
21. máj 2021

Neries ani jedneho z nich. Byvaleho si sa konecne zbavila, mas klud. A s druhym, sama vidis, ze to nie je ono. Daj si cas len pre seba a tvoju dceru a uvidis, ze ked budes spokojna a vyrovnana so svojim zivotom, pride niekto, kto do neho perfeltne zapadne.

syslik81
21. máj 2021

ked si slobodna matka nehladas uz len niekoho pre seba ale aj pre dieta ... takze ak sucaxny s tym tvojim nepocita tak hold hladaj ineho lepsieho aj keby to malo trvat .. ex je ex a toho neries .. nepomahaj mu neries s nim veci aby ste sa nehadali .... tvoije sukromie je tvoje a exove exove .. rieste spolu len a len malu ...

autor
21. máj 2021

@amelie2017 ale ja si praveze s tym mladym naozaj velmi rozumiem. Mame spolocne nazory na vsetko. A ten vekovy rozdiel medzi nami vobec nie je vidno. Len ta jedina vec ma mrzi co sa tyka malej. Aj ked je pravda to ze mam ex za ritou stale. Sleduje ci ku mne niekto nechodi atd.

autor
21. máj 2021

@syslik81 s nim sa to neda vobec riesit. Pretoze on je taky posadnuty ze on je schopny mi pisat sms od rana od 7 do vecera do 11 nonstop. Zacne podme byt znovu spolu atd atd a skonci to aka som suka ze som rozbila rodinu atd

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
21. máj 2021

už by ti mala zablikať kontrolka v prípade dcéry...😉

autor
21. máj 2021

@beata_k az takto daleko sme sa nedostali. Neskusili sme spolu zit ani sme sa o tom az takto nerozpravali. Lebo on ma stale stopne ze pokial je tu stale ex ktory mi terorizuje zivot tak sa to ani zacat neda.

amelie2017
21. máj 2021

Prepac, ale s tebou si rozumiet moze, ale mam pocit, ze s dcerou si ani nema zaujem rozumiet. Chlap do zivota by hladal hotel s toboganmi a nie, kde odpratat dieta. Ale kazdy podla seba. Len aby si o par rokov neplakala, ze mas s partnerom dieta, ale nezaujima sa o starsie a robi rozdiely.

autor
21. máj 2021

@deti95060810 ta blika o sto sest. Len stale je tam akysi otaznik ze ci by to bolo take iste aj keby sme normalne spolu fungovali ako par. Kedze momentalne nemozme.

solange7
21. máj 2021

Ani jeden ano druhý. Prečo by mal byť tvoj výber závislý od chlapa? Ja by som si zvolila kľudný život. Načo si sťahovať do baráku jedného alebo druhého. Prvý nemá zmysel, taká povaha sa mení len raritne. A mladý? Nech len ostane tam kde býva. Môže prísť na návštevu. Musíš brať na vedomie, že máš dieťa. Tak láskavo nech to rešpektuje a nepýta sa kam dáš malú keď pôjdete na dovolenku. To je otázka vyspelého mladého muža? To snáď nie...

autor
21. máj 2021

@amelie2017 ja uz dieta nechcem mat. S nikym. Staci mi toto jedno zboznujem ju ale druhe by som si uz neurobila. A ani on nechce dieta. Takze v tomto sa zhodneme

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
21. máj 2021

@beata_k toto zas nie. Uz sa spolu stretavame dlhsie. A bola aj situacia ked som urgentne musela ist k DR a sam sa mi ponukol ze postrazi malu aby som nikoho nehladala. Krivdila by som mu keby poviem nieco ine. Ale ma niekedy take hlasky ze sa mi rozum pozastavi a nepohnem sa dalej a urobim krok spat.

autor
21. máj 2021

@beata_k na toto som sa ho konkretne pytala a povedal ze cudzie mu nevadia. Ze s tym problem vobec nema. Ze len nechce mat svoje.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
21. máj 2021

@beata_k ano znie to divne. Ale my sme obaja taky "divni" mozno pouzijem zle prirovnanie ale skusim. Keby mam partnera co ma psa tak mi to nevadi. Venujem sa tomu psikovi ale ja osobne by som psa nechcela. Zodpovednost obmedzenie urcite atd.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
21. máj 2021

@beata_k tak nozno zly priklad 🙂

ckocka
21. máj 2021

Staré dobré pravidlo hovorí nezačínaj nový vzťah kým nemáš doriešený starý.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
21. máj 2021

@ckocka to je pravda. Len ja mam vztah s byvalym z mojej strany uz uzavrety ale on sa nevie odo mna odlepit

autor
21. máj 2021

@beata_k dakujem

ckocka
21. máj 2021

Fakt? Toto mi moc kategoricky neznie: On sa chce stale vratit k nam ale ja velmi nechcem.

autor
21. máj 2021

@ckocka ano nie som s tym stotoznena ze by sme zas mali spolu fungovat. Brzdi ma to ako to bolo a bolo to naozaj zle. Ked uz bolo velmi zle tak som z prace chodila domov so zovretym zaludkom az mi zle bolo ze co sa zas ide diat

annamarin
21. máj 2021

Tiež by som povedala, že ani jeden nie je ideál, ale keď už si vybrať, tak určite ten druhý. Prvý sa nezmení. A ešte keď ťa nazval sukou a robí intrigy s dcérou.. Ani by som neuvažovala. Mladý je lepšia voľba.

ckocka
21. máj 2021

V tom prípade to ale musíš jednoznačne vysvetliť svojmu bývalému partnerovi. Potom tvoj súčasný partner nemusí riešiť problém že niekomu berie rodinu.

lalenka33
21. máj 2021

Koľko máte všetci rokov?Teda ty, mladý a dcéra?Ked ma už teraz poznámky k dcére, dovolenke, tak ťažko súdiť, ako to bude ďalej, či ,,dospeje" , začne brať tvoju dcérku za svoju..bolo tu veľa diskusií o tom, kde nevlastné dieťa bolo neskôr problém vo vzťahu.

andreatytler
22. máj 2021

Podla mna tvoje rozhodnutie skoncit to s manzelom je velmi ovplyvnene tym ze si rozumies s novym chlapom. Ak by on neexistoval, neodchadzalo by sa ti tak lahko. Mozno by si odysla tak ci tak ale nie tak lahko.
Nova laska je vzdy velky katalizator na ukoncenie doterajsieho vztahu. Dodava to cloveku odvakhu a nadej ze aj po rozchode bude dobre a ze si zase najdem spriaznenu dusu... lebo ten strach z neznama drzi vela ludi v nestastnom vztahu.
Vobec sa netrap tym ze ti nova znamost vplyva na rozhodnutia o terajsom vztahu. Je to normalne. Bud rada ze si dostala do zivota takuto iskru, ktora ti dodala odvahu konat.
Ale musim suhlasit s tym co pisu ine dievcata... nova znamost na mna neposobi dobre. Nesla by som do toho vztahu. Okrem toho je tiez velmi dobre si dat pauzu po rozchode.