Mám sa vrátiť k bývalému ?

julka1982
20. jan 2020

Ak 4 mesiace pred svadbou vravel ze svadbu nechce? Ze nie je šťastny. Ze dokáže zit aj bez papiera. Rozchod nechcel ale ja som odisla. A teraz citim ze si ma snazi získať späť. U nas ten vzťah bol. Vždy taky raz super a raz nie. On mi príde stale tak akoby sa nevedel vzit do normálneho života. Neviem ako zistim ci si uvedomuje svoje chyby a chce ich zmenit a ci vobec by to malo este význam. Plánovali sme dieťa. Ked sme spolu cítim ze si ma nevazi. Ak sme rozidenitak vtedy vy pre mna urobil všetko aby ma dostal spat.. Bola som na tom ze potrebuje este dospieť a ajja v určitých veciach. Ďakujem zs názory

janinah
20. jan 2020

Nie,nevrátila by som sa.

misha666
20. jan 2020

urcite sa nevracaj... hladaj stastie inde...

amelia000
20. jan 2020

@julka1982 tiez by som sa nevratila.

aylinn
20. jan 2020

Odpovedala si si... "ked sme rozideni vtedy by spravil vsetko aby ma dostal naspat"
Jasne kazdy chlap sa liška ked citi ze stratil to vcom mal istotu...potom pride to iste a zas si budes trieskat hlavu o stenu popripade uz aj s babom na rukach ze si ta nevazi a aku chybu si urobila... nechce svadbu, nechce. Vie kde su dvere. 😎

andy57
20. jan 2020

Tiez by som sa nevratila.

pribinak
20. jan 2020

Nie, nevrátila.

ivangeline
20. jan 2020

Nevrátila.

dzulli1980
20. jan 2020

Vieš, ako sa hovorí ... keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú ... nie, nevrátila by som sa.

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaskolka
20. jan 2020

Nie, neuvažuj nad návratom, nemalo by to význam...

julka1982
autor
20. jan 2020

Da sa vybudovať vzťah nanovo? Keď vieme obaja ake bezvyznamne chyby sme robili?

blunka
20. jan 2020

@julka1982 nie nevratila by som sa.
Bezvýznamne chyby ? myslíš zrušiť svadbu 4 mesiace vopred a obrátit naruby životné plany osobe s ktorou si tu svadbu planoval ?
To je bezvýznamné ?
Či už zrazu si ťa chce vziať 😂😂😂😂😂😂 ?
Pochybujem 😂😂😂😂😂😂😂.

julka1982
autor
20. jan 2020

Vraj sa zľakol svadby

julka1982
autor
20. jan 2020

Svadba zatial nie je zrušená

blunka
20. jan 2020

@julka1982 ok, beriem že chlapom sa to moze vynimočne stať. Ale už teraz sa nebojí, už ťa prosí o svadbu ? všetko vybavuje ohĺadom svadby ? stanovil náhradný termín ?

Lebo ak nie, tak čo riešiš. Chce len s tebou trtkať bez svadby tak ako doteraz.

julka1982
autor
20. jan 2020

Nesnazi sa ani o sex. Nespime spolu. len sa snazi pomahat mi vidiet ma. Vnimat moje pocity. Svadba sa ani nezrusila. Mala byť mala takze vybavovanie minimálne ktore stačilo zacat riešiť teraz.

julka1982
autor
20. jan 2020

No všetko ako rozprava. O plánoch atd vo všetkom mi dáva pocítiť ze so mnou ako keby pocita

jana19877
20. jan 2020

@julka1982 nie vzťah na novo sa vybudovať už podľa mňa nedá, jedine s inou osobou!

miiriaam
20. jan 2020

@julka1982 preco sa pytas ked podla toho co pises s nim chces byt? Naco ti je nazor inych ked ty si rozhodnuta?? Rob ako ty chces a vykasli sa na inych.. ked to tebe bude vyhovovat co koho do toho..a ked aj nebude tak kto z nas ti to tu bude predpovedat?nikto.. to ze to u inych skoncilo zle alebo aj dobre,neznamena,ze to bude tak aj u teba..

julka1982
autor
20. jan 2020

Praveze nie som rozhodnutá. Som 50na 50

dominikatomas
20. jan 2020

kvoli tomu som nechala tiez mojho ex.. a dlho mu to trvalo a vsetko bolonako opisujes... zrazu ked zistil ,zw uz je naozja koniec hore doly by sprvavil dovtedy nic..cize. nechala som ho narobro a nefnukam po nociach vobec.

beabelisova
20. jan 2020

nema zmysel sa vratit, nic sa nezmeni a bude to rovnake ako to bolo predtym, za takymito vecami treba urobit hrubu ciaru 🙂

marca12
20. jan 2020

@julka1982 urcite by som sa nevratila. Da sa vratit,ale do vztahu,kde si sa citila dobre,kde si ta partner vazil, boli ste rovnocenni a mali ste len drobne nezhody. Naco sa vracat do vztahu,kde doslova bojujes o prezitie. Nevravim, na kazdom vztahu treba pracovat,ale nie krvopotne,aby jeden bol nestastny a druhy chodil vysmiaty. Aj tak si myslim,ze sa k nemu vratis,z donutenia si ta vezme,ale bude sa tvarit,ze to chce spravis si s nim dieta a o par mesiacov tu budes plakat,ze si spravila chybu. Ak sa k nemu vratis,urcite zruste svadbu. Na deti mate cas,do toho sa tiez neponahlaj.

petruska19
20. jan 2020

@julka1982 všetky ti tu odpovedali že by sa nevrátili a ty si ideš svoje. Tak sa vráť k nemu.

julka1982
autor
20. jan 2020

Ak by som s nim mala este niečo riešiť svadbu samozrejme preložím alebo zruším. Ja len proste som v situácii ze ho lubim-to je jasne ale neviem co dal. Ci ho mam nechať nech sa o mna snazi a cakat alebo...

petruska19
20. jan 2020

@julka1982 máš jednu kladnú odpoveď od mňa. Čiže kľudne. Ten chlap je manipulátor. Stačí mi táto tvoja veta: Ked sme spolu cítim ze si ma nevazi. Ak sme rozidenitak vtedy vy pre mna urobil všetko aby ma dostal spat

jaskolka
20. jan 2020

Neviem, keď sa zľaknem svadby, tak toto je jasný signál, že tu svadbu vlastne nechcem, alebo nechcem dotyčnu osobu. Ex stale vravel, že si ma raz chce vziať, termín sme mali, aj zrušili, začal sa, neskôr snažiť, potom ale svadbu už nechcel, že takú chybu neurobíme, už chcel byť len kamarát, potom chcel vzťah, ale bez papiera, a podobne sprostosti. Vykaslala som sa na neho, potom prišiel nový chlap, ktorý jeteraz môj manžel. On sa nijakej svadby nebál, tešil sa, nevedeli sme sa dočkať. A o tom to je... Ak niekoho ľúbim, neviem sa svadby dočkať... Nie lakam sa

julka1982
autor
20. jan 2020

Ved to nechapem. Lebo on prišiel s tym aby sme uz dali termin. Ked sme sa bavili o predstavach tak skor on sa angazoval a potom hovoril ze sa tesi na svadbu a ze to bude super a hlavne ze sa mu paxi ze mame aj spolocnu predstavu... Potom chytil cudne obdobie a povedal mi to ako keby nic

miriam1983
20. jan 2020

@julka1982 predpokladam,ze ked sa chudacik ,,zlakol,, , tak v tom obdobi trtkaval inu a ked zistil,ze u teba ma istotu a vie co si k tebe moze fovolit,co k nej nemohol,tak zrazu uz sa citi v bezpeci a strach zmizol.

julka1982
autor
20. jan 2020

Netrtka nikoho to som si 100 ista. Cely den travi na farme ktoru ma za domom. Mam ho stale na očiach