Mám sa stretnúť s týmto mužom?

24. jún 2021

Ahoj,
mam taku otazku a zaujimaju ma vase pohlady na vec. Pred viac ako dvomi rokmi som sa spoznala s jednym muzom, rozumeli sme si, viackrat sme spolu boli vonku, vsetko bolo fajn. Jednoducho napisane, obaja sme si boli sympaticki a mohlo z toho nieco byt. Potom sme sa za istych okolnosti dlhsie nemohli vidiet. Pocas tohto obdobia ma prestal kontaktovat, aj ja jeho, brala som to casom ako uzavretu kapitolu, ze nema zaujem uz. Avsak, casom zacal robit to, ze vzdy, ked ma cestu okolo alebo sa dozvie, ze ja budem v meste, kde sa aktualne zdrziava, zacne ma kontaktovat a nalieha na stretnuti, vraj by ma rad videl. Inak mi je schopny 3/4 roka nenapisat, nezavolat, nezaujima sa, ako sa mam, nic a potom zrazu bum, neviem sa ho zbavit.. Ako si vysvetlit take spravanie? Stretli by ste sa s takym clovekom este alebo to nechat plavat?

danulicek
24. jún 2021

ak by som si s nim chcela sprijemnit len cas a nic od toho necakala (u mna len cisto teoreticky), stretavala by som sa. Ak by som ale cakala vztah a robil by toto, tak by som to nechala plavat.

cacianka
24. jún 2021

Raz to skús. Ale nastavena ze mu to vytmaviš. Normalne stretko, rozhovor a podla okolností sa ho spýtaš a vytmaviš. Inak sa nedozvieš co mu v hlave behá

autor
24. jún 2021

A ved prave to. U nas sa to zacinalo vyvijat pekne, sam vtedy povedal, ze sa mu pacim, vedel by si predstavit aj viac.. potom to zrazu z nicoho nic bez vysvetlenia sekol (ok, osobne sa nedalo byt spolu, ale semtam napisat/zavolat sa da vzdy) a ozve sa uz, ked som nanho pomaly aj zabudla.. A pytala som sa, co sa stalo, v podstate sa nevyjadril, zakecal to.

lila1988
24. jún 2021

Keď vzťah nemal na diaľku perspektívu, tak to neriešil. Teraz, keď vie, že sa chystáš do mesta, tak tam môže vidiet prilezitost vrznut si(páčiš sa mu a vedel by si predstavit aj viac nemusi znamenať vzťah, ale aj sex). Zariad sa podľa toho, či tá láka ist s ním na stretko, ale veľkú logiku v tom správaní nehladaj, je to predsa muz🤷🏻‍♀️

whatever1
24. jún 2021

Mne príde ako by si bola pre nho len taká bokovka. Vo svojom meste niekoho má a keď ide okolo tak využije príležitosť, keďže si v dispozícii.

zuzinapipina
24. jún 2021

Mne to príde ako keby hľadal lepšiu ale nenašiel a tak nechce ostať sám a zmieril sa s tebou. Ale možno sa mýlim. Ja by som sa s nim stretla a narovinu sa ho opytala, prečo sa neozýval.

eeffka
24. jún 2021

vies co mala som takeho napadnika, aj 3/4roka nic a potom zachvat ako ma chce vidiet,pocut, ze pride. Asi po 3.raze ked volal som sa ho opytala ci si mysli, ze sedim cakam kedy sa panko zbada a ci mu to pripada normalne sa neozyvat a potom nadviazat, akoby to bolo vcera, zostal ticho... tak reku cau a zbohom. A odvtedy sa neozval.

marseillefan
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sense
24. jún 2021

No zrejmw niekoho ma a preto sa ozve ked je pobliz....ja by som ho ignorovala...

mpg
24. jún 2021

Ja by som sa raz s ním stretla a spýtala by som sa ako to bude pokračovať (ak ty chceš vážny vzťah s častým stretavaním) a ak by sa nejako vyhováral, tak potom je s ním škoda strácať čas.

zuzubb007
24. jún 2021

Podla mna je to tak, ze ano pacila si sa mu pred dvomi rokmi ci kedy, a mozno niekoho mal tak neriesil, teraz je mozno sam a skusa sa s tebou skontaktovat, vsak ked ti je sympaticky naco cakas daj stretko a uvidis, takto mozes len hadat

0kristina0
24. jún 2021

Tiez sa priklan k tomu, ze je zadany a s tebou si chce iba uzit

autor
24. jún 2021

Zadany urcite nie je. Teda minimalne v dobe, ked sme sa stretavali, nebol.

moonlight1210
24. jún 2021

Nechaj ho, nech ziada o stretnutia, ak ho to bavi a stretni sa vzdy len vtedy, ked mas chut. Inak sa vyhovor.
Tak nemas nad cim premyslat a nemas, co lutovat.
Mas pocit, ze sa ozyva sporadicky, len ked sa mu zachce. Rob to iste. Prijmi pozvanie, ked sa ti zachce.

Mozno to casom k niecomu povedie, mozno to bude len vzajomne pouzivanie jeden druheho. Take priatelske. Bez vycitiek.

lintu
24. jún 2021

Nieco je v jeho zivote zle alebo mu nieco chyba. (Vseobecne, nenarazam konkretne na nic.) Ak chces, tak sa s nim stretni. Ale nechaj to zatial len na kamaratskej urovni.

miadi
24. jún 2021

Nestretla by som sa snim nikdy nevstupis 2x do tej istej rieky. Ked sa ti cely ten cas nevedel ozvat.A teraz nalieha stihackuje Ta. Sancu mal vtedy. Uz by ma ani jeho dovody nezaujimali. Ale to som ja. Mna ked Niekto takto zhanal uz som mala novy vztah a boli zabudnuta minulost.

luccija
24. jún 2021

A to ako môžeš vedieť, že nebol zadaný🙂

autor
24. jún 2021

@luccija 😄lebo mi to povedal, stretavali sme sa vtedy aj denne, aj medzi jeho znamymi, keby bol zadany, bol by opatrnejsi. Jednoducho viem, ze zadany nebol, to netreba viac riesit.🙂

kassandra25
26. jún 2021

Nooo, tak to bude osud. Ak ti takyto chlap zavola po tom pol ci tristvrte roku, nevahaj, namontuj kridla a vylet priamo z okna! Nezdrzuj sa obuvanim🙂))) postacia domace papuce.

brembo
28. feb 2022

Aj keď po funuse,jednoducho. Chce si poriadne zavŕzgať v posteli a nič viac.