Mám sa snažiť?

24. okt 2022

Ahojte. Ide o naše manželstvo.. ja som tá čo vždy niečo vymyslí alebo väčšinu nútim manžela aby trávil s nami čas ako s rodinou keď má voľno ovšem..
Ide o to že už ma to baby nebaví . Už som aj trochu unavená lebo sa naozaj snažím. Ale aj manžel má veľa roboty..on zas že potrebuje vypnúť ísť von s kamarátmi..
Ok by bolo keby išiel napr raz za týždeň ale nie každý druhý deň .
Je krásne babie leto a ja na materskej doma (viem že nemusím len sedieť doma)chodím s krpcom von doobeda každý deň a poobede ako kedy. (Klasika MD)
Chcela by som od vás radu. Kašľať na to a nenutit ho aby prišiel domov a nechať ho nech ide von..(on bude mega spokojný)a ja potom unavená večer som rada že malý zaspí (*milostný život ..není čas ani chuť asi tak by som to )
Proste nevieme sa venovať sebe 😞

matullienka
24. okt 2022

Musíte postoj zmeniť obaja inak budeš o chvíľu vypisovať žiadosť o rozvod. Treba si sadnúť a dohodnúť sa ako ďalej, raz za týždeň s priateľmi von je ôk ale každý druhý deň? Kedy ideš von ty sama a kamoškami?

domca1408
24. okt 2022

nie som síce vydatá ale takýto postoj manžela by mi isto vadil....tak ked príde domov z roboty daj mu dieťa a vypni ty každý druhý deň s kamoškami či sa mu to bude páčiť. Pretože "materská dovolenka" jaksik nie je DOVOLENKA ako má veľa chlapov pocit.....

danica2711
24. okt 2022

a teraz o tom, že pred svadbou taký nebol, bol celý šťastný, keď bol s tebou a kamaráti mu nechýbali...čo si si vzala, to máš. A trošku nepríjemne mi v tvojom texte zarezonovala formulácia, že ho musíš NÚTIŤ, aby bol s vami. Nenútiš náhodou trochu príliš?

oli18
24. okt 2022

Ja nechápem, prečo sa musia chlapi odreagovať vždy len s kamarátmi (možno v krčme). Veď aj hranie sa s dieťaťom a posedenie s manželkou pri káve, ak ste sa celý deň nevideli, je predsa oddych po práci. Každý týždeň, alebo dokonca každý druhý deň s kamarátmi, to teda nie. To sú typy nevhodné do manželstva. Buď nastaviť zrkadlo, alebo dať ultimátum.

zmrzlinka2021
24. okt 2022

Ja by som to nepresilovala a do nicoho ho nenutila, ale snazila sa s nim skor viacej rozpravat, zdielat a zistit, preco radsej travi volny cas s kamaratmi ako s vlastnou zenou a dietatom. Co je ten dovod?

Mozno je z prace vyflusnuty a posledne co tuzi pocuvat, je rev dietata a mozne vycitky manzelky..mozno...
Rozumiete si ako partneri? Alebo ste len spolubyvajuci?

Osobne - urcite by som do druheho dietata s takym clovekom nesla.

retatka
24. okt 2022

Čo si si našla ,to máš .Je to typ chlapa /večný chlapec /nevhodného do partnerstva ,manželstva .Čím viac budeš tlačiť ,tým viac sa od Vás bude rokmi vzďaľovať .Buď ho budeš akceptovať aký je alebo rozchod .Aj keď sa na chvíľku po rozhovore zmení ,onedlho do toho opäť padne .

autor
24. okt 2022

@oli18 viešco pár rokov dozadu 🤔to bolo iné .. venoval sa mi dosť no potom neviem čo

autor
24. okt 2022

Fakt nechápem ten zbytočne čas strávený s nejakými krcmovymi cudzími chlapmi...ako s rodinou. Možno preháňam ale je to tak ✋

autor
24. okt 2022

@matullienka nie nejdem

autor
24. okt 2022

Nemám za potreby a nepijem.. stretnem pokecáme ale nechodím po večeroch preč

tykat
24. okt 2022

No takto... najprv si ujasnit... on uteka za kamosmi alebo uteka od vas (nechce sa mu po robote nadrapovat s malym deckom)? Kopec chlapov nechce travit cas s malymi detmi.

janickacrazy
24. okt 2022

Začni aj ty chodiť pravidelne preč na 2-3 hodinky každý týždeň ja neviem cvičiť jogu, behať, ísť na kávu, čokoľvek. Dieťa nechaj jemu. Aj ty potrebuješ psychohygienu. Potom uvidí aj on, že starať sa o dieťa nie je také jednoduché. A ideálne by ste mali ísť niekam aj sami dvaja, aspoň občas.

vilma7
24. okt 2022

Ja.mam opačný problém. Manžel je len doma a nechce ísť ani len so mnou na pivo.
Treba nájsť riešenie, prečo je radšej v krčme ako s vami. A prečo nerád trávi svoj voľný čas s rodinou.

retatka
25. okt 2022

Zvyk je železná košeľa .Bol vždy taký ,aj predtým ako ste sa spoznali .Vyhovuje mu taký život a nemieni s tým nič robiť .Chlap nevhodný do rodiny .Takých je dosť .Poznám aj 60-nikov čo denne behajú kade -tade .Nie každý chlap je domased .Len teda nemali by si zakladať rodinu lebo obe strany trpia a vedie to aj tak časom ku koncu …

sinusoida
25. okt 2022

Chce mať pokoj, oddych po práci. Byť s malým asi oddych nie je. Skús si nájsť kamošky s ktorými pôjdeš aj ty s malým na prechádzku, či na ihrisko a tak....a samozrejme porozprávať sa aj s manželom, nech aspoň 2 - 3 x krát do týždňa trávil voľné chvíle s vami.

gabika0825
26. okt 2022

Neviem toto mi príde ako klasika, muž ktorý ukážkovo má niekoho iného popri manželke. 2 moje kamarátky to takto mali, ako keby ich počujem keď sa mi sťažovali. Oni doma s dieťaťom a ich muž zevraj stále v práci zrazu viac ako predtým lebo chce ich zabezpečiť a neviem ake príbehy, keď mali volno tak kamaráti, samozrejme bez manželky, potom sa na to prišlo že zrazu niekoho majú lebo intímny život 0 bodov, iba kamaráti a praca (zevraj), čiže nechcem nič hovoriť, ale posvietila by som si aj na tuto možnosť.