Mám sa snažiť?

lotitka
27. mar 2022

Peknú nedeľu baby.
Neviem či som prišla po radu alebo vykecat sa. Tento víkend bol pre mňa strašný. Muž chodí na turnusy tri týždne preč jeden týždeň doma. Tento mesiac ostal celý mesiac doma. Všetko bolo pohode až do doby kým sme nedostali kovid. Nemali sme nejako ťažký priebeh ale odvtedy nechce sex nechápem tomu. Tento víkend sme boli dohodnutý že piatok pôjdeme k jeho rodine a sobotu pôjdeme odtial na výlet. Všetko sa zvrtlo v piatok večer ako sa ozral. Ja som sobotu už musela domov lebo moja mama mala deti a tak som odisla domov a muž ostal u rodiny aj teraz tam je. Má mobil vybití ani nenapísal ani nezavolal. Mám zo všetkého zmiešané pocíti. Keď sa chcem s ním rozprávať chvíľku sa rozprávame potom si pusti hru na mobile a je po rozprávaný. 😔 Som s toho zúfalá nemám žiadne kamarátky s ktorými by som šla von mám len jeho a deti. Milujem ho nechcem naše manželstvo len tak zahodiť. Baby neviem čo robiť. Či sa snažiť alebo nechať to tak a len prežívať zo dňa na deň.

radanna11
27. mar 2022

@lotitka úplne najhoršia otázka ale nedá mi , nemá niekoho iného ? :( mna by to napadlo ako prvé

slniecko_12
27. mar 2022

Co ty chces zahadzovat, prosim ta 🙏☺️ ved to netrva roky taky stav. Kovid vie posarapatit aj psychiku..mozno ma depresie, alebo sa mu nieco prohodilo..ponukni mu pomoc alebo mozno pockaj niekolko dni, ci sa to nezlepsi, mozno iba potrebuje cas, aby nieco spracoval.

lotitka
autor
27. mar 2022

@radanna11 našťastie nemá bokovku 🙏

slniecko_12
27. mar 2022

A samozrejme jeho spravanie neschvalujem, takto sa nesprava zrely muz.

radanna11
27. mar 2022

@lotitka tak potom určite nič nezahadzuj a neboj sa, môže to byt len obdobie po tom covide alebo ho niečo trapi v práci , treba stále skúšať sa porozprávať , netlačit na neho ale vysvetlit mu že ti to ubližuje
Určite to utrasiete 🙂

lotitka
autor
27. mar 2022

S jeho rodinu nemám žiadny problém mám ich rada ony mňa ale proste jeho sestry muž mu začal nalievať palene a už to išlo sobotu bol tak na mol že by domov nedokázal šoférovať. Včera som písala jeho sestre snáď dnes domov dôjde. Ešte doma neni neviem čo keď dôjde sa mám s ním porozprávať o tomto alebo vyletet na neho a spucovat ho.

mirage
27. mar 2022

@lotitka toto sa nerobi, ze sa muz ozerie a nie je schopny soferovat.. ok, raz za 5 rokov mozno ok.. ale ze sa ti ani na druhy den neozve, to by mi vadilo. Aj to, ze ked sa rozpravate, cumi do mobilu. ale nevidim do vaseho manzelstva, mozno, co vyhovuje mne, nemusi tebe.

lotitka
autor
27. mar 2022

@mirage Brala som to do včerajška že však dobre ozral sa po dlhej dobre naposledy pred pol rokom ale čo mi vadí že mal byť dnes normálne doma a už je pol piatej a ešte není. Dovolať sa mu nedá,jeho ségra nedvíha neviem ako mám reagovať keď dôjde domov

gertys
27. mar 2022

Odvykol si žiť s tebou, vedľa teba. 3 tyždne je sam bez dozoru rozpravania a tvojej pozornosti. Každy si odvykne. Zijete od seba vacsinu casu. Je to mozno oen kriza a ide o to ci ju prekonate. Verim ze ano drzim palce 🙂

lotitka
autor
27. mar 2022

Tak baby pred hodinu došiel domov ja som bola s deťmi vonku. Len som mu napísala že ma sklamal za to všetko. Došli sme domov zatiaľ som mu nepovedala nič ignorujeme ho. Čo myslíte mám mu povedať všetko čo ma sere alebo nechať nech on začne?

slniecko_12
27. mar 2022

@lotitka povedz mu to, ale pekne, lebo sa znova nastve a odide

oktoberka
27. mar 2022

Nie je zvyknutý,že ste spolu tak dlho.
To nie je rodina,keď ste do mesiaca pár dní spolu.
On je vlastne stále pánom svojho času.
3t má prácu,rieši iba ju. Týždeň rieši rodinu.

vilma7
28. mar 2022

No neviem, ale asi si predpokladala že sa bude na návšteve piť, alebo?
Dobre prehnal...ale fnukas tu, že nenapíše, nezavolá a hlavne že vieš že má vybitý mobil.
Všetko bolo pred covidom ok a už píšeš, že.nechceš zahodiť vaše manželstvo...? Ako kvôli tomuto?
Ale debatovať sa s ním nedá, lebo hrá hry na.mobile.
Tak z tohto vytrhnutého konceptu mi vychádza, že máte dlhšie problém s komunikáciou alebo aj iný.
Ako.tu už bolo vyššie spomenuté, nie ste zvyknutí na spolunažívanie. Alebo teda aspoň tvoj manžel nie.

lara45
30. mar 2022

@lotitka ja by som sa hneď nevzdávala.To ,že sa zmenil z dňa na deň niečo znamená.Určite sa niečo musela stať kým sa spolu nebudete rozprávať a nevyriešite to spoločne tak zbytočne ti budeme mi radit na MK.Ak mate spolu dieťa určite manžela dobré poznáš.Komunikácia je základ každeho vzťahu.Tu sa len môžeš dohadovať o tom čo mu asi je a podľa mňa tu budeš mať všeliaké typy prečo sa takto správa a budeš z toho ešte viac zúfala.Noazaj sa s manželom porozprávaj vyjasnite si to medzi 4 očami.Povec že ti na tom veľmi záleži nech odloži aj mobil.

miskamicha
22. jún 2022

@lotitka musi byt triezvy a relativne v pohode.. aby ta neodbil ze teraz nie ziadby rozhovor lebo som unaveny... sle je to od neho riadny podraz..zaklame raz bude to robit vzdy...

lara45
22. jún 2022

@miskamicha akože po 3 mesiacoch od zverejnenia príspevku si myslím ,že sa zjavne manžel vrátil domov a maju to už vyriešené.Treba pozerať aj na datumy príspevkov😊