Mám sa s ním stretnúť?

25. feb 2022

Ahojte. S manželom sme sa odcudzili, už to trvalo dlho, nedokázala som mu dat ani pusu, bolo mi to odporné, a dôvod? Zle správanie ku mne, urážky, nadávky, facky,... Nedokázala som takto už fungovať, celý rok som plakala, trapila, bojovala sama so sebou, až som sa rozhodla od neho odísť. Už je to 2 mesiace, čo si s niekym píšem, rozumieme si, paci sa mi, len neviem aká je skutočná realita, myslíte že by bolo dobre sa s ním stretnúť"? Spoznať ho osobne? Neskutočne mi chýba, vášeň a vzrušenie, byt milovaná no niekedy to cítim, také pulz ovanie v brušku ako motýliky 🤣 a to si len s nim píšem, cítim sa ako puberťiačka, ale to je tak neopísateľný pocit, viem je ak ho stretnem môžem byť sklamaná alebo on,... Len som chela vedieť ci je to dobrý pocit, alebo aj rok čakať na ukončenie manželstva...

Ďakujem všetkým za odpovede. Pekný zvyšok dna želám.

erickatt
25. feb 2022

Za stretnutie nic nedas, hlavne cez den, niekde kde je veľa ľudí. Ale najskor ukonci definitívne manželstvo, osamostatni sa. A potom si začni novy vážny vztah. Aby ta este muz neprefackla ,ze ho podvádzaš.

oli2782
25. feb 2022

Ak realne chceš z toho “niečo mať´ tak áno, stretnite sa. No ak ide iba o to aby sa ti niekto venoval, môže to ostať i pri písaní. Všetko závisí od toho ako to bereš, či len také pobláznenie a odpútanie pozornosti po manželovi alebo naozaj z toho chceš mať niečo vážnejšie😊

marcela64
25. feb 2022

Tak na stretnutí nič nie je a pokiaľ si myslíš že by vám to nejakým spôsobom mohlo pomôcť tak prečo nie 🙂

iv007
25. feb 2022

Urcite chodte na nevinnu kavu a zistis nazivo ci sa ti paci aj v reale alebo mas motyliky len z predstavy o nom.Internetove pisacky casto skresluju..

moonlight1210
25. feb 2022

A uz si od muza aspon odstahovana?
Aby za tu kavu s novym objavom nebolo par dalsich faciek.

Kazdopadne, nerob to, ze pojdes od chlapa k chlapovi.
To nie je najlepsi napad, lebo si vyprahnuta po laske a novemu kadeco prepacis, budes tolerovat len preto, ze teraz je to krasne.
A potom to bude nove trpke sklamanie (ze “vsetci” chlapi su rovnaki), ked tvoja zalaskovanost opadne.

Daj si pauzu aj pre seba a zi chvilu len so sebou. Uc sa vediet povzbudit aj sama seba. Budes mat potom menej tendenciu chciet, aby muz naplnat tvoje potreby. Neurobis sa na nom zavisla (ze len co ta dost neubezpeci, ze si skvela, uz sa budes hned citit trochu bezvyznamna, atd.).

panelacikova
25. feb 2022

stretni sa s ním. urob, čo ti srdce a telo ráčia. len jedna dobrá rada, drž si ho od tela v zmysle, že neurob hlúposť a nezamiluj sa ako pubertiačka. uvažuj rozumne. ak by si mala mať styk, chráň sa, nech sa nedostaneš do maléru zbytočne. buď v pohode a ak sa mu zapáčiš, urobí on všetko preto, aby vzťah kvitol 😉
hlavne si počas stretnutí váž sama seba, buď zdravo sebavedomá, objektívna, pozitívna. a čas ukáže...

dadula_15
25. feb 2022

Ale veď stretnutím sa nezaväzuješ ničomu, keď ti nebude sedieť, nebudete si rozumieť, tak sa s ním už nestretneš, veď to je len na tebe, ja by som neváhala, lebo nemáš vôbec čo stratiť, práve naopak.

autor
25. feb 2022

Tak určite sa nebudem bozkávať ani milovať... To zas nepotrebujem...
Momentálne mám svoje životné ciele, do toho sú aj ešte naše deti co mam s mužom... Od muža som odišla požiadala som aj o rozvod..

Od muža som preč už 5mesiacov necelých.. Z toho 2 mesiace si píšem s niekym iným... Je to všetko tak zvláštne, čo cítim, možno je to len to, čo mi chýbalo a nemala som to dlho... Ale zamilovať to určite nie, dôveru si treba budovať...
Tu ide len o to, že či to pocas "manželstva" nebude blbé..
No na nevinnú kávu by som určite išla, možno ho spoznať osobne.

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kvetinka75
25. feb 2022

a je ten dotyčný slobodný? Osobne sa asi nepoznáte, tak cez nejakú zoznamku? Aby to nebolo tak, že on potrebuje trošku ,,vzrúša,, natlačí ti kaleráby do hlavy a ty sa namotáš

janickacrazy
25. feb 2022

Tak hlavne buď opatrná, stretnúť sa môžeš, ale skús zostať nohami na zemi. Hlavne si skús zistiť, či je slobodný, lebo kopa mužov klame, sú ženatí a chcú len bokovku.

autor
25. feb 2022

Je slobodný a ma 1 dieťa, tak som videla fotky na fb, aj co mu známy komentujú takže uvidíme 🙂 som sa rozhodla dať šancu stretnutiu ale budem nohami pevne na zemi, ja som zas není taka ze končím do náručia každému,, už som opatrná a ani nejak ma vzťah neláka láska má sklamala.. Určite časom.. Dkaujem za rady.