Mám sa s ním rozísť ?

4. jan 2020

Mám partnera, žijeme v spoločnej domácnosti 3 roky. Už od začiatku sme sa dosť často hádali, ale včerajšia hádka ma utvrdila v tom, že to nie je muž, akého chcem. Včera sme sa spolu nebavili, ráno odišiel do práce a keď sa vrátil stiahol fľašu vína, potom si opitý išiel kúpiť ďalšiu. Rozbíjal veci, chcel vyhodiť vianočný stromček z okna, povedal mi, že mi smrdí z úst, že mi dal všetko, ale ja len beriem ale nedávam, že do vzťahu nedávam nič, začal mi vyčítať čo som mu kedy dala a v akej hodnote, vyčítal mi, že on na mňa minul strašne veľa peňazí, že na Vianoce do mňa napchal cez 700€ a ja len 300€. Zničil kľučku na dverách a porezal sa (schválne). Povedal mi toľko škaredých vecí na ktoré nezabudnem a už včera som chcela odísť, ale bolo už neskoro, tak dnes odídem vlakom domov. Pije docela často, huli trávu každý deň. Nerozumiem, ako môže muž vyčítať peniaze, veď ja som ho neprosila aby mi kupoval všetky tie veci.

aveeva72
4. jan 2020

Sama si si odpovedala. Áno, máš sa s ním rozísť. Bude to len horšie.

majcika
4. jan 2020

Je smutné, že to, že pije a huli trávu vyťahuje, že ti vadí až po takejto nepekne hádke. Škoda, že ti to nevadilo pred. Teraz utekas, že prestrelil a chceš ho vytrestať. Vzťah, kde sa pije, huli na dennej báze nemôže fungovať. Ak chceš zo vzťahu odísť, tak toto sú kľúčové veci, kvôli ktorým by som ja volila rozchod

nenne9
4. jan 2020

A teraz si predstav ze toto robi a ty mas pri sebe male dieťa...si šťastná zena ze spolu nemáte deti.mozes sa zobrat a ist a zit si svoj spokojny zivot daleko od tohto ...."chlapa"

dzulli1980
4. jan 2020

Ja by som s nim nebola už len preto, že "pije docela často, huli trávu každý deň".

patriq11
4. jan 2020

Jasné že sa rozísť. Ďalej to zájde aj ohrozovaniu života. Partner by nemal vyčítať vo vzťahu ale vysvetľovať veci a sa snažiť ich riešiť s chladnou hlavou. Môj názor je môj ale tvoje konania je tvoje rozhodnutie.

autor
4. jan 2020

Alkohol vôbec nepil keď sme sa spoznali, pije posledný rok a dáva to za vinu mne. Že ho nemaznam, nevenujem sa mu, že som často na telefóne..

patriq11
4. jan 2020

Keď mu bolo tak zle stebou tak mal skôr odísť ako ti robiť zle a ponárať sa do alkoholu.

autor
4. jan 2020

Vyčíta mi všetko možné, prečo nerobím toto a tamto, hlavne tie peniaze mi vytkol koľko som ho stála. Dnes som radšej spala v kuchyni.

autor
4. jan 2020

@patriq11 Tak povedal mi, že sa mu vracia to, čo on porobil v živote.

patriq11
4. jan 2020

Ako da hovorí karma je zdarma. Pošli ho preč. Tak žiť sa nedá a trnut co vykoná

vilma7
4. jan 2020

Ani jeden z vás nie je v tom vztahu spokojný, takže nie je čo riešiť. Ukončiť a obaja si pôjdete ďalej vlastnou cestou.

moonlight1210
4. jan 2020

Odid a nedaj sa uprosit na navrat.

Ked mu docvaklo, ze sa mu teraz vracia to zle, co porobil v zivote a miesto toho, aby sa spamatal a svoj zivot zmenil k lepsiemu, iba vsetko okolo seba v zlosti a sklamani nici, tak to nema vyznam.

Mozno s nejakou dalsou uz konecne bude v pohode a vyrovnany. Ty si vsak najskor iba odnesies jeho hnev na jeho nevydareny zivot.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
4. jan 2020

@moonlight1210 Možno potrebuje inú ženu.

83lenka83
4. jan 2020

Urcite. By som s pijanom nikdy nebola, ked mu raz alkohol chuti tak neprestane a aj je po nom este agresivny tak to je cista deštrukcia s tvojej strany ak pri nom ostanes, ja som bola v takomto vztahu 4 roky, bolo aj take, ze rok nepil a potom mu preplo a nevidela som ho 4 dni, nebol agresivny, ked prisiel naslopany lahol a spal ale mne sa tak zhnusil, ze dalej som s nim nemohla byt a nie to v takom vztahu vychovavat deti. Po nom som si nasla manzela, som s nim 15 rokov, mame 2 deti a manzel vobec nepije, davala som si velky pozor aby som opat nevklzla do vztahu s pijakom a podarilo sa.

autor
4. jan 2020

@83lenka83 Mňa mrzí, že je to asi moja vina, že pri mne nie je šťastný a takto to rieši.

marvin1234
4. jan 2020

Tak isto jak ty nie si šťastná pri ňom. Odíď kým sa dá.

jaskolka
4. jan 2020

Už to, že pije a fajčí trávu, malo byt varovaním. Sama si si odpovedala, zbaliť veci a ísť prec, toto nemá nijakú budúcnost

jaskolka
4. jan 2020

@moonlight1210 taky človek nikdy nebude spokojný s nijakou ženou, aj keby mu splnila všetko, čo mu na očiach vidí a pokrájala sa na zlatom podnose. Jednoznačne preč od neho

deti95060810
4. jan 2020

a nemáte deti? ak nemáte tak to je super pre teba...s týmto grobianom by som ani neodporúčala...

janka2273
4. jan 2020

Normálne sa zbaľ a odíď.... predpokladám, že bývanie nemáte spoločné a keďže deti nemáte tiež,nič ťa pri ňom nedrží 😉darčeky a prachy,tak na to sa vykašli! Radšej o suchých rožkoch ,ako s debilom...chlapov sú plné ulice 😋😉asi toľko 😘😉😘

0kristina0
4. jan 2020

Nerozumiem kde zeny sa podela vasa sebaucta. Kazdy den prispevok podobny tomuto. To naozaj dovolite chlapom sa takto k vam spravat? Toto by mi povedal raz a aj to posledny krat, to ze pije je uz rok a huli travu je pre mna neospravedlnitelne. Hned ako by som to zistila hastala vista baby.

nela82
4. jan 2020

Nikdy od neho neodides.Takych tu je xy.Obcas napisu...postazuju sa...no koniec koncov vas vlastne bavi zivot s takym debilom.Inak to riesis a nevyplakavas na mk.

iwanka222
4. jan 2020

Odid od neho to nie je tvoja vina ze on nie je stastny. Je to chlap manipulator a prave preto zo vsetkeho obvinujes seba. Mala som takeho a teraz sedi v base a ja si uzivam konecne zivot bez toho aby do mna kazdy den niekto hucal ze co robim zle. Idem s kamaratkami vonku samozrejme vezmem so sebou aj maleho a bez toho aby mi niekto vravel ze idem sa kurvit a ze kamoska bude maleho zatial strazit si uzivam tu slobodu ktoru som pri nom nemala.

ivanka12311
4. jan 2020

A s takýmto chlapom čo pije a húli si plánovala spoločný život? predstav si keby ste mali dieťa.No chúda dieťa.Uz keď dnes odídeš už je neskoro.Neznášam takýchto chlapov😤

83lenka83
4. jan 2020

Ja si myslim, ze je zakomplexovany slaboch, ak by bol chlap tak by sa s tebou rozisiel ak by mu vo vztahu nieco nevyhovovalo.

chocolatte1
5. jan 2020

Moja zlata tie vykričane peniaze by som vo vašom vzťahu považovala za najmenší problém. Huli trávu denne ??? A doteraz si kde bola, keď to to začalo vadiť až keď sa ozral a vykričal ti peniaze.
A ty sa pýtaš či máš odísť ?????
Neverím.
Nech si predomnou streli jointa tak mu asi takú vkurim, že mu vyletí zadkom a do 5 minút by som bola zbalena.