Ahojte, neviem komu sa zdôveriť tak sa rozpisem tu a bola by som rada za nestranný nazor. S manželom sme spolu 7 rokov z toho 3 roky manželia. Mame 1,5 ročného synčeka. V lete minulého roka sa rozhodol manžel odísť z dobre platenej prace nakoľko mu boli kamaráti prednejší a spadol do drôg (už v minulosti mal s nimi problém ale dostal sa z toho). Sedel doma bez prace do decembra minulého roka a všetko ostalo na mne a mojom rodičovskom príspevku alebo si začal požičiavať peniaze od rodiny. Deň po Vianociach som zistila že cakam ďalšie dieťa no manžel sa rozhodol po novom roku od nás odísť. Boli sme od seba 3 mesiace. Zatiaľ čo sme boli od seba on holdoval alkoholu, drogám a čo je najlepšie už 5 mesiacov sa ťahal s mojou “najlepšou kamarátkou”. Dieťa som sa po zverení situácie rodičom rozhodla nechať s tým že mi rodičia pomôžu a môžem sa nasťahovať k nim do domu. Nakoniec sme sa v máji k sebe s manželom vrátili no stále bol bez prace. Pár krát počas leta boli u nás doma cirkusy keď opitý vykrical aby som zdochla aj s deckom čo mám v bruchu. Napokon si koncom augusta našiel prácu snaží sa no peniaze nám nevychádzajú, často veľké množstvo prepije a pýta peniaze odo mňa z rodičovského príspevku. Mám ho stále rada ale v mojich očiach hlboko klesol a asi s ním ostávam iba preto lebo sa bojím že nikto nebude chcieť ženu s dvoma deťmi.
Ahoj, jednoznačne rozvod. Buď rada, že máš oporu v rodičoch a tamtoho kopni do... (obrazne povedané)
@ruzoveokuliare presne tak a nech nemá ružové okuliare.S týmto vychovávať deti?v takej atmosfére?
Nerozumiem, preco si sa k nemu vracala, ked si uz bola u rodicov... pit neprestal, zmenit sa nezmenil, proste preco...?
A teraz ti moze byt jedno, ci niekto bude "chciet" zenu s dvoma detmi...ty predovsetkym nechces detom ukazovat otca alkoholika, co v dobe, ked bola mama tehotna xy mesiacov pretahoval inu, pil, drogoval a nevie sa obmedzit ani tak, aby mu ostali peniaze na normalny zivot...
Vynechala som nieco? Chod k rodicom. Podakuj a popros ich o odpustenie, ze ti rozum vynechal sa k muzovi vracat. Prijmi ich pomoc.
Ja úprimne nerozumiem prečo si sa k nemu vrátila. Chýba ti sebaúcta ? Chceš toto ako príklad pre svoje deti ?
Uz po 7.riadku by som sa rozviedla
To ci ma niekto niekedy ešte bude chcieť, by som teraz neriešila. Máš dve malé deti, o tie sa treba teraz postarať a dat im bezpečnejší domov. Áno, rozveď sa a na chlapov na istý čas rovno zabudni.
Utekaj a nevracaj sa nikdy takýto človek sa nezmení.Dostanes výživné, rodičia ti pomôžu, keď už aj svokra je na tvojej strane nie je o čom.Hlavne ries majetok, keď nejaký je kvôli jeho dlhom.Nezodpovedny hlúpy chlap len vás bude ťahať dole
Po tvojej reakcií o 22:38 ťa prestávam ľutovať... To akože vážne, že sa z vášho manželstva VYTRÁCA láska? Veď tá už od toho tvojho objavu dávno neexistuje, lásku k tebe vymenil za lásku k drogám, alkoholu a milenke 😡
Prosím ťa, pre tvoje dobro ale hlavne pre dobro tvojich detí od neho odíď.
A hneď rieš BSM, lebo budeš za neho platiť ešte aj dlhy.
Ja fakt nerozumiem, nad cim premyslas. Jedine, co este nespravil, je ze ta nezbil... inak posral s prepacenim uplne vsetko, co jeden chlap posrat mohol... a nezabudaj, ze vsetky dlhy, co on robi, su VASE dlhy, taha ta do toho zo sebou...
nechápem tvoje mozgové pochody....bojíš sa,ako to finančne bez neho zvládneš,ale s ním to je akože finančne lepšie?????? exekúcie,drogy....
HALÓ???
🤦♀️
Naozaj po tomto všetkom je jedine čo ťa trápi, že nikto nebude chcieť ženu s 2 deťmi?
Ach bože ! 🙏
Za iných okolnosti by somnta polutovala ,ale dievca zlate si naozaj taká sprostá? Ok deti už sú na svete nejdem písať načo si si robila ďalšie lebo tutu vetu neznášam ,som toho názoru že dieťa príde tam kde prist ma že je tam dôvod ,ale ty máš s ním život na howno a ešte rozmýšľaš či sa rozviesť? Ešte si sa k nemu vrátila? Jemine a čo tie deti? Buď rada že ta rodičia prichýlili a s takým človekom čo pije a lieta v drogách už si mala mat dávno papiere k rozvodu podané a nezabudaj že dlhy čo robí sú aj tvoje dlhy lebo ste manželia ale hej ty ho ľúbiš tak ako myslíš na deti? Čo ti je momentálne prednejšie? Deti či ,,chlap,,
Ja neverím ze toto je reálna téma
Ja by som sa ani len na sekundu nezamyslela či sa rozviesť . JASNÉ . A čo sa týka že ženu s dvomi deťmi by niekto nechcel ale chcel a veľmi rád ja som bola s 2 deťmi . A s terajším manželom mám spolu 2 deti . A dokopy 4 . Ver tomu že bude vám tak lepšie keď budete bez takého chlapa ktorý ti alebo vám môže časom nejako aj ublížiť alkohol a extrém drogy sú svinstvo hlava a rozum prepatý . Si silná žena ktorá to zvládne aj sama po prípade ti pomôže rodina ,známy, priatelia a podpora od nás z MK zvládli to iné ženy a oveľa horších prípadoch a zvládneš to aj ty .💪 Držím palce malý potrebuje hlavne maminu a tú má a maličké nech nieje v strese aj keď je ešte v brušku si silná 💪💪💋
No nie nech tam aj od hladu padne... prestan ho financovat, vypni mobil, zbal si veci, chod k vasim a neotvaraj mu dvere... ako pise kocka vyssie, toto nemoze byt realne, nemoze byt niekto tak blby... slepy... naivny... ja ani neviem aky, ach jaj... co si komu urobila, ze sama seba takto tyras a nevazis si samu seba?
@anjelicek26 co seba, ale vlastne deti dostáva do patologickej situácie. Nenici život sebe ale hlavne deťom, ktoré za seba nemôžu rozhodovať.
Pekný príbeh na dobrú noc a teraz umyť zuby a spinkať 👋
Radšej už ani nikdy s nikým nebuď. Ľudia majú vo zvyku stále hľadať tie isté typy ľudí. Toto ako so sebou nechavas manipulovať a ako dovolíš tomu chlapovi ničiť každého okolo seba vrátane vašich detí, to je neospravedlnitelne.
Ty este zopar deti s nim budes mat....az do menopauzy
Ale ty si sa v takej situacii neocitla, ty si taku situaciu dopustila. Ja byt tvojimi rodicmi, tak ti poriadne nieco vysvetlim, ako ta napadlo ta k nemu vratit... kde mas rozum, hrdost... boh vie, kolko ma dlhov, vies, ze ten exekutor bude aj tebe klopat? Ze mozno ma tolko dlhov, ze 5-10 rokov budes aj TY splacat PO ROZVODE jeho dllhy? Ze to bude okrajovat rozpocet tebe a tvojim detom este aj v dobe, ked uz budes zrela rozvazna a budes si za toto strasne nadavat? Chod na urad, podaj ziadost o rozvod... zverenie deti do tvojej starostlivosti... a zuzenie BSM... lebo toto dopadne jednou velkou katastrofou... ani nad inym neuvazuj prosim.
AUTORKA
Myslim, že si si sama odpovedala: si s ním iba zo strachu, že ťa nikto nebude chcieť.
takže problém nie je tvoj muž, problém je tvoja sebaucta. Muža už dávno nechceš.
Vôbec s nim nepotrebuješ byť.
Sama uznávaš, že s ním si iba z tej obavy, inak ti je on nanič, on potrebuje riešiť svoje ťažkosti, očividne.
Ty potrebuješ viac lásky k sebe, viac sucitu k sebe a hlavne viac času zvykať si ako ti je dobre sama so sebou a s deťmi. Sebaucty.
Viac váženia si seba, čo si všetko dokázala a vydržala.
mať sa tak rada, že aj keby ťa nikto nechcel, nevadí, veď si silná a spokojná - tam sa potrebuješ
dopracovať, do bodu, kde budeš šťastná aj sama.
A nikdy nevieš, vždy ťa niekto može chcieť - aj len na randenie, možno manželstvo už ani nebude tebe chýbať, a možno hej...
Ale iba vtedy ťa kvalitný človek bude chcieť, keď budeš ozaj spokojná aj sama, pracovať na sebe a vychutnávať si čas so sebou.
Nech mu mama posle, lebo ste sama s 2 detmi. A potrebujete peniaze. S nim skoncite cim skor.
Ach jaj