Mám sa prispôsobovať svokrovcom?

21. júl 2022

Ahojte mám mimčo a stále kojim. Chodíme občas na návštevu k svokrovcom..ja.neviem či som ja divná alebo oni.
Keď uz chcem ísť domov lebo ma mala svoj režim a viem že mi zaspí lepšie doma(pár km) tak začnú do toho..veď ju daj tu spať 🤦potok rozmýšľam čo robím ja zle
Mám sa prispôsobit im ?alebo mám si robiť podľa seba..hej niekedy proste počúvnem..no čo mám s toho ja

stanulienkat
21. júl 2022

A kde je preboha problem? Daj ju spat a hotovo. Uz nerobte problem z takejto chobotiny.

diamond007
21. júl 2022

Ako chces. Ja som sa neprisposobovala. Ak doma a prispôsobila tak jedine ak sme boli ďalej ako pár km od domu a teda žiadna výhra.
Veď raz môžeš vyskúšať aj u nich ak ti to nerobí problém a je vám tam fajn, zober vysielačku ak máš a máš ju pod dohľadom.

zmrzlinka2021
21. júl 2022

A v com mas problem?
A ked idete na vylety, kde ju davas spat?

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pribinak
21. júl 2022

Raz za čas keď bude spat inde ako doma, tak sa nič vážne nestane.
Ani to nie je až tak super ju učiť dosť len a len doma, lebo potom sa nikde nedostanete, lebo nebude vedieť spat inde ako doma

kkovacovak
21. júl 2022

Akože nič by sa nestalo keby ju dáš spať tam ale ak nechceš a máš na to dôvod tak bodka. Stoj si z a svojim a chod domov

miskamicha
21. júl 2022

Riaď sa sebou. Sama viem ako to dokaze mojej narusit rexim a potom ja nespim celu noc lebo sa len a len budi.. tak uz si robim podla seba. A vsetci sa naucili to akceptovat. Ked bude starsia nech spi kde chce.

autor
21. júl 2022

@zmrzlinka2021 nechodíme moc na vylety. Bol ten kovid potom sme ho 2krat mali a celkovo mám je lepšie doma

jarmila2010
21. júl 2022

Rob,ako ti vyhovuje....ale na druhej strane,je dobré,keď sa dieťa naučí zaspávať aj inde,ako doma ...

autor
21. júl 2022

@jarmila2010 to zaspávanie je také že ju uspávam na ciciku a u nich sa nevie uvoľniť a ani papať stále je v strehu kto tam je .

jarmila2010
21. júl 2022

...ako píšem vyššie...rob tak,ako vám vyhovuje...napr.my sme chodili na návštevy,až po obedňajšej spánku...

basska_b
21. júl 2022

Moj dedko s babkou tiez ze "daj ju tu spat..." Maju v izbe obrovsku oranzovu gulovu lampu, do toho cudzie pachy - mala (ca. 5 mesiacov) zacala hystericky vrieskat... do toho vysokanska postel, z ktorej sa da akurat tak spadnut... hovorim, dakujem, neprosim...

mareka49
21. júl 2022

Presne toto mam aj ja.
Ak uspavas na cicku len a len, tak skus aj na leto kočiar trosku.
Lebo sa fakt nikam nepohnes.
Nakojiť a pohrať trosku a potom v kočiariku povozkat.
Svokrovci majú záhradu?
Skus to tak urobiť jeden dvakrát aby videli ze máš snahu.
Ale ak ti tam nezaspím a teba to stresuje, tak otvor ústa a povedz.
Mame svoj režim, chcem ísť s nou TERAZ domov.
Ja to mam tiež tak, že sa tam neviem uvoľniť ani babo sa ne uvoľní a tak nezaspí.
Na to je potom krátky chrupik v autosedacka po ceste domov 20 km alebo ten kočiar.
Nebývam nadšená ale zas ako píšu hore, len spanie v určitých priestoroch nie je dobre do budúcna.
Sem tam skus ukázať vôľu a keď sami uvidia ze ti tam nespi a povieš, že máte potom problém v noci alebo večer tak snáď pochopia

tinkavvv
21. júl 2022

Ako stare dieta?

janka_266
21. júl 2022

Koľko má dieťa? Môj tiež doma zaspáva kojenim, alebo teda zz len sám, ale inde tak nevie, tak tam spi v kočíku. Ale ako pisu vyššie, treba chodiť a aj zaspávať inde, lebo môj tiež počas korona obdobia len doma a u starých rodičov, a potom stretne dieťa v jeho veku a úplná panika, takze lepšie je dieťa socializovat 😃má 16m

nwnw
21. júl 2022

Ja som koli kojeniu k svokrovcom chodila tak na 2h. Nemam tam ani ja klud ani deti.
Ja potrebujem svoju spalnu, postel s mantinelmi, lebo inak mi deti z postele padali.

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zmrzlinka2021
21. júl 2022

Ake je stare dieta?

hederamonstera
21. júl 2022

Vsak vyskusaj a uvidis. A ak uz teda vies dovody, ze preco nezaspi, tak im to tak povedz.
Robis si zbytocne stresy z takej blbosti
Podla mna to vzdy viac prezivaju mami ako deti, na ktore sa to len z mam nalepi

nela4
21. júl 2022

a keď o 20 rokov príde nevesta na hodinku k tebe na návštevu, tak bude najhoršia na svete lebo beží s deckom domov 🙉

elizabet173
21. júl 2022

Ved ju nekoj a neuspavaj v izbe plnej ludi, chod do inej a bud tam s nou iba ty. Je lepsie, ked sa dieta nauci zaspavat aj inde, ako doma, ocenis to neskor

evica17
21. júl 2022

No aj moja svokra,že však ho daj tu spat (u nich v spálni na posteli ). Malý mi vtedy spával v postieľke 3 hodiny, a ja som nemala záujem tam pri ňom ležať a čakať tie tri hodiny u niekoho v spálni.
A ja som napr nerada dávala jesť u svokrovcov, lebo čokoľvek jedol malý tak to bolo zle, je vela, nedávaj mu tučný bude...nechce lebo je to studené a mne a aj mužovi to liezli na nervy. Už teraz keď je väčší je to v pohode, sám si zje čo chce . Rob ako tebe a dieťaťu vyhovuje, ostatní sú dospelí a musia sa prispôsobiť. Môžu prísť k vám na návštevu ak im to vadí.
Moja mamina napr si zadovážila detskú postieľku by sme pri nich mohli byť dlhšie a mohol tam malý späť. A celkovo našu detskú izbu nechala pre náš, že ked prídu jej vnúčatá a my.

petamich
21. júl 2022

od mala ucim dieta hluku, ludom, spat na cudzich miestach a ano tiez dodrziavame jeho rezim spanku ale az na par vykyvov zaspi vsade - kocik, postielka nasa, postielka cestovna, doma, svokra, hotel, chata 🤷‍♀️ a mozeme pri nom normalne fungovat, lebo sa nezobudi na muchu

takze maly uplne v pohode spi u svokrovcov a chodime tam aj na niekolko noci ale ja mam vyborne vztahy so svokrovcami a citim sa tam vyborne, kazdopadne je to na tebe ty si poznas svoje dieta najlepsie

monika2605
21. júl 2022

Rob podla seba..ty si mama..ja to tiez tak robim, nech si kazdy vravi co chce...a ver mi hucali po mne rok a potom zistili naco je dobre mat pre dieta rezim..ma rok a 7 mesiacov a nemame s nou najmensi problem..spi, je, hra sa,nereve ...

zuzanalila20
21. júl 2022

Tvoje dieťa, spať bude tam, kde chceš ty. Oni už svoje deti mali, teraz nech nechajú teba starať sa o tvoje.

nika11103
21. júl 2022

A nechce ti ho svokra okúpať a svokor kočíkovať ? PAneboze ženy , niekedy mám pocit , že niektoré si nedáte dieťa do rúk ani vlastnému mužovi . Že by ste chceli aby ostala pupočna šnúra na furt .

maribell
21. júl 2022

@nika11103 haaa, aj taká téma tu už veru bola 😅. Tiež ako vadí mamičke, keď bábätko niekto berie na ruky. Niektoré ju tam potlapkali po pleci, že im vadilo aj keď zobral babo na ruky manžel 🙄🙈🤦.
Úprimne? Mám troch synov a po niektorých témach, čo tu čítam sa normlane bojím čo donesú domov 😂. Aby muž nemohol vlastným rodičom pomaly vnúčatko ukázať 👏👏 čo dodať.

hlubik
21. júl 2022

kde sa hľada problém tam sa nájde

vilma7
21. júl 2022

Tak ju daj spať do kočíka. A môžte posedieť ďalej.

thoughtfulweirdo
21. júl 2022

Záleží od dieťaťa 😁 moji staršiu sa dalo dať spať hocikde, zaspávala sama s fľašou mlieka. Mladší má vyše roka a je to problém od narodenia do teraz, a určite nie preto, že by sme to málo skúšali a nebol zvyknutý 😅🤣 kvôli staršej s ním žijeme od cca 3m aktívne, chodíme často všelikde, nie je fixovaný na presné miesto alebo presný režim, a predsa je to stále boj. Takže ak by som mala dieťa, čo si u svokrovcov v pohode pospí, dala by som ju tam spať. Ak by to malo byť s náročným uspavanim, plačom, nervozitou, kašľala by som na to a zariadila sa podľa pohodlia dieťaťa. Niekedy fakt nestojí za to lámať to cez koleno.