Mám sa mu ozvať?

2. mar 2021

Ahojte, mám takého “kamaráta”, síce sme sa ešte nikdy nevideli ale sme v kontakte cca 3 roky s prestávkami. Písali sme si, často sme si volali. No ja som si našla priateľa a teda už sme neboli v kontakte tak často. On mi to aj vyčítal že prečo ho ignorujem aj keď vedel že som už zadana. Sľúbila som mu že už ho nebudem ignorovať no akosi to medzi nami vychladlo a tie správy už nie sú také o všeličom možnom ako to zvyklo byt. Mala som pocit že už je to take silene a tak som mu radšej nechala videné...a takto to začalo byt čoraz castejsie až som sa mu ozývala prvá len ja. asi bol z toho dosť urazeny. Naposledy som mu napísala na Vianoce. Po dlhej dobe. Ospravedlnila som sa mu za ten ignor a zasmiala som sa že dúfam že sa polepsim a nenapisem znova na ďalšie Vianoce. Na to odpovedal že to by už neodpísal. Chcela som mu napísať aj na nový rok no nakoniec som si povedala že to necham tak a počkám, možno sa mi ozve on. No neozval. Tento mesiac bude mat meniny. Veľmi ma láka napísať mu ale bojím sa situácie že mi odpíše že dakuje, že som ho potesila a ja zas nebudem mat o čom písať a budem ho radšej ignorovať. No veľmi by som s ním chcela byt znovu v kontakte. Veľmi ma mrzí že to naše písanie skončilo. Čo myslite mám sa mu ozvať alebo nie? Inak on mi na meniny nikdy nenapísal ale pripisujem to tomu že zije v zahraničí a možno nevedel že mám meniny.
Inak stále mám priateľa no o nič mi s týmto kamarátom nejde, len mi občas chyba.

katkami123
2. mar 2021

Načo riešiš nejakého neznámeho kamaráta, keď máš priateľa. Keby takto vypisoval tvoj priateľ nejakej kamarátke, páčilo by sa ti to?

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dzulli1980
2. mar 2021

Očividne s Tebou viac nechce byť v kontakte ... načo sa vtierať? Venuj sa priateľovi a kamaráta si ulož ako peknú spomienku.

deti95060810
2. mar 2021

ja by som mu na meniny napísala. pogratulovala a ešte napísala zopár viet....uvidíš aký to chytí koniec... 😉

mirkava
2. mar 2021

Jeeej to je mile 😊. Ak chces napis ak nechces nenapis. Ani v jednom pripade nic nepokazis 😉. Ale asi by bolo lepsie nechat to tak a uz ho nekontaktovat. Neprinasa ti to nič....

haley7897
2. mar 2021

Keď chce mať pokoj, daj mu pokoj. Rešpektuj ho. Ľudia ktorý robia to co ty, sú ako za trest. Dnu nejdeš, von zostať nechceš, akurát stojíš vo dverách a blokuješ premávku. On chcel niečo viac, ty to dodať nevieš a nechceš, tak ho nechaj sa dat dokopy a ísť si vlastným smerom.

katkami123
2. mar 2021

Podľa mna sama poriadne nevieš co chceš. Prídeš na to, až keď stratíš priateľovi dôveru a uvidí ako vtierat nejakému cudziemu chlapovi. Inak ak si ho v živote na živo ani nevidela, nezdá sa ti, ze si ho aj dosť idealizuješ? Ze v reáli nemusí mat žiadnu charizmu?

kittykat22
2. mar 2021

o nič nejde, len ti občas chýba. Tak to asi o niečo ide. Najlepšie su platonické lásky. Všetko ružové, vysnívané a ideálne. Len potom ten bolestný prepad do reality 😀 Radšej by si sa mohla venovať upevňovaniu existujúceho vztahu a vytvárať pekné momenty s mužom s ktorým si, a nie mrhať čas, myšlienky a pocity na "kamarata".

natyreggae
2. mar 2021

Fuuu neviem čo riešiš.. za prvé máš frajca tak neviem čo riešiš nejakého ,,kamaráta,, ako si ho takto do úvodzoviek dala lebo sama nevieš či je to fakt len kamarát alebo aj niečo iné...
Za druhé... frajca si si našla už vtedy keď ste si písali tak načo by ti potom teda písaval keď videl že už je to v péčku aj tak lebo niekoho máš tak ti nechcel pokaziť vzťah tak radšej to nechal tak...
Za tretie... tak ty si mu dávala videné a neodpovedala si na správy čiže si ho ignorovala a teraz tu plačeš a serie ťa to že ťa ignoruje....
Za štvrté.... stále máš vzťah tak neviem čo tu riešiš nejakého virtuálneho chlapca z ktorým ste sa nikdy za 3 roky nevideli....
Takže si to zhrňme... Môj názor je taký že daj radšej ruky preč od toho.. sama vidíš že je to na houby a všetko sa deje z nejakého dôvodu a možno toto je upozornenie že máš to nechať tak🙂máš priateľa tak predpokladám že ho ľúbiš tak radšej nepremýšľaj nad inými chlapmi a venuj sa jemu😉 a koniec koncov ty by si asi nebola 2x nadšená keby tvoj drahý takto premýšľa nad nejakou inou a sľúbil jej že ju nebude už ignonorovať... Ruky preč!

natyreggae
2. mar 2021

@kittykat22 presne tak👌👌👌

lintu
2. mar 2021

Takéto virtuálne kamarátstvo dlho nevydrží. Máte problém s komunikáciou. Už teraz sú tam nedorozumenia a domýšľačky. Skôr či neskôr to medzi vami úplne skončí. To, že ti chýba je fajn, ale.... Ak chceš mať naňho aj naďalej peknú spomienku, nechaj ho už tak.

dragonheart
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andreatytler
3. mar 2021

Nepis mu. Zabudni na neho. Je to strata casu a energie.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katkami123
3. mar 2021

Kľudne aj on môže už dávno niekoho mat. Alebo si myslíš, ze čaká kedy mu po rokoch napíšeš, aby ste si mohli písať? Chlapi majú aj svoje určite potreby.

modryzrebec
24. máj 2022

Ľudia tu napísali správne. Takže nemám čo dodať len jedna drobnosť. Že "nevedel že máš meniny lebo je v zahraničí" ja som dostal raz tri blahoželania a to jedno z anglicka, druhé z nemecka, tretie z holandska... Tí čo sú na slovensku nič. Nezakladám si na tom ale som prispôsobivý že kto mi zablahoželá tomu to opätujem... My na južnom slovensku sme niečo ako albánci v kosove že veľa ľudí sa tu riadi maďarskými normami ako keby boli na území maďarska a v maďarskom kalendári sú iné mená, aj ináč rozhádzané. Tak sa spýtam podľa ktorého kalendára mám gratulovať. A pri tom ako prajem šťastný nový rok tiež musím sledovať do ktorej časovej zóny to posielam lebo jeden kamoš má o pár hodín skôr nový rok ako ja, ďalší zas o pár hodín neskôr...