Ahojte baby. Pred dvoma dnami bol doma von s jedným mužom, všetko bolo super, bol vysmiaty, padla nejaká tá pusa, mala som dobrý pocit. Skratka stretnutie super. Mal ale potom problémy s autom a vraj to musí riešiť, bude mať aj nejakú návštevu dnes, v podstate ani deň predtým sa mi nejako neozýval. Vraj si napíšeme na druhý deň, akože dnes. Ale stále nič. Neviem, mám počkať, mám sa mu ozvať? Vidím ze je na nete ale nehlási sa.... Poraďte prosím.
@leuchtturm ďakujem za odpoveď. Takže asi kašľať na to áno?
ja by som sa na to vykaslala...
@leuchtturm ďakujem za názor
No zrejme tie super pocity boli len z tvojej strany, inak by ta uz kontaktoval... urcite by som mu nepisala, je to trosku ponizujuce... prave naopak, ak by sa nahodou este ozval, nechala by som ho cakat hoci aj pol dna kym mu odpoviem...
@jaond19 tak sa asi dobre pretvaroval🙄
Tiež by som určite nepísala, čakala by som. Ale veru keby mal záujem už by písal.
Kolko mate obaja rokov?
@veronikaszabova ja 25, on 27
inak, ale aj on si moze hovorit to iste 😀
Uz jasnejsie to nemoze davat najavo. Nema zaujem.
Zalezi ako ste sa dohodli. Kto sa komu ozve ci ti on napise alebo si napisete. Ale kazdopadne by som to uhrala tak ze mu ukazem ze necakas na neho. Aj keby sa ozval uz by som to odignorovala s tym ze o den dva by som odpisala ze jeej prepac bola som s kamoskou na vino a mobil sol mala v kabelke. 😉nech si nemysli ze je jedina vec na ktoru cakas
No on môže čakať rovnako, ako ty 😅 ja som nikdy takéto hry nehrala, keď som mala záujem, napísala som aj prvá a už som videla. Samozrejme len tak neurčito, nevtieravo, nevrhala som sa mu do náručia a pokiaľ záujem o ďalšie kroky z druhej strany nebol, ďalej som to neriešila a nechala zájsť do stratena.
Mozes to vyriesit nasledovne:
Posli mu sms, v ktorej nebude text, iba jeden usmiaty smajlik.
Ked na toto nijako nezareaguje, budes vediet, ze sa ozvat nemienil.
No ak ozvať, tak smajlíka a sms typu "aha tu som pozri sa!!!" by som neposielala.
Ak už, tak normálne nejaké pokračovanie rozhovoru ako "ahoj, no ako to auto?" Alebo niečo o čom ste sa bavili že ide riešiť.
No keby bol z Teba cely paf a nadseny, tak by podla mna napisal uz v ten vecer. Nemyslim, ze caka, kym sa ty ozves. Ale zase napisat si par slov po stretku je normalne v kazdom pripade. Skor to vnimam ako neslusne ci urazku, ked po stretnuti tma.
Ak mu chces napisat, hlavne mu nepis ziadne otrepane frazy, ci len smajlika.
Ja osobne by som nepisala.
@nominativ
@nnnuuunnn
@ada1295
@veronikaszabova
Ozvala som sa, že ako auto a povedal, že toho má nad hlavu, má nejaké problémy a "však ja sa ozvem"
@lanvinka ďakujem za úprimnosť, vážim si to
No vidis, nema zaujem... uz mu nepis
@veronikaszabova ďakujem
Napisala by som. Ale tak skor jasne a k veci nech vies na com si a nestracas cas... a mozno je to ok, chlapi su prostne ini ako zeny to treba sa pytat jasne ze co sa deje...
@via88 povedala som mu, že som zmätená a nechápem čo sa stalo, že zrazu je ticho. Chápeš, ja nechcem strácať zbytočne čas, chcem riešiť veci na rovinu nech hocijako bolia
Napisala si mu este, aj ked ti opat napisal, ze sa ozve??
@veronikaszabova nie to bolo predtým
Kašli na to a hľadaj inde
Hlavne mu uz nepis, zbytocne sa pred nim ponizis, ked sama vidis, ze evidentne nema zaujem.
ked sa chlap chce ozvat, ozve sa sam.