Mám sa mu ozvať?

11. sep 2020

Ahojte baby. Pred dvoma dnami bol doma von s jedným mužom, všetko bolo super, bol vysmiaty, padla nejaká tá pusa, mala som dobrý pocit. Skratka stretnutie super. Mal ale potom problémy s autom a vraj to musí riešiť, bude mať aj nejakú návštevu dnes, v podstate ani deň predtým sa mi nejako neozýval. Vraj si napíšeme na druhý deň, akože dnes. Ale stále nič. Neviem, mám počkať, mám sa mu ozvať? Vidím ze je na nete ale nehlási sa.... Poraďte prosím.

leuchtturm
11. sep 2020

ked sa chlap chce ozvat, ozve sa sam.

autor
11. sep 2020

@leuchtturm ďakujem za odpoveď. Takže asi kašľať na to áno?

leuchtturm
11. sep 2020

ja by som sa na to vykaslala...

autor
11. sep 2020

@leuchtturm ďakujem za názor

jaond19
11. sep 2020

No zrejme tie super pocity boli len z tvojej strany, inak by ta uz kontaktoval... urcite by som mu nepisala, je to trosku ponizujuce... prave naopak, ak by sa nahodou este ozval, nechala by som ho cakat hoci aj pol dna kym mu odpoviem...

autor
11. sep 2020

@jaond19 tak sa asi dobre pretvaroval🙄

len_nig
11. sep 2020

Tiež by som určite nepísala, čakala by som. Ale veru keby mal záujem už by písal.

veronikaszabova
11. sep 2020

Kolko mate obaja rokov?

autor
11. sep 2020

@veronikaszabova ja 25, on 27

nnnuuunnn
11. sep 2020

inak, ale aj on si moze hovorit to iste 😀

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zooeynka
11. sep 2020

Uz jasnejsie to nemoze davat najavo. Nema zaujem.

sapetka
11. sep 2020

Zalezi ako ste sa dohodli. Kto sa komu ozve ci ti on napise alebo si napisete. Ale kazdopadne by som to uhrala tak ze mu ukazem ze necakas na neho. Aj keby sa ozval uz by som to odignorovala s tym ze o den dva by som odpisala ze jeej prepac bola som s kamoskou na vino a mobil sol mala v kabelke. 😉nech si nemysli ze je jedina vec na ktoru cakas

thoughtfulweirdo
11. sep 2020

No on môže čakať rovnako, ako ty 😅 ja som nikdy takéto hry nehrala, keď som mala záujem, napísala som aj prvá a už som videla. Samozrejme len tak neurčito, nevtieravo, nevrhala som sa mu do náručia a pokiaľ záujem o ďalšie kroky z druhej strany nebol, ďalej som to neriešila a nechala zájsť do stratena.

opica_skorica
11. sep 2020

Mozes to vyriesit nasledovne:
Posli mu sms, v ktorej nebude text, iba jeden usmiaty smajlik.
Ked na toto nijako nezareaguje, budes vediet, ze sa ozvat nemienil.

nominativ
11. sep 2020

No ak ozvať, tak smajlíka a sms typu "aha tu som pozri sa!!!" by som neposielala.

Ak už, tak normálne nejaké pokračovanie rozhovoru ako "ahoj, no ako to auto?" Alebo niečo o čom ste sa bavili že ide riešiť.

nnnuuunnn
11. sep 2020

No keby bol z Teba cely paf a nadseny, tak by podla mna napisal uz v ten vecer. Nemyslim, ze caka, kym sa ty ozves. Ale zase napisat si par slov po stretku je normalne v kazdom pripade. Skor to vnimam ako neslusne ci urazku, ked po stretnuti tma.

ada1295
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronikaszabova
11. sep 2020

Ak mu chces napisat, hlavne mu nepis ziadne otrepane frazy, ci len smajlika.
Ja osobne by som nepisala.

autor
11. sep 2020

@nominativ
@nnnuuunnn
@ada1295
@veronikaszabova
Ozvala som sa, že ako auto a povedal, že toho má nad hlavu, má nejaké problémy a "však ja sa ozvem"

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
11. sep 2020

@lanvinka ďakujem za úprimnosť, vážim si to

veronikaszabova
11. sep 2020

No vidis, nema zaujem... uz mu nepis

autor
11. sep 2020

@veronikaszabova ďakujem

via88
11. sep 2020

Napisala by som. Ale tak skor jasne a k veci nech vies na com si a nestracas cas... a mozno je to ok, chlapi su prostne ini ako zeny to treba sa pytat jasne ze co sa deje...

autor
11. sep 2020

@via88 povedala som mu, že som zmätená a nechápem čo sa stalo, že zrazu je ticho. Chápeš, ja nechcem strácať zbytočne čas, chcem riešiť veci na rovinu nech hocijako bolia

veronikaszabova
11. sep 2020

Napisala si mu este, aj ked ti opat napisal, ze sa ozve??

autor
11. sep 2020

@veronikaszabova nie to bolo predtým

sasanka605
11. sep 2020

Kašli na to a hľadaj inde

veronikaszabova
11. sep 2020

Hlavne mu uz nepis, zbytocne sa pred nim ponizis, ked sama vidis, ze evidentne nema zaujem.