Mám sa ešte snažiť?

11. jan 2022

Baby...pred mesiacom som sa s kamosom dohodla, ze skusime randit. Navrhol to on. No teraz v nejakej debate z neho vyslo, ze neciti ku mne lasku
Stretnutia boli ok, vsetko podla mna super a ja som sa zalubila, co som aj priznala
On vsak odpovedal, ze je mu so mnou fajn, ale nechce mi klamat, ze ma lubi.
Ale ze i tak chce byt stale v kontakte a pokracovat tak, ako doteraz, ak teda chcem aj ja.
No ja neviem, ci sa na to vysrat radsej hned, alebo dalej dufat, ze sa zalubi? Alebo sa vyrovnat s takym vztahom, viac kamaratskym? Obaja mame po 30tke, nieje zenaty, ani nic take..

janai1
11. jan 2022

Maj hrdosť. Načo chceš byť vo vzťahu s niekym kto ťa neľúbi

syslik81
11. jan 2022

obmedz stretavanie a pomaly sa "odlubis",, do vztahu ho nenut -hold ked to nejde tak to nejde ... mozno ani ty niesu zamilovana len poblaznena a to casom vyprcha

autor
11. jan 2022

@janai1
@syslik81 baby...len viete, ja nemam pocit, ze som mu lahostajna
Pise mi kazde rano prvy. Vcera som cestovala na pohreb, dost daleko, stale pisal, aby som si dala pozor, ze kde uz som a tak. Napise, ci som uz jedla (mam zaludocne problemy), proste take mile male pozornosti...

bosorka2302
11. jan 2022

a pusu , objatia a pod ti da? Mala som raz davno kamarata, ktory presne toto tvrdil no na stretnutiach ma siel doslova ze zjest. Tam bolo vidno ze ma lubi, tiez aj zaujem mal,pisal mi. Nakolko bol asperger ( to vysvitlo az neskor) tak nevedel povedat co citi a definovat to ako lasku. Takze na tomto som videla mojom ze lahostajna mu nie som, isiel ma ozaj zjest na stretnutiach aj ma vela objimal a pod.

autor
11. jan 2022

@bosorka2302 ano, on toto vyjadril hned na zaciatku, ze vo veci "lubenia sa" je taky zdrzanlivejsi.
Napriek tomu mi zostalo smutno, ako to povedal, ze nelubi ma. Odvtedy nepisem ja prva vobec, on stale. Vzdy zazela dobru noc, dobre rano. Bozky, objatia, vsetko je
Praveze asi ziadny chlap takyto ku mne nebol. Preto ma to dost zaskocilo, co povedal, lebo ja so z neho nejaku lasku citila. No mozno si to iba nahovaram

autor
11. jan 2022

@bosorka2302 inak, nejake auti crty by mozno mal, ked tak rozmyslam. Mobil, hodinky, vsetko musi mat na stoliku pomaly podla pravitka, ked ide spat. Doma totalny poriadok, vkuse perie. Na menenie postelndho pradla ma urceny den v tyzdni a ten vzdy dodrzi...no neviem

nika523
11. jan 2022

No tak ja by som to ukončila a keď ťa nebude mať,,poruke,, tak mu to dôjde že mu chýbaš a že ťa ľúbi lebo z toho čo píšeš tak si myslím že ťa ľúbi len mu to ešte nedošlo a nechce si to priznať

bosorka2302
11. jan 2022

tak vidis teoreticky by to mohlo byt aj toto co som spominala. Mam partnera aspergera tak ma to napadlo ako prve. A tiez v case chodenia mi povedal ze ma nelubi az casom ked sme to rozoberali tak prisiel na to ze to je laska

lindous
11. jan 2022

Možno len rozlišne vnímate lásku a slovíčko "ľúbim ťa"... Pre mňa osobne by bol mesiac randenia asi málo na takéto závery, niekto s tým nemá problém už na prvom rande...

Aj mne najskôr napadlo odmlčať sa s tým, aby si mal možnosť uvedomiť si čo naozaj k tebe cíti... Ale ak ti je s ním dobre a tú lásku cítiš z iných jeho činov, tak podľa mňa daj tomu šancu, čas a netlač na neho, aby to vyslovil.. Nemusíš sa "snažiť", užívaj si spoločne strávený čas... Ak budeš mať pocit, že sa to príliš dlho nevyvíja smerom akým by si chcela, prestane ti to vyhovovať a nebudeš sa už v tom vzťahu cítiť príjemne, tak to ukonči, ale keby si to spravila teraz, tak by si možno ľutovala, že "čo keby"

autor
11. jan 2022

@bosorka2302 ano, raz mal trochu vypite a vtedy to priznal, ze si na mna velmi zvykol a ma ma rad. No na druhy den sa tvaril, ze nic
Akoby to sam nechcel priznat, ze voci mne ma city, alebo sa boji sklamania

nnnuuunnn
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bosorka2302
11. jan 2022

poznam viac zien co maju partnerov aspergerov a maju presne tie iste starosti a problemy. Ja by som tomu sancu dala, nemyslim si zeby ta nelubil. Mozno sa porozpravat co je pre neho laska, ci by si vedel predstavit s tebou mat deti a pod. Kazdopadne takuto vaznu debatu si nechaj o laske na neho az tak o polroka cca, pokial ma aspergera aby sa nenalakal

autor
11. jan 2022

@lindous ved prave, ja som za ten mesiac mala pocit, ze sa to vyvija dobre
Stale sme sa mali o com bavit, vela sme sa smiali, ziadne konflikty.
Tato debata o citoch prisla nejako necakane, ja som odpovefala uprimne, ze ano, ze nieco citim a zrejme ho lubim. On povedal, ze nechce klamat, ale neciti to tak

autor
11. jan 2022

@bosorka2302 praveze o detoch uz sam od seba hovoril viackrat, ze urobime si dievcatko, aby bolo pekne a mudre po mne
Buducnodt on planoval, vylety na jar a podobne, kde vsade ma vezme...

autor
11. jan 2022

@bosorka2302 presne , akoby sa zlakol... stale je taky, ze on musi mat nad vsetkym kontrolu.

sunshine_18
11. jan 2022

Prestaň sa s ním stretávať a prestane ti behať po rozume.. Si mu ukradnutá, píšem to dosť necitlivo ale pre teba do budúcna lepšie ak ti už teraz povedal ze ta neľúbi.. To podľa mňa nemá budúcnosť

autor
11. jan 2022

@bosorka2302 inak vies co, pracujem s auti detickami a az teraz, ako si to spomenula mam pocit, ze nieco na tom bude. S dospelakom s tymito auti poruchami som sa stretla iba parkrat a cim viac o tom premyslam, asi na tom nieco bude. Sranda, ze ma to vobec nebapadlo. Ked si spomeniem, ako balil balicky na vianoce😂

autor
11. jan 2022

@sunshine_18 mozno mas pravdu, mozno si to iba idealizujem. Je fajn pocut viac nazorov, clovek sa no potom pozera inak. Dakujem aj za ten tvoj.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nika523
11. jan 2022

@nikolka1986 tak asi každý sme iný ja som môjho manžela vedela že ľúbim už na prvom rande a on mne to povedal po troch týždňoch že ma ľúbi

autor
11. jan 2022

@nikolka1986 tak lubit...kazdy si pod tym slovom predstavuje nieco ine. Ja som mu povedala, ze ho mam velmi rada , je mi s nim dobre a chybal by mi keby sa to skonci. Tak to citim po tom cca mesiaci ja

autor
11. jan 2022

Ono to bola vazne blba debata a teraz aj lutujem, ze k nej prislo
Lebo zbytocne som zostala zaseknuta, aj ked sme to uzavreli tak, ze pokracujeme dalej ako doteraz, ja to v duchu stale riesim a som voci nemu zdrzanlivejsia, co si aj on vsimol

marvin1234
11. jan 2022

Prepáč ak to bude drsné, ale keď ti na rovinu povedal, že to necíti...tak ja úplne nechápem, že napriek tomu ty samú seba presviedčaš, že možno predsa len tam niečo je, dokonca si schopná sa zamyslieť, či nemá PAS, mne to príde úplne absurdné, jasne povedal, že to kbteve necíti a že sa chce vídať ďalej, kiež by to nie je tvoj prípad, ale muži sú často pohodlní, je spokojný, vypĺňaš mu čas, robíš spoločnosť a on je s tým ok,do bodu až stretne takú, ku ktorej to cítiť bude. Sorry za úprimnosť, ale sú tu mraky diskusií kde potom ženy nariekajú....

katka1389
11. jan 2022

Tak skus sa mu chvilku vyhybat neodpisovat a uvidis ....Ked ta bude stale bombardovat tak ta musi trosku lubit

brembo
11. jan 2022

daj tomu čas,nemusí ta lubit od prvej sekundy. Niekto sa zalubi skor,niekto potrebuje čas. A po istom čase uvidíš,kam to speje. Ked to nechceš ukončit,tak prečo to robit? Je vám spolu fajn,máš 30,tak máš ešte čas. Ked nebude ten pravý,tak príde druhý. Užvaj si s ním spoločné chvíle,ked ti je s ním dobre.

autor
11. jan 2022

@marvin1234 dakujem aj za tvoj nazor, uznavam, ze moj nemusi byt obkektivny

autor
11. jan 2022

@brembo asi este nejaky cas budem pokracovat tak ako to je a uvidime. Je mi luto to zahodit, no mam aj strach, aby som sa nezalubila este viac

bosorka2302
11. jan 2022

a nepytala si sa ze preco chce byt v kontakte ked ta nelubi?

autor
11. jan 2022

@bosorka2302 ano, samozrejme, pytala...ze jemu je so mnou dobre, ze on chce pokracovat a uvidime casom. Ze on sa nevie zalubit hned, kym niekomu zacne doverovat tak potrebuje cas ale ze bol by rad, keby to neukoncim

bosorka2302
11. jan 2022

no tak vidis, nemyslim si zeby ta mal na haku,alebo zeby si bola prechodna stanica pokial si najde inu. Skor by som zvazovala v jeho pripade aj aspergera. BTW. ako balil darceky? 🙂