Mám sa ešte snažiť?

2. júl 2021

Dievčatá ahojte … potrebujem radu , alebo sa vyrozprávať ? Neviem … som zalubena do staršieho muža , ja mám o chvíľku 30, on má viac ako 40 má dieťa , z predošlého vzťahu, nevida sa s ním často lebo byva na opačnej strane republiky.zalubena som doňho už cca 5 rokov, samozrejme som mala priateľov ale stále naňho myslím. Občas sa stretneme, bývame pri sebe. Ale nechce si má pustiť k telu, za tie roky sme sa spolu pred dvomi rokmi párkrát vyspali. Na moje naliehanie… nie je typ na smskovanie ani nič podobne. Stále mi hovorí že je starý, myslím, že mu nie som ľahostajná , ale nechce si má pustiť k telu. Jeho dieťa nepoznám, iba z videnia… mame take obdobia že nevieme o sebe aj polroka, pozom sa uvidíme potom mu napíšem chvíľu si píšeme a potom zas nič,.. ja naňho myslím často či on na mna to už nebiem..: prosím čo mám robiť… či sa na to vykašľať. Krásne ďakujem za všetky rady

oli18
2. júl 2021

5 rokov cakas na nieco, co nikdy nebude? Ved ti to dal jasne najavo, ako ti to este ma povedat? Zatial , kym rozmyslas o nom, ti utekaju najkrajsie roky zivota, ktore by si mohla stravit s niekym, kto bude o teba stat.

dzulli1980
2. júl 2021

Treba zložiť ružové okuliare ... máš 30 ... ak si chceš založiť rodinu, najvyšší čas popozerať sa po niekom normálnom ... tento určite nie ... zbytočná strata času, citov, energie.

s_a
2. júl 2021

Ja si myslím že si mu ľahostajná. V 40tke určite nie je starý a je to len výhovorka

deti95060810
2. júl 2021

píšeš : byva na opačnej strane republiky.
a o riadok ďálej
Občas sa stretneme, bývame pri sebe....
troška si protirečíš....
Ale inak nemá to vôbec význam čakať na niekoho kto o teba nemá záujem....takto sa zaľúbený muž nespráva... Nájdi si niekoho iného

miankass
2. júl 2021

@s_a ma viac ako 40,nie 40. Ale nevadí stáva sa ze zle sa prečíta 🙂

nttnnt
2. júl 2021

na moje naliehanie sa so mnou vyspal....no maariu brehy prosit o sex :D ty si najdi niekoho pri kom nebudes musiet naliehat, ved je to trapne :D :D

miankass
2. júl 2021

@deti95060810 jeho dieťa býva na opačnej strane republiky,... Bože...

magduska2
2. júl 2021

@deti95060810 Syn býva na opačném konci rep.ak som dobre pochopila,preto sa sním stretáva málo

autor
2. júl 2021

@deti95060810 jeho dieťa býva na opačnej strane republiky s mamou … jasne chápem ďakujem za rady asi to potrebujem počuť od nezainteresovaných žien , ktoré mi nemotaju medové motúzy popod fuz … ďakujem ❤️

autor
2. júl 2021

Zienky ďakujem Vám všetkým za názory , ste priame a to sa cení … ja som sa stále utešovala tým , že je sklamaný z toho vzťahu , že mu žena odišla aj s dieťaťom preč a preto sa boji nadviazať vzťah nový ale je to jasne , nechce ma , zz si to musím len pripustiť

s_a
2. júl 2021

@miankass tak to môže byť aj 41 🥴 aj keby ma 45 tak mi nepríde stary

cacianka
2. júl 2021

Keby ta čo len trochu chcel tak ti píše, volá, príde za tebou. Nápadne aj nenápadne ta vyhľadáva, má záujem a aj ti ho dá najavo.
Tento objekt nie je pre teba. Snaž sa odpútať a zmenit svoj život aby si sa zariadila po svojom. Si mladá tak nečakaj do aleluja ze sa on zobudí. Zatiaľ kym čakáš, prípadne si sex vynucujes, ti mladost uteká medzi prsty.

lenusa20
2. júl 2021

No starý nieje.. ja som na tom bola podobne. Ja 28 on 41 v dobe až sme sa spoznali...videli sme sa už pred tým lebo kupil dom vedľa mojich rodičov. V tej dobe obaja zadaný... Keď sme už zadaný neboli tak sme sa dali do reči... No rozdiel bol v tom, že obaja sme chceli síce najprv sex, no potom prišlo na nás, že chceme viac. My až sme sa spoznali tak sme boli spolu deňno deňne, permanentný kontatkt... Obaja sme s dieťaťom. Sme spolu, žijeme spolu, máme už dom dokončený a plánujeme rodinu.. žeby bol starý, to určite nie.
A tu je ten rozdiel..obaja sme mali snahu a chuť ísť do vzťahu. Ten tvoj keď po piatich rokoch názor nezmenil tak Bohu žiaľ. Taký chlap už zväčša vie čo chce. A ty to zrejme nebudeš. Nechaj si ho na sex ak chceš, ale myslím si, že to nemá zmysel. Len budeš ďalej naňho námotaná a nebudeš pozerať na iných chlapov. Škoda času.. päť rokov je dosť dlhá doba a treba si to uvedomiť, prijať. Ostanú ti takto len oči pre plač, lebo s ním už isto nepohneš.

sofia1
2. júl 2021

Z tohto opisu mu robis dobru podrz tasku.To nie je chlap na vzťah.

miankass
2. júl 2021

@s_a ale môže mať aj 60...

kitycat
2. júl 2021

Ale vsak on ti netaka ziadne medovr fuzy popod fuz, povedal ti ze "je pre teba stary" teda nema zaujem...

janinah
2. júl 2021

Prepánakráľa,prestaň sa mu natískať,ženskú hrdosť máš kde? Naliehať na sex ,ak nie je záujem o nič viac je úbohosť...áno,zámerne som krutá,aby ti to došlo,máš 30 nie 15.

elizabet173
3. júl 2021

no zabila si päť rokov života dúfaním a čakaním na niečo, čo nikdy nebude, hádam stačilo, nemyslíš? Ten muž o teba záujem evidentne nemá, tak sa prestaň správať ako 16 ročná, postava sa obidvomi nohami na zem, zlož ružové okuliare a daj konečne šancu niekomu, kto ťa bude bombardovať SMS, pozvaniami na kávu, kto bude chcieť byť pri tebe každú voľnú chvíľu. Láska sa vynútiť nedá, to by si už mohla vo svojom veku vedieť. Muži sú lovci, chcú dobíjať a ty si bola veľmi ľahká korisť, o ktorú on vlastne ani nemal záujem, ale keď už si sa ponúkla, zasunul, prečo nie. Kde máš hrdosť?

mpg
3. júl 2021

Vyzerá to tak, že on hľadá dôvody prečo nie vzťah a nehľadá spôsob vytvoriť ho. A len jednostranne sa snažiť možno nebude stačiť.

gabika0825
3. júl 2021

Jasne že kašlať na neho. Ja som bola v niecom podobnom rok. Bolo to však dosť dávno už no bola som veľmi mladá a zaľúbila som sa do chlapa čo bol o 12 rokov starší, kamoškin kolega z prace v tom čase. U mna to bola laska na prvý pohľad, neskôr som sa dozvedela že má ženu a malú dcéru, ale to až potom ako sme spolu niečo už riešili, ja som bola veľmi zamilovaná a dlho mi trvalo kým som sa dala dokopy, ešte mi aj tlačil do hlavy že mám na neho počkať že on nechce opustiť dcéru, že on ju na to musí pripraviť a ja hlúpa mladá som mu to žrala 😄 teraz keď si na to spomeniem tak sa smejem ale ja som prežívala strašne muky. Ja som týmto zabila vyše 2 rokov ale potom som si to chvalabohu uvedomila a Kaslala som už na neho

mamusa34
3. júl 2021

Ach hlavne že si ťa už pustil k telu 😂🤦do tela 😅to je hlavné sex
Mmmm
Pomoc

monka105
4. júl 2021

Prepáč, ale prosiť niekoho, aby sa s tebou vyspal a vypisovať mu, keď sa on sám od seba neozve…Ja by som sa nesnažila, od hanby by som sa prepadla, všade by som si ho ,,stlmila” a dúfala, že na toto trápne obdobie, kedy som nemala vlastnú hrdosť a ponižovala sa tam, kde o mňa evidentne nebol záujem, čím skôr zabudnem…Už to nechaj tak a pohni sa ďalej. Skutočne. Nechce byť s tebou.