Mám s manželom bojovať?

lejka218
14. apr 2023

Ahojte, s manželom sme spolu 14 rokov máme dve školopovinné deti.
Za posledné tri roky manžel zmenil celý výzor, začal športovovať..toto bolo celé skrz práce, dostal sa do práce kde chcel, nepracuje každý deň, robí na zmeny. Športuje ďalej.
Počas obdobia keď chodil na týždňovky alebo dlhšie intervaly som mu našla v mobile nevhodné správy ako kolegyni písal, že ju má rád, ku mne sa správal ako predtým (tam však prácu následne ukončil). Teraz už skoro posledný rok chodí na beh alebo bicykel turistiku s kamarátkou, ja ju poznám len zo školy z destva on sa s ňou zoznámil pred dvoma rokmi. Mne povie, že ide sám a zrazu na súťaži alebo nejakej turistike sa zjaví aj ona. Ona je vydatá. Našla som, že jej aj telefonuje, nie sú to pravidelné telefonáty ani moc dlhé, ale je to skôr počas jeho pracovnej doby a ona pravdepodobne pracuje hneď vedľa neho. Stalo a, že mi zaklamal, že ide na turistiku na jedno miesto išiel inde. Neviem čo si o tom celom mám myslieť. On povie, že ho kontrolujem ja mu však nedôverujem. Keď poviem,ž e idem s ním tak vždy povie poď, ale a už tisíc vecí prečo nemám ísť. Ďalej tvrdí, že nevidí v tom problém keby išiel na šport len s ňou aj napr. každý deň, lebo ju berie len ako kamarátku. Mne to vadí, on to pochopiť nevie/nechce. Je iné kmeby išli alebo sme išli ako partia ale oni idú sami dvaja.Ako mu to vysvetliť, že jednoducho nechcem, aby s ňou chodil a aby mi neklamal?

opica_skorica
14. apr 2023

@lejka218 povedz mu to rovnako ako si to teraz v zavere napisala tu.
A spytaj sa ho, ci by v opacnom garde reagoval rovnako blahosklonne, keby si zacala vyletovat s kamaratom ty sama?
Ci by suhlasil, potom uz odpoved vieš.

tosomja
14. apr 2023

@lejka218 a jej muž o Tom vie? Spýtala by som sa ho, či aj jej muž súhlasi s ich športovaním 🙄 ja by som mu dala. Tiež by som mu neverila. Ale už ani nekontrolovala. Mňa by to tak nahnevalo, sklamalo, že by som ho nechala a tiež si išla športovať, na wellnes, sama, bez neho, s kamarátom, kolegom. 😃

lejka218
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
domkakvet
14. apr 2023

@lejka218 tak s tymto by som nesuhlasila a obzvlast nie ked este aj klame.

sense
14. apr 2023

@lejka218 povedz ze chceš začať športovať a nimi alebo ze chceš ist aj ty na turistiku Resp nze môžete ist ako partia ako zareaguje

liljana
14. apr 2023

14 rokov, kriza, manzel chytil druhy dych, v praci kolegyna butlava vrba, plna pochopenia a ktora ma asi tiez krizu v manzelstve. Nebudes to mat lahke, tazko radit. Bud buchnes dvermi, alebo musi pochopit, ze si viac ako ona. To znamena, menej hadok, viac spolu travit cas.

ahhola
14. apr 2023

A ako to mate zo sexom?
Tvoj chlap ho ma s tebou ci s nou?

zuzubb007
14. apr 2023

Vsak chod s nim aspon raz stoj co stoj na turu alebo cvicit, nic s tym nespravis chlap chytil druhu pubertu a proste ina zena ho prebudila sorry, ale dajme si dole ruzove okuliare

katarinka89
14. apr 2023

@lejka218 také keci ti rozprava- dáva ti dôvody na ziarlenie, hoci môžeš ísť ale.....milión dôvodov prečo nie. Tie krátke telefonáty sú preto- lebo sú v kontakte osobne a tam riešia co chcu- sex, súkromie a pod....ja by som naivná nebola, neverila by som mu a riešila by som to svojim spôsobom....( nebudem písať aký., každá rozumná žena vie ak) aby som nebola klamala a vedela co sa v pozadí,,odohráva,,

sasa1310
14. apr 2023

@lejka218 akože ty nevieš, čo si máš o tom myslieť. Tvoj chlap nechce tráviť čas s tebou, hľadá výhovorky, aby s tebou nemusel byť namiesto toho vyhľadáva spoločnosť inej ženy a aby to mohol uskutočniť, tak ti ešte klame. A ty nevieš, čo si máš o tom myslieť.
Môj muž keby nechcel so mnou tráviť čas, tak by to bola u nás konečná zastávka. A je jedno či by v tom bol niekto ďalší alebo nie. Čo u vás je aj tento problém

katarinka89
14. apr 2023

@lejka218 o šport ide len navonok- športovať môže aj jednotlivec....tozvie aký šport ma on na mysli....hmmmm žeby šport vo dvojke s opačným pohlavím?

opica_skorica
14. apr 2023

@lejka218 tak to skús.
Stratiť už nemáš vlastne čo.

opica_skorica
14. apr 2023

@lejka218 rozprávajú sa o bežných veciach a s tebou komunikuje? O bežných veciach?
Keď rada plávaš,
plavanie je úžasný šport😉

danulicek
14. apr 2023

no ja neviem, ale asi by som si začala viac všímať to ich kamarátstvo tak, aby o tom nevedel. ale tak ja asi nie som taká pokojná a vyrovnaná, že by mi vôbec nevadilo, ak by môj muž trávil čas s kamarátkou a nechcel by ani len to, aby som sa pridala. a vlastne vyhýbal sa spoločne strávenému času so mnou, pričom na iné osoby si vie vždy nájsť čas aj chuť. pre mňa je toto konečná a to v tom nemusí byť ani nikto tretí.

januska12323
14. apr 2023

Keby to bolo také nevinné tak ti neklame kam ide a pozve aj teba. Na najbližší vyletík choď aj ty aj keby ti narozprával aké to bude náročné a ja neviem čo a najlepšie sa pridaj až keď bude vyrážať aby ju nemohol varovať. Potom sa zariadiš.

ada12345
14. apr 2023

Pride mi cudne, ze manzel netravi cas s detmi, ale samostatne na vyletoch. Nabalila by som mu deti, nech ich berie so sebou. Ja by som sa zbalila, ze idem prec tesne predtym ako sa chysta on a deti by som mu tam nechala, nech sa stara a berie ich so sebou.
Mam pocit, ze to bude zase ten typ chlapa co ma doma full servis, o deti a domacnost postarane a potom ma kopec casu na vymyslanie hluposti.
Ja by som inak kludne zavolala tomu jej manzelovi a popytala sa ho ci o tom vie a aky je jeho nazor na to. Prip. mu navrhla nech sa k nim obaja niektory den pridate, tak na poslednu chvilu, aby sa nemohli pripravit vopred.

maminkadeticiek
14. apr 2023

Bohaca jasne ze je to jeho milenka!Moj muz keby ma taku kamaratku na sport,turistiku a este si aj s nejakou dopisuje vyrazim s nim aj zamknute bezpecnostne dvere.A postarala by som sa aby sa o tom manzel vydatej pani urcite dozvedel.Razom uvidis ako rychlo skonci kamaratstvo.

nnnuuunnn
14. apr 2023

Ja som teda strávila dosť veľa času na zoznamke a žiadny muž nechcel so mnou kamarátsky kontakt, pokiaľ by nezahŕňal sex. Muž a žena bez sexu, to takmer nejde nijako v žiadnom spojení. Na bicykel si môže nájsť aj chlapa a pokiaľ mu nejde o sex, nájde s ním viac spoločného ako so ženou. Nebuď hlúpa.

nwnw
14. apr 2023

@lejka218 mne by nevadilo asi ani tak ze ide s dakou babou. No ale preco nejde s detmi????

lejka218
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lejka218
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nwnw
14. apr 2023

@lejka218 to je mi otec 😩, asi by som sa na neho vyprdla vazne. Nech si ide kam ho spodny rozum taha.

lejka218
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
svokrinjazykmonika
14. apr 2023

@lejka218 tiež by som mu neverila. Počúvaj svoj inštinkt, tam niečo smrdí...

cacianka
14. apr 2023

Dohodni sa s kamarátom/ kolegom, nech ti pomoze. Keď vieš kedy muž chce odísť, vychytaj sa a cca hodinu predtým odíď ty. A ten kamarát nech ťa vyzdvihne, veď idete na rovnakej kondičnej úrovni...
A gerojovi len povedz , že deti sa tešia na program s ním, a ako správny otec sa postará aj o vhodné jedlo.
Večer pá drahý 👋

makakova
14. apr 2023

Fuuu to ale vyzerá velmi velmi zle... 😔

Inak fakt manzel a tatko roka ked vas ma v prdeli a nechce s vami chodiť športovať, lebo vy mu nestíhate a chce mat kondičku.

Lahko sa to hovorí ale poslala by som ho celeho do p... Nech si kondickuje sam snou pindou. Najdi si aj ty nejakého kamosa , najlepšie takéto co bude rad tráviť cas aj detičkami..

zuzubb007
14. apr 2023

@lejka218 a naco cakas naco ti je taky chlap, kopnut do guli a pokoj svaty

lejka218
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mamutka
14. apr 2023

Môj muž tiež veľa športuje, občas ide s niekým, väčšinou ale sám, lebo to robí až potom, keď ho rodina nepotrebuje. Jazdil takto aj s babou, preto ti napíšem svoj názor. Ak on potrebuje kondičku na úkor ženy a času s deťmi, nech ide do psej matere, to je úbohý argument. Neexistuje.
Môj muž ma brutálnu kondičku a prioritne vždy hlasi synovi “pridaj sa, prispôsobil tempo, kopce…”. Keď sa výnimočne da a deti majú s kým byt, ideme spolu, zvoľní tempo a potom sa dorazí večer po tme pár kopcami. Keď ma chlap deti, musí sa venovať prioritne im a na seba si nájde čas potom. Bodka.
Čo sa týka “kamarátky” - keby to bolo nevinne, neklame, vieš vopred kam kedy idú spolu, kde sú a kedy sa vrátia. Športové apky majú možno sledovania počas celej jazdy, kvôli bezpečnosti. Nech ti posiela polohu, kvôli bezpečnosti, čo keby mal niekde úraz? Je to veľmi dobrá vec, športovec pochopí, keď sa bude mykat, je to jasne
Čo s týka skialpu, mohlo sa stať, sú diskusné skupiny v štýle “ide sa v sobotu tam a tam, kto bude na mieste štartu ráno je vítaný” takže mohlo byt, že došla náhodou, ale skôr myslím že nie.
Toto by som ja neakceptovala, mne sa stalo, že takáto ochotná osoba začala mužovi písať, že môžu spolu dávať kopce a pod, čakala som, ako sa k tomu postaví, ale preňho je rodina priorita. Prekvapilo ma ale, koľko mužov sa viac či menej taktne vyjadrilo, že on ma s kým tráviť čas, športuje s rodinou a venuje sa deťom, takže dotyčná z toho vyšla ako úplná krava. Tvoj muž sa chová nepekne a vidia to aj ostatní. Ak ma pocit, že by bol menej chlap, keby sa bicykloval pomalšie, s manželkou, tak SŠ mýli. Takto vidia, že sa k rodine chová ako debil. Poznám veľa cyklistov a prioritne sa venujú rodine, čo nestihnú s rodinou, to dobiehajú po tme. Ti ktorí rodinu odsúvajú, jeho sak oni majú kondičku sú arogantní debili a vidia to aj ostatni cyklisti

zanka777
14. apr 2023

@lejka218 vieš čo.... Úplne seriózne vážne .... By som si našla "parťaka"ktorému budem stíhať na bicykli a on bude stíhať mne... V prechádzkach tak isto ... A mala by som ho len ako kamaráta..... Chodila by som s ním von keďže manžel s tebou nechce a nastavila mu takto zrkadlo .... Keby mu to vadilo a nechápal by čo sa deje.... Len by som mu povedala že mám kamaráta tak ako má aj on... A že preto lebo mu stíham.... A keď mi neverí JE TO JEHO PROBLÉM .... A toto čo som teraz napísala myslím smrteľne vážne....... Vtedy by si MOŽNO uvedomil čo robí