Mám psychicky náročné obdobie

ada_alica
4. jan 2025

Ahojte dievčatá, za posledný polrok som mala veľmi psychicky náročné obdobie máte to aj niekto iný tak?
V auguste som bola s dcérou v nemocnici našťastie nič vážne, v septembri som riešila nepriamu šikanu v škole, v októbri som bola na gynekologickej operácii, 21.12. zovrel otec a od Silvestra ležím s chrípkou a teplotami 38-39.... neopustam sa ale už by naozaj stačilo 🥺🥺🥺

lindous
4. jan 2025

Ono to tak býva, že keď sa niečo pototo, tak poriadne a sype sa to na človeka... prajem skoré uzdravenie, ono je asi normálne, že v náročnom období ťa to dobehlo aj takto fyzicky... úmrtie blízkeho je obzvlášť náročné, vždy, ale v tomto sviatočnom období asi obzvlášť a je v poriadku sa cítiť zle... možno skús ale porozmýšľať aj nad tým čo pekné sa za toho posledného pol roka stalo, za čo môžeš byť vďačná, verím že sa niečo nájde a aspoň na chvíľu poteší... nech už je len lepšie!! 🍀

ada_alica
autor
4. jan 2025

@lindous ❤️ ďakujem

mamina7070
4. jan 2025

uprimnu sustrast
neboj bude lepsie, postupne pomaly skus doplnit vitaminy a mineraly pri stresoch a chorobach sa rychlo minaju a potom mozes mat bolesti svalov chrbtice

ada_alica
autor
4. jan 2025

@mamina7070 ❤️ ďakujem snažím sa, ale len ťažko niečo do seba dostanem 🥺

juliet86
4. jan 2025

@ada_alica to byvaju take blbe obdobia. verim ze to zle sa uz vycerpali. ak potrebujes zvaz aj pomoc psychologa

reisi
4. jan 2025

Ahoj. Posledné štyri mesiace som mala tiež veľmi náročné, tiež pohreb blízkeho človeka, tomu predchádzalo veľmi ťažké obdobie…, pracovne to bolo tiež záhul ( dočasne 2 práce ) časovo som nestíhala ale musela som a potom uz kolaps organizmu ... Novým rokom prichádza nádej a nová energia. Drž sa bude lepšie, treba si oddychnuť, pozitívne myslieť a trochu sa hýčkať.

marianarem
4. jan 2025

@ada_alica Aj u mna to akosi vzdy chodi vo vacsej skupine, niekedy sa akoby fakt vsetko sype. Ale mavam zase aj obdobia, ked sa dari jedna vec za druhou 🙂 Tak drzim palce, aby sa to aj u teba uz zvrtlo.