Ahojte dievčatá, za posledný polrok som mala veľmi psychicky náročné obdobie máte to aj niekto iný tak?
V auguste som bola s dcérou v nemocnici našťastie nič vážne, v septembri som riešila nepriamu šikanu v škole, v októbri som bola na gynekologickej operácii, 21.12. zovrel otec a od Silvestra ležím s chrípkou a teplotami 38-39.... neopustam sa ale už by naozaj stačilo 🥺🥺🥺
uprimnu sustrast
neboj bude lepsie, postupne pomaly skus doplnit vitaminy a mineraly pri stresoch a chorobach sa rychlo minaju a potom mozes mat bolesti svalov chrbtice
@mamina7070 ❤️ ďakujem snažím sa, ale len ťažko niečo do seba dostanem 🥺
Ahoj. Posledné štyri mesiace som mala tiež veľmi náročné, tiež pohreb blízkeho človeka, tomu predchádzalo veľmi ťažké obdobie…, pracovne to bolo tiež záhul ( dočasne 2 práce ) časovo som nestíhala ale musela som a potom uz kolaps organizmu ... Novým rokom prichádza nádej a nová energia. Drž sa bude lepšie, treba si oddychnuť, pozitívne myslieť a trochu sa hýčkať.
@ada_alica Aj u mna to akosi vzdy chodi vo vacsej skupine, niekedy sa akoby fakt vsetko sype. Ale mavam zase aj obdobia, ked sa dari jedna vec za druhou 🙂 Tak drzim palce, aby sa to aj u teba uz zvrtlo.
Ono to tak býva, že keď sa niečo pototo, tak poriadne a sype sa to na človeka... prajem skoré uzdravenie, ono je asi normálne, že v náročnom období ťa to dobehlo aj takto fyzicky... úmrtie blízkeho je obzvlášť náročné, vždy, ale v tomto sviatočnom období asi obzvlášť a je v poriadku sa cítiť zle... možno skús ale porozmýšľať aj nad tým čo pekné sa za toho posledného pol roka stalo, za čo môžeš byť vďačná, verím že sa niečo nájde a aspoň na chvíľu poteší... nech už je len lepšie!! 🍀