Mám problémy so sestrou

18. jún 2021

Viem, že toto čo napíšem bude divne a niekomu sa bude zdať vymyslene, ale ja to už musím dostať zo seba. Mám o 6 rokov starsiu sestru, ma skoro 40. Ma 2 synov 8 a 9 ročných. Žijeme v zahraničí. Pred pár rokmi ma podviedol priateľ a sestra sa do mna stále starala, že prečo som s ním.minuly rok sme sa strašne pohádali, lebo som ju prosila aby mi už s tým dala pokoj, že chcem zabudnúť. Potom si vypila a obvinila ma, že idem po jej chlapovi, aby som si niečo dokázala. ( je tučný, stále huli trávu a je starší odomna o 15 rokov). Druhý deň mi napísal dlhu spravu,kde ma len urážala. Prestala som k nej chodiť a komunikovali sme len o deťoch, sem tam prišli ku mne, sem tam môj k nim. Odrazu keď môj chcel ísť tam tak sa vyhovárala, že radšej nie, lebo niečo ma. A minuly týždeň som sa dozvedela, že jej chlap zavolal nášho kamaráta aby sa s ňou vyspal. Majú izbu zvukotesnu, a namontovanu tyč, plus kamery všade a na stole mali drogy.Svagor vraj tvrdil, že tam majú stále take akcie, že aj s párom. Viem, že mi to môže byt jedno, ale majú dve deti. A keď si predstavím , že by sa niečo stalo a deti sa nedoklopu do izby. Dnes som volala s rodičmi. Mamka mi hovorila, že sestra sa jej sťažovala, že ma depky, a on ju do niečoho núti. Ja už neviem čo mám robiť. Na jednej strane mi je jej ľúto, na druhej sa ešte na ňu hnevam, ako sa zabávali a každému hovorili o našich problémoch

nelca0510
18. jún 2021

Mrzí ma to, ale toto sa mi zdá vymyslené, že strata času už iba na to reagovať

deti95060810
18. jún 2021

nestarať sa do sestrinho manželstva...😉

autor
18. jún 2021

@nelca0510 prekvapivo nie je, ja to už týždeň rozdýchavam. Bolo by mi to jedno, ale ma 2 deti. Synovec ma 9 a kokce, ona tvrdí že je ok

miadi
19. jún 2021

Pokial v tej izbe nemaju tie deti tak do toho co robia v spalni teba nič. Fakt to nie je tvoj problem. Ak mas pocit alebo skor istotu ze deti su zanedbane ci tyrane volaj socialku.

sense
19. jún 2021

Pozri sk mss dokaz ze su tam drogy, tak co nezavolas policiu.
A co sa tyka sexu. Tak tvoja sestra je dospela ,tak ak vie tebe vynadat ze jej ides po muzovi tak hadam vie aj nie povedat.

autor
19. jún 2021

@sense zavolala by si na sestru políciu ty? Keby tam nemala deti, poviem si jej vec. Ten mladší ma 9 rokov a 54 kíl, kokce. Doteraz mi to bolo jedno, ale keď mi mamka povedala , že jej sestra sa sťažovala na depresie a len deti ju držia pri živote, tak som viac nad tým začala rozmýšľať. Vieš ak by jej zobrali deti, rodina na SK by bola nahnevaná. Švagor dokonca kamarátovi posielal jej nahé fotky .

autor
19. jún 2021

@miadi ja viem, že by mi to malo byt jedno čo robia v spálni, ale vyzerá to tak, že on ju do toho núti. Ona sa zdroguje a urobí preňho všetko

miadi
19. jún 2021

Tak skus intervention- zavolaj rodicov jej kamosky atd posadte si ju a daj pokec o tom ci berie drogi ci ju muz nuti do veci .. a ponuknite jej odbornu pomoc liecbu a starostlivost o jej deti kym sa bude liecit.

sense
19. jún 2021

Ak by som mala dôkaz tak áno, nie na sestru ale na švagra...obzvlášť ak by som vedela ze ju núti do konzumácie drog. Hlavne ak by mi šlo aj o tie deti ... Co ti pomôže keď tu na ňu nakydas? A ako to pomôže jej...? Alebo jej to kvázi vrátiš cez mk že sa na tebe zabávali tak ty ju tu poohovaras že droguje a robia doma orgie.? Vieš aj môj brat sa zajakaval a teda sa nič podobné u nás nedialo...

autor
19. jún 2021

@sense ona tu ani nechodí, a keby som chcela ohovárať, tak by som nepísala anonymne. Tým, že kokce, som narážala na to, že sa sestra nestará. Vôbec to nerieši. On ju už aj párkrát vymkol, vytiahol na ňu nôž. A nemám dôkaz o tom, že ju núti. Ja tam už totiž skoro rok nechodím.ja som sa tu asi len potreboval vykecat. Ak by som to povedala rodičom, tak by sa len zbytočne trápili. Sú starší a chorí.

autor
19. jún 2021

@miadi ona je moja sestra, a ona mamke niečo naznačila, že by od neho neodišla, lebo by sa nedokázala postaviť na nohy

sense
20. jún 2021

Pises anonymne, preco jej nenapises ,neozves sa jej a nepodas jej pomocnu ruku? Nechodis tam, nie si s nou v kontakte ale vies ze sa nestara... ale bwriem to ze si sa chcela vykecat a postazovat na sestru.

miadi
20. jún 2021

Nemozes zit jej zivot za nu. Musela by ona chciet zmenu. Rok si tam nebola tak ani nevies co sa tam vlastne deje. Zi si svoj zivot. Pokial Ta sestra neprosi o pomoc nezmozes nic .