Mám problém so svokrou

25. nov 2021

Ahojte 😁
Tie, ktoré bývate so svokrou... stará sa vám do zivota? Alebo spolu vychadzate dobrr?
My keď s manželom prídeme o pár hodín neskôr tak s nami ani nerozpráva, pretože je nahnevaná, že sme niekde spolu von... 🤣
Aké veci robia vaše svokry? 😃

blancheporte
25. nov 2021

Za 17 rokov bola strazit vnukov 3 krat.Nikdy nemoze,bud ma lekara,alebo sedi u svojej matky alebo....

pribinak
25. nov 2021

Bývate u nej? Ak áno, odstahujte sa

miadi
25. nov 2021

Problem nie je svokra ale to ze nebyvate vo svojom.

dskjhfdlkdjhl
25. nov 2021

Nikdy sme so svokrou nebyvali a preto mame pomerne dobre vztahy. Takze ak sa Ti u svokry nepaci, tak si treba zadovazit vlastne byvanie a nebudes sa musiet spovedat, kde a s kym si kedy bola.

295anicka
25. nov 2021

my bývame 🙂 a mám určite podobné zážitky ako ty 🙂

7lenka11
25. nov 2021

ja osobne by som nikdy so svokrovcami nechcela bývať, ani s mojimi rodičmi.. všetci sú zlatí ľudia, máme dobre vzťahy, ale ja neznášam, ak sa mi niekto stará do mojich vecí a odjakživa som vo všetkom chcela byť samostatná...

annamalaga
25. nov 2021

Nuž máš tu kopec diskusii, aké je to bývať so svokrou. Môžeš čerpať inšpirácie tam.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamusa34
25. nov 2021

No to si neviem predstaviť lebo s našimi sme bývali teda chvíľu pri nich a ..občas mi liezla na nervy aj vlastná mama. Zavesila som si veci na sušiak a ona prišla a mi to prevesila podľa seba so štipcami 🤦akooo

fleur1111
25. nov 2021

A tak to bude dokym sa neodstahujete.

elizabet173
25. nov 2021

bývali sme len krátko, kým sme si prerobili byt, nikdy sa nám do ničoho nestarala. Keď sa s vami nerozpráva, fajn, nie? Aspoň máte pokoj 😎 . Nie, žartujem, za každú cenu by som sa odsťahovala aj keby som mala dočasne ja aj manžel dve práce, aspoň do malého bytu.

basska_b
25. nov 2021

Treba si pozrieť tuto v tejto skupine. Ale aj for o bývaní so svokrou je tu veľa, sú skôr na plač ako na smiech... moja svokra ma z beloživotného bývania so svokrovcami choré srdce a neurozu
https://www.modrykonik.sk/group/3436/

librarian
25. nov 2021

keďže si schopná sa opýtať - stará sa vám do zivota? - domnievam sa, že si na MK možno 5 minút aj s registráciou + zadaním debatnej témy...

harmona
25. nov 2021

Keby sme byvali tak je zle, to som si vedoma a ista. Ale kedze sme samy, tak je to v pohode. Su veci kde si radsej zahryznem do jazyka a nepoviem nic, ale pri niektorych zase si poviem svoj nazor. Ked nebyvame spolu tak nemam s tym problem.

danielahamar
25. nov 2021

Moji sú vseliaki, ale nikdy nekontrolovali prichody. Ešte to tak

renirv
26. nov 2021

Jaj, celkom dobre by padla tema pre zmenu nemam problem so svokrou. Ako je toto mozne, ze my zeny mame zakazdym problem so svokrami. Samozrejme cest vynimkam.

mamusa34
26. nov 2021

@renirv Ja neviem . Aj moja mama mala problém . Nemala ju rada ,neviem prečo. Nebola zlá starká .