Ahojte 😁
Tie, ktoré bývate so svokrou... stará sa vám do zivota? Alebo spolu vychadzate dobrr?
My keď s manželom prídeme o pár hodín neskôr tak s nami ani nerozpráva, pretože je nahnevaná, že sme niekde spolu von... 🤣
Aké veci robia vaše svokry? 😃
Bývate u nej? Ak áno, odstahujte sa
Problem nie je svokra ale to ze nebyvate vo svojom.
Nikdy sme so svokrou nebyvali a preto mame pomerne dobre vztahy. Takze ak sa Ti u svokry nepaci, tak si treba zadovazit vlastne byvanie a nebudes sa musiet spovedat, kde a s kym si kedy bola.
my bývame 🙂 a mám určite podobné zážitky ako ty 🙂
ja osobne by som nikdy so svokrovcami nechcela bývať, ani s mojimi rodičmi.. všetci sú zlatí ľudia, máme dobre vzťahy, ale ja neznášam, ak sa mi niekto stará do mojich vecí a odjakživa som vo všetkom chcela byť samostatná...
Nuž máš tu kopec diskusii, aké je to bývať so svokrou. Môžeš čerpať inšpirácie tam.
No to si neviem predstaviť lebo s našimi sme bývali teda chvíľu pri nich a ..občas mi liezla na nervy aj vlastná mama. Zavesila som si veci na sušiak a ona prišla a mi to prevesila podľa seba so štipcami 🤦akooo
A tak to bude dokym sa neodstahujete.
bývali sme len krátko, kým sme si prerobili byt, nikdy sa nám do ničoho nestarala. Keď sa s vami nerozpráva, fajn, nie? Aspoň máte pokoj 😎 . Nie, žartujem, za každú cenu by som sa odsťahovala aj keby som mala dočasne ja aj manžel dve práce, aspoň do malého bytu.
Treba si pozrieť tuto v tejto skupine. Ale aj for o bývaní so svokrou je tu veľa, sú skôr na plač ako na smiech... moja svokra ma z beloživotného bývania so svokrovcami choré srdce a neurozu
https://www.modrykonik.sk/group/3436/
keďže si schopná sa opýtať - stará sa vám do zivota? - domnievam sa, že si na MK možno 5 minút aj s registráciou + zadaním debatnej témy...
Keby sme byvali tak je zle, to som si vedoma a ista. Ale kedze sme samy, tak je to v pohode. Su veci kde si radsej zahryznem do jazyka a nepoviem nic, ale pri niektorych zase si poviem svoj nazor. Ked nebyvame spolu tak nemam s tym problem.
Moji sú vseliaki, ale nikdy nekontrolovali prichody. Ešte to tak
Jaj, celkom dobre by padla tema pre zmenu nemam problem so svokrou. Ako je toto mozne, ze my zeny mame zakazdym problem so svokrami. Samozrejme cest vynimkam.
Za 17 rokov bola strazit vnukov 3 krat.Nikdy nemoze,bud ma lekara,alebo sedi u svojej matky alebo....