dobrý den ...ani neviem uz ako zacat...ale napisem...a gramatiku prosim vas nevsimajte si dakujem....uz mi trva problem so spanim pomali bude uz jeden rok ..neviem sa zmierit stim ze som stratila mojho vnuka ..mam dceru.ktora porodila dieta .neplnoleta.a ja som vychovala jej dieta ako stara matka ...vychovala som ho ..bez jeho matky ..vela bi aj bolo pisanie ale len zopar napisem...no moja dcera sa vydala v zahranici ....minuli rok v decembri a zobrala si svojho syna ..a jej syn ties ma lubi ako aj ja jeho ...a otvtedy neviem bez neho spavat ....aj ked chcem stale som do rana hore aj ked tu nesedim na internete ze si lahnem ajtak neviem zaspat u psychologov som bola a len mi to zistili ze zatial mi nec neni ..ako ze mi neni nic ked neviem sa zmierit ze moj vnuk neni pri mne a viem ze ma lubi a aj ja starsne ho lubim ...normalne sa citim ze som ochorela na hlavu lebo neviem spavat bez mojho vnuka .....a moja dcera vie o tom ....ze sa trapim a nemam snou kontakti mala som ale moj vnuk stale plakal ked ma pocul v telefone takze som prestala mat kontakt .a teras ma este viac boli ze neviem nic o mojom vnukovi..uz asi ani pan boh mi nepomoze ..vnuka som vychovala do troch rokov a bude mat uz zachvilu stiri...ak niekto vie poradit.ako uz mam stim zit ze moj vnuk neni pri mne a moja dcera si ho len tak zobrala a dobre ..a to uz velke dieta ...
@ludka140281 ano pisala som a je to pravda anooo aj tento mam velky problem aj stimto sa neviem zmierit.toto co pisem tu je to moj vnuk ..a tam kde som pisala tak to je moj syn..syn a vnuk je ine viem ze mi neviete pomoct ved ani boh mi uz neviev pomoc ale ta rada bi aj mohla pomoct mozno tu co pisem je moj vnuk....a nie syn
Uz zas 😠
@ludka140281 ak sa mozem spitat urobila som zle ze som aj toto napisala?
@nanulka24 co zas?
@erikanezbedna ááá tak už rozumiem 🙂 Dcerka ja tvrdohlava,ty si jej pomohla a momentálne ta asi nepotrebuje,no mám pocit,že sa ti neskor ozve,každy potrebujeme pomoc a ked bude zle,vrati sa ti,alebo aspon nadviaže kontakty,držím prsty,asi sa len musíš zmierit s jej rozhodnutím,aj ked bolí ☹ nezabudni,ale tým,že sa trápiš ty,trápi sa aj tvoja rodina,takže hlavu hore,ved vnučik žije 🙂
@erikanezbedna zle? nemyslím,že zle,ved ti možno niekto poradí
@ludka140281 ano a velmi som jej pomohla a boli ma velmi ze ani ona ma uz nepozera no moje deti ..tak...ano mas pravdu ze ma nepotrebuje ale jej syn ma potrebuje viem to na isto..uz som aj bola u nej davno a moj vnuk len bol aj tam somnuou ked som pri nom tak uz od mojej dceri nic nechce nic ...a este aj tak som jej pomohla ze ju hned jej frajer nechal a moj vnuk bol bez otca.takze sama som bola na neho bola som otcom aj matkou ...proste som nestastna aj pre mojho vnuka...ano vnucik mi zije chvala bohu ale moje srdce je zlomene na poly ...a chcela by som ho spet ziskat a t
A nepisala si, ze mas 3 synov? A zrazu dcera, najprv napises, ze mas uz len 12 rocneho syna, teraz toto 😀 ty mas viac problemov ako Slovenska republika 😀 ozaj a ako vyvinulo tehotenstvo? Naposledy, ked si tu bola pod inym nickom si sa bala, ze ta budu nutit na potrat, lebo mas cysty
@ludka140281 kto vie ci mi poradia ..
@moni244 mam tri deti tak som pisala a nie ze troch synov riadne si precitaj ako som pisala ...mam tri deti zase ti to pisem ako aj som pisala a moje dve deti su vydati a moj syn 12 rocni je este pri mne ..
@moni244 ta tu furt niečo vypisuje, temy zaklada...najprv ako jej syn z domu uteka...uz je tam o tom 8 stran. A vysleodk 0 bodov...ale ked to niekomu pomaha tak nech piše.
@sardinka335 uz je s tim trapna 😀
@erikanezbedna nemusis, mna to nezaujima 😀
@moni244 ano nadalej mam tu cistu a samo prislo potrat uz som potratila ...a nezaoberajme sa timto tu pisem ine ..a ked nechces poradit tak nemusis a prosim ta daj mi pokoj ak mi nechces poradit dakujem...a aj ti mas problemi nie len ja ...nikto neni bez problemov nikto ...a ked aj tu pisem o mojich problemov len preto ze potrebujem rady ...slovenska republikahm???????.a ak tebe sa neda mne radit tak prosim ta daj mi pokoj......
@moni244 ale zaujma ta ked si spomenula ...a daj mi pokoj ked nie si schopna poradit dakujem
@sardinka335 mne mne bi pomohlo rada a nie pisanie ako si myslis ...a nepiste netreba dakkujem
@moni244 😀 😀
@erikanezbedna nie, ja chcem len ostatnym otvorit oci, ze co si zac a ako si vymyslas, nech sa tebou nezapodievaju, ty aj tak o pomoc nestojis, len si robis z ludi srandu
@erikanezbedna pozri dieťa patri dcere a nie tebe, je smutné ze nemáš s ním kontakt - to by mrzelo kazdu milujucu babku.
Ty si v prvom rade rieš toho svojho 12 ročného čo ti uteka po nociach po dedine, tula sa ti boh vie s kým a ty mu skačeš okolo rriti...To je tvoj problém ,,number 1,, ,,numero uno,, alebo ako to povedať - problém číslo jeden je tvoj syn a nie tvoj vnuk.
@moni244 co otvorit oci????? aj ked mam problemi tak to neznamena ze som uz takak zla ako si to ti myslis ...neviem co len chces od domna ...hm co chces????ß 😀 a o pomoc stoji kebi ze nie tak som tu neni ...co ti len vies o mne nic nic nic ...poznas co je rasizmus???????a naozaj si nerobim s nikoho srandu nieeeee nedovolila bi som si to ...neviem uz preco sa mi neda verit ...ale nepis nepotrebujem to a ked nechcu tak nemusia ale urcite e z vas niektore zeni sa najdu co bi ma vedeli aj pochopit alebo ci poradit a ti ked nechces nemusis nikoho sa tu nenuti ...a daj mi pokoj nevies presne ze kto som a ani nebudes vediet nadarmo ze pisem problemi ale v inych veciach ma nepoznas a to v dobrych a ani ma nebudes poznat
@sardinka335 ano musim si riesit mojho syna anoooo viem ...ano cislo ..1... je moj syn .....mas celu pravdu a budem ho riesit uz nejako teras momentalne je pri mojej svagrine no pri svojej krsnej mami ..moj muz bol pozret za nim ..dufam ze dnesak nebude tak vonku dlho ..
@erikanezbedna ani nestojim poznat taku osobu ako si ty, som zvedava, s akou blbostou prides zajtra
jesenne prázdniny uz skoncili, vianocne su daleko. Amen tma
@moni244 neboj nepridem s inou blbostou neboj 😀 a som aj rada ze ma nepoznas z dobrej stranky hmmm tesi ma to 😀 moni244.a daj pokoj ...nechcem mat stebov docinenia lebo ani sa nepozname hmmm nepozname 😀
@leeenka26 si pekna ale hmmm nemas cit k ludom ani mozno na seba 😀 prepac si pekna a fotku mam od teba ...hmmm mam 😀 a daj pokoj uz dobre nepis 😀
@erikanezbedna prepac to nie tebe som pisal prepa to som pisala moni
@leeenka26 hm daleko?vianoce?ved su uz na blisku 🙂
tiumen ...ok.dakujem za radu .... 😀
ahoj,trošku ,teda vobec nechápem,,,na profile si pred troma dnami pýtala radu"mám dieta a neviem si s nim rady" take niečo a tu teraz uvádzaš,že si ho stratila pred rokom.................................................už vobec teraz nerozumiem.......................ale ak máš problem spavat,je to na psichologa,tu ti dáme len dobre rady,ale nepomožeme ☹