Mám problém sama so sebou

3. sep 2021

Ahojte . Problém mám ja sama so sebou . vlastne mala som a už ako tak si aj verím aj všetko . Ten problém je v komunikácii a tak ,proste nevystrkujem sa z davu..
Najviac ma vie na ľudí dotočit to že kôli tomu aká som má odsudzujú. Teraz mi to už pravdu ani nevadí ,lebo si uvedomujem kto stojí za to aby som mu venovala čas a kto nie. Lenže v minulosti som sa tým trápila že ma ľudia odstrkovali. Teraz radšej som tiež sama ale už len kôli tomu dôvodu že mne je lepšie tak.

haley7897
3. sep 2021

Tvoj problém je naozaj ako píšeš, ze vôbec nevieš zreteľne a efektívne komunikovať. To ti poviem už z tohto krátkeho príspevku. Pýtaš sa akoby sme reagovali, ale v zásade nepopisujes situáciu alebo udalosť na ktorú by sme mali reagovať. Mame si domyslieť. Takto efektívna komunikácia nevyzerá, je naopak pôda pre nedorozumenia. V celom príspevku si len popísala svoje problémy a zároveň si si odpovedala, že sú buď minulosťou alebo sa nimi už viac netrapis.
V prvom rade si v kľude vždy sama sformuluj o čom chceš komunikovať a co chceš aby z toho ten druhý vyrozumel. Bez toho sa nepohnes vpred

autor
3. sep 2021

@haley7897 vždy som bola utiahnuta, hanbliva. Ale postupne keď som začala pracovať a chodiť medzi ľudí tak to bolo lepšie . Niekedy ten môj problém som ukázala najavo .. úprimne. A vtedy som videla kto akí je . Aj tak som sa snazila vychádzať ale viacmenej som bola sklamaná aj so seba ale aj "kolegýň. V práci to bolo super ale žeby má niekam vzali so sebou to nie ..tak mi dávali najavo že mimo má nemusia aj keď v práci bola sranda .

alguno
3. sep 2021

Keď sa cítiš lepšie sama, tak buď. Ide o to ako sa ty cítiš, nie ostatní. Ja som totálny introvert, a je mi dobre samej. Ľudia zo mňa vysávajú energiu.

0silvia0
3. sep 2021

A aka akoze si, ked ta odstrkuju? Ci odstrkovali?
A aka bola tvoja predstava?

sona96
3. sep 2021

Treba si uvedomiť, že do práce sa chodí pracovať a nie hľadať si kamošky. To že máte v práci spolu korektný kolegialny vzťah neznamená, že ťa budú "niekam brať so sebou".

karolinakr
4. sep 2021

Byť s každým najlepší kamarát je hlúposť., tiež som sa raz o to v práci snažila, zistila som, že ich reči ma nudia, nezaujímajú, chodiť s niekym na obedy pritakávať a počúvať hodiny a hodiny o veciach, čo ťa nezaujima je otravne,proste tí ľudia ti nemajú čo dať, polovica sa bratričkuje a robí skupinky, lebo by sami neprežili.. Z toho, čo som počula na obede tliachaju nezmysly, a to nemožeš nikomu do očí povedať, ty si ale nudny, lebo sa duplom urazi, no tak si vyber,,,Alebo som bola pristupna a to som musela životopis do najmenších detailov cudzim ľudom hovoriť, lebo ma spovedali, tak som si nadavala, prečo som si ich všimala a nedržala si odstup ..no mala som dosť, to bolo niečo hrozne, v živote nikdy viac