Ahojte ,od mala som mala asi problém aby ma ľudia mali radi . Možno to bolo mojou povahou , neviem.. výchovou?
Trápila som sa roky aj v škole ,keď som nemala kamošky a keď ma akosi odstrkovali stále aj keď som nevedela prečo .
Postupne som si zvykla na to a prestala ľudí si pripúšťať k sebe a čil zas vidím problém v tom..🤦že ani to neni dobre. Pretože som sama ,nik o mňa nezakopne a skúšam aj sama udržať vzťah aj keď len cez Facebook ,píšem zaujímam sa o osobu ale nevydrží to dlho . Snažím sa ale zbytočne.
Hm ma to niekto podobne v živote? Mám svoju rodinu ,manžela ale to je všetko. A teraz napíšete že mám všetko ,áno mám ale inak nikoho naozaj nemám.
Rodinu? V našej rodine vzťahy sú nula bodov,nikto s nikým nedodržiava kontakt ,možno aj to s tým súvisí .
Mozno prave preto, ze sa moc snazis, tak to nejde. Maj ludi trochu viac na haku, proste neries... co ma prist, pride. A never na vztahy na alebo cez facebook, vztahy sa buduju inak. Alebo ak chces byt popularna na socialnych sietach, uz existuju firmy, ktore ti budu nahanat sledovatelov, komenty apod a budes akoze milovana a popularna a obdivovana. To chces? Dnes mozes mat vsetko, ak mas peniaze. Pravych priatelov si clovek buduje dlhe roky, a je dnes podla mna vzacne ak su.
Kľudne mi napíš. Mam to do bodky rovnako 🙂
Kľudne mi napíš, ak chceš.💙
Kľudne mi píšte hocikto ja sa rád zoznamujem 🙂 a Viem aj dosť pomôcť a poradiť v mnohých veciach ak dakto niečo potrebuje 🙂
Ahoj, takisto mam taký pocit a ako píšeš už sa s tým ani nezaoberám... Proste to tak je