Mám priateľa, ale milujem jeho brata

minnie89
16. júl 2015

Mám problém..mám "priatela" teda niesme až v takom zvezku žeby to bolo niečo úžasné, možno si poniektore budete mysliet ze som si snim zacala len preto aby som sa dostala blizsie k jeho bratovi to urcite NIE!! Náš vztah nieje taký ako by som chcela, s predchadzajuceho vztahu kde bol alkohol kde peniaze sli len na cigarety palenku psychicke tyranie atd..neviem sa spamatat s toho ešte teraz..on ked videl ze som slobodna stastne rozvedena zavesil sa na mna ako kliest mam 26 rokov on 31 pride mi to tak ako keby si nevedel najst partnerku rovnu sebe..a pritom jeho brat je rovnako stary ako ja ideal mojho zivota tichy skromny chalan s nadychom anjela stale si prezeram jeho fotografie, jednoducho sa mi paci..nepije nefajci nemina peniaze na zbytocnosti, ma rad svoj klud a cistu hlavu presne ako ja...sadneme si vo vsetkom dnes sa mi dokonca o nom snivalo neviem odtrhnut oci od neho prejde kolo mna no nemozem si pomoct tak velmi by som mu to chcela povedat co knemu citim ale nemozem ☹ pritom ho tak potajomky milujem a verim tomu ze ho nikdy nebudem moct mat...spolocne zaujmy aktivity vsetko kazdu sekundu by som chcela stravit snim trapim sa uz vyse mesiaca kvoli tomu je mi fakt nanic.. ten sucasny "priatel" teda jeho brat je divny nechava prespavat u seba svoje byvalky vraj nemaju kam ist ved jasne ked sa ozeru pri kazdej party tak sa ani necudujem stretava sa s byvalymi kavicky a ja keby som chcela ist na kavu tak nema peniaze musi ist tam tam tam prednejsi su mu ini ludia udajni priatelia kamaratky a ja som sa musela vzdat vsetkeho aby on mal hlavu napokoji. Zmenila som to pretoze sa budem venovat aktivitam ktore bavia mna..je to fakt divne s jeho strany

ivana1986
16. júl 2015

no nech ťa Boh zachová 😀 😀 😀 😀 prepáč nemám slov 😉

anatalia77
16. júl 2015

@minnie89 ..teda nie sme az v takom zvazku...
Hlavne,ze sa snazis otehotniet a pritom pokukujes po jeho bratovi.

Jednoducho sa rozid. A ak by mal brat zaujem,tak sa date dokopy.

anatalia77
16. júl 2015

Nuz a teraz si este pripisala niekolko viet..Boh s tebou dievca.

minnie89
autor
16. júl 2015

@anatalia77 niesme v takom zvezku to znamena ze necitim az tolko lasky k nemu..lenze s jeho bratom si aj napiseme obcas ziadne provokacne otazky ani temy uplne normalne az na to ze vcera povedal ze som pekna vraj a mam dobru postavu..

katy2
16. júl 2015

@minnie89 a co ta pri "priatelovi" drzi? deti nemate, manzelia nie ste.... takze odid a dufaj, ze sa das dokopy s jeho bratom 😉

anatalia77
16. júl 2015

@katy2 jasne to napisala:drzi sa jej ako kliest.
A slecna je zrejme jednoduchsia,kedze tento stav trpi.
Bez urazky.

minnie89
autor
16. júl 2015

@katy2 praveze nic ma nedrzi moc sa nechcem ani snim stretavat lenze on stale trva na tom aby som chodila k nim a ja tam chodit nechcem dovod uz je v nadpise..

katy2
16. júl 2015

@minnie89 tak potom ti niet rady, dievca.... ked sa neda, tak sa neda 😀

minnie89
autor
16. júl 2015

@katy2 co uz existuju horsi ludia

minnie89
autor
16. júl 2015

@anatalia77 co mam spravit holky ☹ asi najlepsie ostat sama a trapit sa nadalej

natalym
16. júl 2015

Ako sa dá niekam chodiť, ak tam chodiť nechcem?

anatalia77
16. júl 2015

..no ked videl,ze som slobodna,stastne rozvedena,zavesil sw na mna ako kliest..koniec citatu.
Tiez som po rozvode mala vela napadnikov. A poniektorim uz bili biologicke hodiny na mozog. Ja som ale neustupila z mojej pozicie. Proste tam neprebehlo nic osudove,ci ako to nazvat. Takze teraz mam pokoj,a nemusim riesit nevhodneho partnera.
Chvalabohu.
Preto radim rozchod.

minnie89
autor
16. júl 2015

@anatalia77 dakujem a preto to aj tak poriesim naco sa trapit a rozhadzovat rodinne vztahy radsej ostanem sama

katuska2709
16. júl 2015

a prečo presne s ním si? lebo on chce?

anatalia77
16. júl 2015

@minnie89 ..ostat sama a trapit sa nadalej...
Zvol si mensie zlo,ked si sa obliekla do ulohy TRPITELKY.
No nic musim do mesta,toto je o nicom pristup zakladatelky.

mmoni89
16. júl 2015

@minnie89 ale však ja nechápem čo riešis, preto sa s nim nerozides keď ti nevyhovuje?

minnie89
autor
16. júl 2015

@mmoni89
@katuska2709 neviem vsetko sa tak zomlelo rychlo on ma chce rozmaznavat davat mi vsetko co na ociach vidi ale ja nechcem nic od neho preboha! odomna ziadna naklonnost neprisla ja som si ho nevsimala on jedneho dna len napisal ze ci nechcem ist niekam von na turu a tak..ja som povedala ze nie ze nechodievam nikam potom zacal doliezat lenze ja neprejavujem naklonnost k nemu

anatalia77
16. júl 2015

@mmoni89 najskor preto,lebo nie je asertivna. Alebo nechce byt sama. Takze vlastne nie je trpitelka,ale smrtka. Ta berie vsetko.

dionyzka
16. júl 2015

@minnie89 cele to zbytocne komplikujes. Jednoduch otazka - jednoducha odpoved. Chcem byt so sucastnym priatelom? Nie. Mam zavazky, ktore ma k nemu viaziu? Nie. Zdviham ritku, mavnem na pozdrav a odchadzam! Jednoduche riesenie.
Co sa tyka Tvojej lasky k jeho bratovi. Nic nerobil nasilu, ak mate byt spolu, tak budete. Nechaj to tak a skus dat tomu volny priestor, cas to vsetko vyriesi.

minnie89
autor
16. júl 2015

@dionyzka dakujem ☹ aspon jedna normalna odpoved

dionyzka
16. júl 2015

@minnie89 pozri sa este na to takto: predstav si, ze so sucasnym priatelom zostanes - budete mat deti... a vsetko co k tomu patri. Ty ani on sa nezmenite uplne od zakladu. Bude sa Ti odchadzat jednoduchsie so zavazkami? Potom si povies: "juj, ake to mohlo byt jednoduche, vtedy sa zobrat a odist". Teraz s detmi, bytom alebo domom, je to tazke. Vyhliadky na lepsi zivot viac-menej ziadne. Som nestastna.
Takto mas sancu najst si chlapa, ktory Ta bude lubit a Ty neho. Tak si ten zivot nekomplikuj a snaz sa ho zariadit podla svojich predstav a nenechaj sa zahnat dokuta. Ved si mlada kocka, zivot pred sebou, hlavu hore, dievca!

sarahh09
16. júl 2015

Mam kamosku co zazila to iste..proste nechala priatela a bratovi vyznala lasku...dodnes su spolu stastny uz 10 rokov...

miku1
16. júl 2015

@minnie89 Nechápem čo riešiš? Nieste manželia, nemáte deti, hypotéku, nič......Poviem mu jednoducho Zbohom a idem si ďalej žiť svoj život.....Čo tu treba viac???

minnie89
autor
16. júl 2015

@sarahh09 tu je ten problem ze ja neviem ci on kumne prechovava tiez nejake pocity bojim sa toho ze sa mi zacne uplne vyhybat ak mu poviem o svojich citoch k nemu

moonlight1210
16. júl 2015

@minnie89
ty a tvoja sestra - ako v tej pesnicke... ze by inspiracia na dlhe letne vecery?

pises: on ma chce rozmaznavat davat mi vsetko co na ociach vidi

a na druhej strane: je divny nechava prespavat u seba svoje byvalky vraj nemaju kam ist ved jasne ked sa ozeru pri kazdej party tak sa ani necudujem stretava sa s byvalymi kavicky a ja keby som chcela ist na kavu tak nema peniaze musi ist tam tam tam prednejsi su mu ini ludia udajni priatelia kamaratky a ja som sa musela vzdat vsetkeho aby on mal hlavu napokoji

teraz neviem, ci pises o tej istej osobe.

ale kazdopadne: nemilujes ho, nechces ho, chova sa divne, jeho brat je pre teba vysnivana modla a zlate tela v jednom - tak co riesis?
je taky problem povedat "nie"?
nie, nejdem k vam.
nie, nechod ku mne.
nie, nejdem von.
prepac, je to od teba mile, ale nie si moj typ, nic k tebe necitim, neviem si ta predstavit ako priatela a ani nechcem, vadi mi kopec veci, co robis a neviem si predstavit vztah s niekym, kto by mi toto robil (navyse strasne teraz milujem tvojho brata - toto mozes vynechat, ale zase mas to ranu istoty, to ti uz vazne da pokoj).

anatalia77
16. júl 2015

@minnie89 co keby si tomu nechala volny priebeh? A mozno ani jeho brat nie je ten pravy.
Pozri sa:pokial budes vo vztahu s tvojim priatelom,tak ten brat najskor nic neurobi. Si v jeho ociach zadana.
Takze rozchod a dalej neviem..len snad neprerusit kontakt s jeho bratom.

minnie89
autor
16. júl 2015

@dionyzka dnes snim hodim rec lebo ak s mojej strany nieje laska tak je to vsetko nasilu a ja to tak nechcem aby sa on trapil aby mal vyhlady do buducnosti a moje srdce busi pre ineho

mmoni89
16. júl 2015

@minnie89 ale veď si dospelá tak mu to normálne povedz o svojich pocitoch, že nič necitis, že ani nevieš ako vlastne si sa do toho dostala. Veď chceš s ním prežiť celý život? Mať deti? Ak nie tak neviem o čom, načo sa zbytočne trapis. Neľutuj sa zbytočne a začni to riešiť, preto sme ľudia že dokážeme komunikovať, hovoriť o našich pocitoch, túžbach. Tak smelo do toho

tomiholjubavi
16. júl 2015

jooooj, toto bude štavnata tema 😝

minnie89
autor
16. júl 2015

@anatalia77 bojim sa ze sa mi zacne vyhybat ☹ mozno nieje pravy ale este v zivote nestretol lasku a ja mu chcem dat vsetko