Mám priateľa a skrížili cestu mi skrížili sny so spolužiakom

ivetka454
5. jan 2022

Čaute, som na strednej a mam priateľa už 2 roky.. V poslednej dobe mi skrížili cestu sny s mojim spolužiakom.. Fakt krásne sny a to každý deň aj celú noc ich viem pre snívať.. Stále keď sa von stretneme ma podpichuje a dáva namna jemne milé urážky.. Lenže ma priateľku tiez.. Par krát sme si písali no hanbím sa prvá písať..podla vás znamenaju tie sny niečo?

ls85
5. jan 2022

@ivetka454 jak bdis, tak snis… tvoj mozog je v noci casto projektor bdenia a spracovava to „ po svojom“ 😉

h2
5. jan 2022

@ivetka454 Sny vedia byť v tomto veľmi nebezpečné. Ak sa Ti o niekom sníva a v tom sne máš príjemné pocity, vie to mať veľký vplyv. Hlavne, keď to nevieš dostať z hlavy a sníva sa Ti to stále dookola. Ale také, že by to niečo znamenalo, akože Ti v tom sne niečo dáva nejaké znamenia, že by si mala byť s ním, tak to nie je.

monka105
5. jan 2022

@ivetka454 Sníva sa ti o nejakej tvojej idealizovanej predstave tvojho spolužiaka. V realite by sa však v tých situáciách mohol zachovať úplne inak a vôbec by si sa pri ňom nemusela cítiť ako v tých tvojich snoch. Ak veľmi chceš, kľudne skúmaj ďalej, aké pocity máš pri spolužiakovi v realite. Pokiaľ si budete sympatickí a obidvaja to budete cítiť tak, že spolu chcete byť, ste stále mladí a nič vám nebrániť rozísť sa s terajšími polovičkami a skúsiť to spolu.

cialota
5. jan 2022

keby som takto mala analyzovat kazdy sen co sa mi sniva a v ktorom je iny chlap asi by som sa uz zblaznila a hlavne kvoli nejakemu snu nebudem opustat dlhorocneho partnera, manzela.

asocial
5. jan 2022

@ivetka454 ale tak realne, si na strednej... Je velka pravdepodobnost, ze este bude takych priatelov viac