Potrebovala by som poradit.
mam priatela mame spolu krasnu dcerku,lubim ho velmi len niekedy sa hnusne kumne sprava.nadava mi.ale po chvilke mi zase povie ze ma lubi.preco??no a koli tomu ako sa sprava nemam chut uz ani na sex a najhorsie je natom ze myslim stale na byvaleho co uz niesme spolu vyse 7r a minule sa mi ozval a mam uz aj jeho tel cislo.Co mam robit ked ma nieco taha k byvalemu :-
Píšeš,že ľúbiš priateľa,ak ho ľúbiš,prečo myslíš tak často na bývalého? Porovnávaš si ich?Rieš si najprv to správanie priateľa,prečo a kedy je k tebe hnusný?Je nervózný,unavený,hladný?Možno je sklamaný,takto si život nepredstavoval,rozprávajte sa,čo keď má zdravotné problémy?Chlapi o tom nerozprávajú.Máte dcérku,ste už rodina a v rodine sú na dennom poriadku veci,ktoré treba riešiť.Na bývalého hádam každá myslíme v dobrom,vynárajú sa spomienky iba pekné,ale už ten čas sa nevráti,a bývalý sa po toľkých rokoch tiež mohol zmeniť,už nebude on,kto pred 7-mi rokmi.Chlapi málokedy odmietnu ženu,ktorá sa im ponúka a ľahšie si obnovujú vzťahy s bývalou.A je máj,lásky čas,čo keď sa časom všetko pominie? 🙂
si este decko prepac nevies co chces sa ti stane ze nebudes mat ani jedneho
možno keď budeš dlhšie s bývalým, zas Ťa to bude ťahať k priateľovi. 🙂 Existuje také príslovie: "U susedov je tráva vždy zelenšia." 🙂 Nechcem byť zraňujúca, len toto ma napadlo, keď som si tvoj príspevok prečítala.
Veď s bývalým by si sa zrejme nebola rozišla, keby Ti s ním bolo bývalo dobre. Či? Odstupom času sa nám aj bývalé ťažkosti zdajú menej ťažké. Teraz Ťa to ťahá k bývalému - píšeš. Ak sa aj s ním vynoria nejaké nedorozumenia, čo potom? vrátiš sa ku priateľovi?