Mám právo byť frustrovaná?

9. nov 2024

Ahojte sme pomerne mlady manzelsky par, mame aj dieta, no dlhsiu dobu sme fyzicky uplne odcudzeni…on mi pusu nikdy neda, sex mame raz za dva mesiace a to len vzdy v ten den ked uz mu frustrovana poviem ci mu toto pride normalne….takto sa to taha uz dva roky a ja uz mam pocit ze som ho prestala lubit. Som frustrovana, zacina mi vadit a najhorsie ze ja uz som sa mu snazila vyliat srdce x krat ako ma trapi nas vztah ze by som tak tuzila mat s nim dobry vztah a manzelstvo ale mam pocit ze to uz zacina byt zacarovany kruh….nemeni sa nic a pauzy su stale dlhsie…ako by ste to brali vy? On sa tvari akoby ziaden problem nebol a vsetko je len moja vina vlastne….strasne ma to trapi a neviem uz co robit :(

nina004
9. nov 2024

A čo ti na to povedal,keď ste sa rozprávali? Podľa mňa fungujúce manželstvo by tam malo mať túžbu, častejší sex, rozhovory,spoločný čas a aktivity. Možno by trebalo len ten vzťah oživiť. Spomenúť si ,čo sa vám na vás páčilo v začiatkoch, začať viac randiť, dostať sa do psychickej pohody, potom by aj ten sex prišiel ,keď za tým nie je niečo iné.

autor
9. nov 2024

@nina004 povedal ze no dobre tak to zlepsime lenze to zlepsie sa nestalo….a je to tak zakazdym proste uz ked zacnem o tom hovorit tak v ten den rychlo rychlo a zas dva mesiace nic a takto dookola tak ja uz neviem, sme ako spolubyvajuci a pride mi ze on je takto v pohode

rebi789
9. nov 2024

Zjevne jeho to netrapi a nič s tym nerobi, odíď

lindusss2016
9. nov 2024

Urcite mas pravo byt frustrovana a je mi luto, co prezivas. Zial, ako tak vidim, toto je coraz castejsi fenomen, ze muzi odmietaju zeny 🙈 cim to on odovodnuje?

autor
9. nov 2024

@lindusss2016 ze nema chut 🤦🏻‍♀️

hugoboss1923
9. nov 2024

Evidentne tvojmu manželovi váš spoločný intímny život zovšednel a city vychladli. Už im neprikladá dôležitú úlohu vo vašom vzťahu. Stáva sa to aj opačne, keď muž je žiadostivý a žena už o sex záujem nemá. S tým už človek ťažko niečo narobí, keď nie je z druhej strany žiaden záujem. A vynucovať si niečo nasilu určite nie je dobrý nápad.

lindusss2016
9. nov 2024

A co vsetko si ty skusala, robila, aby tu chut mal?

vanilkovazmrzka
9. nov 2024

Najdi si milenca 💁‍♀️

bolarazjedna
9. nov 2024

V prvom rade by si mu nemala vyčítať (ja viem, je to ťažké, keď si prevalcovana emóciami), a také vyliatie srdca je občas fajn, ale vidíš, že to nejako efektívne nie je.
Mne poradil psycholog hovoriť priania, túžby v podobe "potešilo by ma.... Bola by som rada... Urobil by si mi radosť...." a ze je dôležité si uvedomiť, že mu to nehovoriš kvôli tej danej chvíli, ale ze týmito vetami ho učíš do budúcna.... Lebo keď mu povieš 20x, že by ťa teraz potešilo objatie, tak už si to zafixuje a bude vedieť aj sam od seba, že s týmto ta poteší. A druha vec nečakať, že on sám ta tebou príde a objíme, dá pusu atď... Ak cítiš v danej chvíli, že chceš pusu, objatie, atď... Tak chod za nim a povedz mu to. Ono sa to postupne zlepší, sle musíte si na to zvyknúť a vedome robiť veľa malých krokov, postupne, aby ste z toho urobili novú rutinu.

lubossi
10. nov 2024

My cez kopirak 10r dozadu. Ale ten sex som chcel :D

hyta
10. nov 2024

Je to smutné ....a nemá náhodou milenku? Ak mladý chlap nemá vôbec chuť na sex, môže v tom byť ochladnutie vzťahov, alebo i zdravotný problém. Chce to určite komunikáciu.