Mám podozrenie, že priateľ mojej kamarátky je sobášny podvodník

som_hermijona
1. júl 2013

Tak aby som to uviedla na pravú mieru,nie nieje to žiadny novy námet na Telenovelu alebo knihu..naozaj mám toto podozrenie...Aby som Vám povedala prečo si to myslím trocha to rozpisem...Kamarátka zostala koncom minulého roka sirota,mama jej skonala po ťažkej chorobe,posledne roky sa o nu starala,opatrovala ju...po jej smrti zostala sama kedze okrem mamy nemala nikoho...psychicky bola na tom veľmi zle,priam sme si mysleli že ju budeme musieť odviezť na liečenie,žila Len na antidepresivach a alkohole...az zrazu sa objavil on,Pohladny fešák,super auto,vraj inžinier a pilot (momentalne pracujuci v kancelarii)...Kamaratku dostal z dna,nosil jej kvety,neustale jej vyznaval lasku...Proste ona sa zamilovala ako dieťa,nečudo,bol pri nej stále,prave vtedy ked bola na tom zle...Po asi 1,5 mesiaci už u nej byval ...a po 3mesiacoch ju prehovoril na bábätko,teraz je už v 12tt...A prečo mu neverím?či je to len pocit?videla som ho Len raz a vyžaruje z neho niečo čo mi proste vôbec nesedí(ako povedal môj muž,je ako skryty psychopat) proste neverim mu ani to čo dýcha...u kamarátky byva od štvrka do nedele...zvysok tyzdna je vraj v práci v Sládkovičove,prechodnê bydlisko má vraj v BA a trvalé v Košiciach...už toto sa mi zdá čudné...Ona je tak zaslepená že nevníma nič okolo seba...A minuly tyžden som sa dozvedela že vôbec nepozna jeho rodinu ani kamaratov(vraj ešte nebol čas sa s nimi stretnut)...A to čo ma už uuplne dorazilo je to že kamaratka mi dnes povedala že priateľa konečne prehovorila na stretnutie s jeho rodičmi,tak ich isiel na východ vyzdvihnut ...Neozval sa jej 4dni!!!a potom ked jej zavolal tak jej povedal že jeho rodicia sú mrtvy,vraj ich na prechode pre chodcov zrazil chlap na kamione!a on bol v takom šoku že jej nemal chuť to ani zavolať,a zbytočne ju stresovať že už ich aj pochovali !!!...Uverili by ste tomu preboha!?!?...že vlastne priatelke nezavola že pochovava rodicov!?!?...Ona mu veri,a teraz je neštastna ze sa trapi atd...No a mne to samozrejme nedalo (som už ako detektiv,môj muž mi nadava že sa do toho nemám pliest) a overovala som si to...V meste,v ktorom udajne malo podla neho prísť k tej nehode a smrti jeho rodičov sa žiadna ! Nehoda nestala !!!...ani v blizkom okoli...dokonca som prehladala cely internet a média a nikde sa takato smrtelna nehoda nestala...! ... A teraz baby poraďte...čo mám robiť????ja neviem...bojim sa o nu...ak si taki clovek vymysli smrt vlastnych rodicov,čoho bude schopny nabuduce?caka s ním dieťa,miluje ho...a ja jej stále naznacujem že nieje taky ako sa zdá,a že ho vlastne ani nepozna...Som z toho ozaj na nervy...čo robiť?mám byť ozaj ako detektiv a zistovať ďalej čo to je za chlapa,alebo čo???

petula8
1. júl 2013

a čo keby si skúsila ísť na políciu, a poprosiť ich, aby ho prelustrovali,veď je to aj tak ich robota a povedz im, že sa bojíš o kamošku a o jej život. Oni určite budú vedieť ti povedať na 100% či sa tá nehoda stala alebo nie. Vyskúšaj zatiaľ toto a napíš ako si pochodila. Držím palce

kika1111
1. júl 2013

@som_hermijona odkiaľ je ten chlap a odkiaľ ona? ako sa volá menom ten chlap..ja totiž jedného poznám... 😠

som_hermijona
autor
1. júl 2013

@kika1111 prosim napis mi sukromnu poštu...

cawes
1. júl 2013

@som_hermijona nevzdavaj to a patraj! robis urcite dobre! pozri si jeho meno na nete, ak ma dlhy tak to tam najdes 😀

som_hermijona
autor
1. júl 2013

@cawes aj nad tym som uvazovala...

cawes
1. júl 2013

@som_hermijona urcite ho vygoogli, facebook atd, plus je mozne ze si aj zmenil meno atd. spoj sa z niekym z kosic ci ho niekto pozna co je zac atd, moj mm je z kosic, ale zalezi kolko ma rokov niekde musi mat priatelov

som_hermijona
autor
1. júl 2013

@cawes kde by som našla či má dlhy,? Ja už som v takom šoku že neviem čo,kde skor...

cawes
1. júl 2013

@som_hermijona normalne das jeho meno do google a ak neake ma tak to vybehne

liviadanova
1. júl 2013

@som_hermijona daj si sociálnu aj zdravotnú poisťovňu, je príbeh je ako z jedného filmu ... mráz mi behá po chrbte nech to čím skôr ukončí

som_hermijona
autor
1. júl 2013

@cawes na fcb je...zaregistroval sa len nedavno...mám ho dokonca medzi priatelmi...prispieva tam malo a priateľov tam má tiež len zopár...zvazujem že skusim preklepnut jeho priateľov,ale len anonymne,nie pod svojim menom...nechcem robiť okolo toho hallo...aby som z toho nevysla jak nejaka hysterka...ale proste jeho život ako mi ho opisuje kamoška jednoducho nedava vôbec zmysel!...som si 100% ista že ten chlap nieco tají,a akj keby som mala byť ozaj jak detiv Monk,tak zistim čo má za lubom...

petula8
1. júl 2013

veru nevzdávaj to

som_hermijona
autor
1. júl 2013

@liviadanova ja tiež hovorim že toto je už jak detektívka...proste toto sa mi ani nesnivalo že budem v živote riešiť...nechápem hlavnr,že proste jej sa to všetko nezdá čudné...veď to sú také veci že proste ked si to dávam dokopy,nič nesedí...

terina25
1. júl 2013

@som_hermijona napis priezvisko.ja som z ke ci hp nepoznam prip.niekto z mojho okolia.

p.j.jacky
1. júl 2013

@som_hermijona urcite to nevzdavaj a patraj.Ak by tvoje pocity boli naozaj pravdive a nedaj boze by sa jej nieco stalo,urcite by si si vycitala,ze si nepatrala....Mozno zije dvojity zivot a ma viac zien a deti!

sweets
1. júl 2013

možno ma niekde ženu a deti a im tiež rozprava, ze chodi na sluzobky

liviadanova
1. júl 2013

@som_hermijona ešteže má teba, si milá, že sa o ň u takto staráš 🙂

maznacik007
1. júl 2013

@som_hermijona no minimalne je cudne to ze pracuje v sladkovicove a nedochadza denne spat za nou do BA ... my sme od sladkovicova a muz denne dochadza...

ja by som sla po detailoch napr. aku ma znacku auta myslim ci teda ma KE , overenie mobilu, vztahy k poistovniam akukolvek historiu je to divne co popisujes ... da sa aj overit TP a auto ci je to prave meno resp. na koho je registrovane ... atd ...

a kamoska co na to hovori ... nezda sa aj jej nieco ....

veronikaurgeova
1. júl 2013

to je hrozné ☹ naozaj ako z nejakého zlého filmu..keby sa toto deje nejakej mojej kamarátke tiež by som sa jej snažila určite nejako pomôcť..držím ti palce aby sa ti ho podarilo preklepnúť..od takéhoto človeka naozaj nevieš čo urobí tvojej kamarátke..daj potom vedieť niečo nové

som_hermijona
autor
1. júl 2013

@sweets
@p.j.jacky baby,tak toto má napadlo ako prve!!! Že ked je tu len polovicu tyzdna...hore som to napisala naopak...od nedele vecera do stvrtka rana je u nej a od stvrtka do nedele vraj v praci...a ešte ked som sa s ňou rozpravala(kedze je tehu) či už vybera kocik,tak povedala že kocik už maju,lebo on raz kupoval kamaratovmu synovi ako Dar kočiar a nepacil sa im,tak si ho nechal...no rozumiete tomu?šak normalny clovek tomu neuveri!!!

veronikaurgeova
1. júl 2013

mňa ešte napadlo že zisti kde pracuje a skús to nájsť na nete a zavolaj tam aj to sa dá a zistíš či tam naozaj pracuje

noraf
1. júl 2013

Stretni sa s nim osobne, povedz mu ze vsetko vies ( blufuj)a cakaj na reakciu, nedaj sa rozhadzat ked bude tvrdit ze nevie o com rozpravas.Takyto ludia maju dobre vymyslenu strategiu, urcite zatlkat bude. Ak sa to aj kamoska dozvie, vsetko jej povedz,zavisi len na tom, ako jej to podas, ak je to dobra kamoska, pochopi to.Musis mat viac dokazov, toto su zatial len dohady, ale zenska intuicia je najsilnejsia zbran, viem o com hovorim. Ak sa kamoska nastve, nie je dobra kamoska, bez ohladu na to, ci mas pravdu alebo nie.Postav to na smrti tych rodicov, to je urcite vymysel.Nech zacne mat aj ona trocha otvorene oci, potom bude aj ona chciet dokaz.Prave preto ze s nim caka dieta je to dolezite.Takyto ludia vedia byt velmi nebezpecni,urcite su obavy na mieste. Videla si jeho OP a trvale bydlisko? Skus si to zistit, s tym budes vediet viac.Vytvor si anonymny profil na fcb a skus mu napisat, ak je to sobasny podvodnik, chyti sa.Mne ale skor pripada byt ako riadny hajzel, ktory ma len niekde dalsiu rodinu alebo frajerku.Drzim palce.

som_hermijona
autor
1. júl 2013

@maznacik007 praveze on má znacku auta BA ,Vidis,tu špztku má nenapadlo pozrieť,či niečo nevinuram...praveze kamoška nebyva v BA,ale v Trnave...On má prechodne v BA a trvale v KE...a to u neho v BA ani nikdy nebola...jej to vôbec nedochaza,ja si už pripadam jak hysterka...môj muž mi tu nadava nech sa do toho nepletiem (pritom vidim že tiež sa mu tonezda) a kamoška,praveze vôbec,ani len raz nevyslovila ziadnu pochybnost...má ho ako poloboha...

som_hermijona
autor
1. júl 2013

@noraf ved to...chcem mať čo najviac dôkazov...a áno nad tym anonymom na fcb uvazujem aj preto aby som zistila nieco aj od tych ludi čo má medzi priatelmi...Bože ako strašne by som sa chcela mylit baby ☹

vieruna
1. júl 2013

No sak ale na prechodne bydlisko mu nikto auto neprihlasi nie? Je to nejaky dobry smrad, co ma niekde zenu, deti, frajerku, hocico... 😠 😠

moonlight1210
1. júl 2013

V dokladovh by mal mat adresu trvaleho bydliska, ak by sa ti podarilo k tomu nejak dostat. Spytaj sa jej ci uz videla jeho obciansky a aka je tam adresa. Da sa aj vygooglit pod menom ci firmou firemna adresa, ak je podnikatel. Ak robi, da sa preklepnut ako zamestnanec firmy ci tam figuruje.
Adresa by sa mala dat ziskat aj z dlhov na poistnom tusim tam byva uvedena.

Mne tiez pride divny, ked ho takto opisujes. Vyhliadne si citovo na smrt vyhladovanu obet a ohlupuje ju s uplnou lahkostou. Kamoska mozno nezronalosti vnima ale zameta pod koberec. Nechce zase byt sama zufala a opustena. A este aj s dietatom teraz. TAk pochybnosti zmizikuje.

To s rodicmi a ich nahla tragicka smrt, ked uz ich mala spoznat, j e fakt za vlasy Pritiahnuty scenar.

moonlight1210
1. júl 2013

@vieruna auto moze byt este firemne. Ale aj to by uz bol krok blizsie k jeho skutocnej identite. Ibaze podla spz ti nikto len tak nepovie majitela. Pokial nemas znamych na policii.

Napadlo ma sledovat ho autom ked pojde do tej prace v sladkovicove. Kde zakotvi. Ale to uz je ako v tv. 🙂

p.j.jacky
1. júl 2013

@som_hermijona ja by som mu este nic nehovorila a ani tej kamoske.Skor od kamosky zistovala nenapadne info a patrala a az by som mala nejake dokazy v ruke,potom jej to ukazala a aj jemu.Ona je teraz zamilovana,zmanipulivana,nebude ti verit a mohla by ta od seba odseknut a uz by si snou nebola v kontakte.Takto ju mas aspon ako tak pod dozorom.Skor by som to u nich hrala ako na kamaratstvo aj pred nim a vzdy nenapadne zistovala...doma si vsetko zapisuj,co povedal.

aliza
1. júl 2013

@petula8 na policiu nemoze ist, nema dovod....nemozes si dat predsa len tak niekoho cudzieho prelustrovat 😕, tak to nefunguje, ta otocia hned vo dverach...iba ak by bolo podozrenie na trestny cin... to, ze ma muz mozno niekde manzelku a k tomu aj milenku, trestny cin nie je, zial. Je to cisto sukromna vec, ta kamoska je svojpravna a ak jej taky chlap a vztah vyhovuje a nechce nic pocut, tak policia s tym naozaj nic nema.

som_hermijona
autor
1. júl 2013

@moonlight1210 veď to...ked mi to dnes povedala tak som skoro odpadla!!!...Hned som sa jej pytala ako je mozne že jej nedal vediet že mu zomreli rodicia,ved je vlastne jeho najblizsi clovek !...a ona zase len to svoje : bol z toho v šoku,vystresovany,nevladal jej ani zavolať....bla bla...nič z toho nedava zmysel!...tiež myslím že sa boji že zostane sama,ja sa jej necudujem že sa naviazala na prveho chlapa čo prišiel a sprava sa Ku nej ako k princeznej...ale naozaj je fakt že proste ja mám z neho tak strašne zly pocit že ma az mrazí :-/ musim zistovat čo najviac sa dâ...

margarita
1. júl 2013

@som_hermijona
znie to uplne nerealne uz na prve precitanie...ten chlap je minimalne cvok, ak by aj nebol sobasny podvodnik.

pilotne opravnenia by mali byt evidovane, takze to sa da overit.
ale nakoniec - auto moze byt pisane na ineho, to Ti nepomoze, nemusi byt majitel, dokonca aj doklady moze mat falosne ukradnute.

Ja by som zvazila sukromneho detektiva - ale netusim, kolko beru 😝
no urcite maju ine zdroje a metody, ako zistit kto je kto a kde a preco...

drzim palce!