Mám pocit, že muž ma chce náročky vytočiť

28. feb 2020

Co s takym muzom, vzdy ked pride z prace, vie, ze syn ide do vane, ze to co mal v skolke oblecene spinave po celom dni, ze nebeha po byte, ze syn by nemal rozlievat vodu z vane, vzdy je potom bordel, vzdy vsetko chce naopak aj robi naopak ako ja. Povedala som mu to asi 50x. Mam pocit, ze ma chce naschval vytocit. Som z toho zufala, strasne mi to lezie na nervy az kolkokrat si vravim, ako by mi bolo samej lepsie. ☹

deti95060810
28. feb 2020

samej? ale prosím ťa, chýbajú vám ešte ďalšie 2 deti...😉

rinsh
28. feb 2020

Mne keď muž ide do niečoho kecať čo vie že ma výročí, tak sa ho opýtam či to nechce robiť radšej on. Väčšinou to zaberie a dá pokoj 😀

autor
28. feb 2020

ja prave vtedy oddychujem, lenze ked pride domov, zacina chaos

pribinak
28. feb 2020

Syn vylieva vodu z vane? Dať mu po rukách a handru aby si to po sebe poutieral. Rýchlo ho to prestane baviť

janickacrazy
28. feb 2020

akože muž kúpe syna a ty oddychuješ? ved oddychuj a ak je po kúpaní bordel, tak nech to muž uprace spolu so synom, moj deti nekúpe vobec, lebo malý kúpanie neznáša a tak ho radšej kúpem ja

marca12
28. feb 2020

A preco myslis,ze tvoj sposob je najlepsi? To len tak na zamyslenie. Chcelo by to pekne si sadnut a povedat si,aka vychova by sa vam pacila. Vyrozpravajte si,preco je dobre ucit deti zakladnym veciam ako prezliect sa po prichode domov,nevylievat vodu z vane a pod. Ak je vyclapkana,tak pekne muzovi a synovi handru do ruky a nech vyutiera. Asi si rozmyslia,ci nabuduce budu vylievat. A ak nie,tak nech si po sebe upracu. Chapem,ze ta to stve,ale to su take banality a ak kvoli tomuto uvazujes ako by ti bolo samej lepsie,tak co bude neskor? Mam pocit,ze dnes ludia nad vsetkym privelmi rozmyslaju. Aj ked ta chapem ako to myslis,ale klud.

aylinn
28. feb 2020

Možno to nevie 🙈 možno si to proste po celom dni v robote neuvedomuje. Neviem ci pracuješ aj ty ale ak nie, tak je pochopitelne ze preteba su najpodstatnejsie veci okolo maleho a domacnosti a taketo prkotinky ako voda na zemi, spinave oblecenie atd.. tym padom ta extremne vytoci ak niekto pride a sere nato lebo ma ine starosti a veci v hlave 😁 to je ako keby tvoj muž robil elektrikara a ty by si prišla a poplietla mu kable tiez je vytočeny a ty by si to neriesila lebo ved "su to len kable" ... chlapi proste cotipoviem 🤷🏻‍♀️

aylinn
28. feb 2020

A keby si bola sama tak časom by ti chybalo to že ťa nema kto vytočiť s takouto debilinou, každy občas potrebuje trošku adrenalin 😂

autor
28. feb 2020

@aylinn myslis, ze by mo to chybalo, no neviem veru 🙂 zaujimavy nazor, takto som sa na to veru nepozerala 🙂

modrymotyl8
28. feb 2020

ako nič v zlom ale toto si tak napísala ako keby si bola bud američanka alebo madarka, ved to sa z toho nedá výjsť ! Zle štylizovaná otázka, nemá to ani hlavu ani patu ...

autor
28. feb 2020

@modrymotyl8 v pohode 😁

dajna8
28. feb 2020

@aylinn Niečo na tomto čo si napísala veru je tiež som prišla na to, že drahý kopu vecí takto berie. Snažím sa v mnohom pozrieť sa na veci z jeho strany, aby som mu nekrivdila a snažím sa otvorene o týchto veciach rozprávať 🙂

jankapepe
28. feb 2020

Bolo by vhodné upraviť príspevok do slovenčiny.

aylinn
28. feb 2020

@jankapepe co konkretne tam nieje po slovensky? 🤔🤣

aylinn
28. feb 2020

@dajna8 ja sama sa tiez dokazem vytocit do nepričetna na takychto debilinach.. napriklad včera mu vravim že idem do sprchy musim si umyt vlasy.. isiel predomnou lebo jemu to kratsie trva a minul mi posledny sampon do poslednej kvapky!! 😂 no tak hned som robila cirkus ale potom som si uvedomila ze kokos ved on si to neuveodmuje ze ja mam mastne vlasy a ze to nemoze byt jedina vec na ktoru on musi mysliet cely den ze si chcem umyt vlasy.. 😂 takze tiez ani autorkin muž nemysli cely den iba nato ze ide okupat.maleho a nemoze vylievat vodu a behat pp byte atd.. nemozme zase az tolko od nich ziadat

dajna8
28. feb 2020

@aylinn Presne ako píšeš, tak myslím, že tú reakciu v prvom momente máme všetky rovnakú, len dôležité je to, že sa nad tým zamyslíme, že máme tú snahu pochopiť ich. Len kiežby aj oni viacej chceli chápať nás 😀 😀

ivca88
28. feb 2020

Nádych, výdych.
Nič iné nepomôže.
Možno si napätá kvôli niečomu úplne inému .
Keď sa môj muž kúpe s dcérou, to je potopa všade. Plafon mokrý, steny mokré. Majú pištole a iné prkotiny. Oni sa zabávajú..
A vôbec mi to žilami netrha.. veď to utrie on, alebo ja.. 😊
Aj keď, musím uznať že niekedy čakám, že sa raz na tom niekto smykne (, tajne dúfam že ja a potom mu to vykricim 😆😆😆)
Keď budeš stará, nebudeš spomínať na poriadok v byte. Môj muž je veľké dieťa a som strašne rada že nie je tak racionálny a úpäty, ako ja.

autor
29. feb 2020

@ivca88 dakujem za názor 😊

lujza123
1. mar 2020

A prečo by nemohol robiť naopak? Kde beres istotu ze iba tvoj názor a spôsob výchovy je spravny, že jedine tak to musí byť.
Niektorí ľudia nekúpu a neprezliekaju deti okamžite ako prídu zo skolky, ved sa nevalali v hnoji, boli v škôlke. Ja som tiež malej prezliekla len tepláky na doma a tričko nechala lebo ho ešte 3 x zakydala do večera.
Treba sa naučiť nájsť nejaký kompromis vo výchove a hlavne aj trochu akceptovať toho druhého ako rodica. S prístupom že všetko viem a rozhodujem iba, iba ja ta porazí, hlavne keď bude syn starší a prídu iné a zložitejšie veci vo výchove ako nacapkana voda.
To buď radšej sama keď máš tu potrebu všetko riadiť.