ahojte, moje meno je miska a mam 16 rocnu dceru. Som rozvedená a byvam so svojou dcerou v dome, sami dve. Chcela by som poradit. Mam pocit, ze mame doma ducha. Uz par mesiacov sa u nas doma deju paranormalne javy. Najprv som svojej dcere neverila, ale nakoniec som sa presvedcila. Už od malicka mam skusenosti s magiou a s paranormalnymi javmi, ale nikdy som tomu nevenovala nejaku vacsiu pozornosť ako moja mama. S byvalim mazelom sme sa prestahovali na zaciatok centra nasho mesta do domu, kde byvala jedna stara pani s manzelom. Vraj odisli z neznameho dovodu, nikto nevie kde su a nikdy sa neozvali. Nejako sme sa s tym nezaoberali a dom sme kompletne prerobili.
Pointa: po rozvode s manzelom som musela chodit aj na nocne do jednej sukromnej restauracie,ked tam boli dake akcie.. par krat sami stalo ze uprostred noci mi dcera volala s placom ze pes brese do dveri alebo ze citi ze niekto je doma. Neverila som jej, predsa ma 16 a skusa ma nejako oblbnut. Povedala som jej nech sa ukludni a nech si ide lahnut. Cez den ked som polievala kvety sami zdali dake zvednuté. Zacala som sa hnevat na dceru ci ich nahodou nepreliala, ale povedala ze nie. Nevenovala som tomu pozornost. Bola to jej izba a zdalo sa mi cudne, v celom byte sa kuri len u nej nie. Zapla som radiator, no aj po par hodinach u nej bola stale zima. Raz vecer sme pozerali telku a zrazu sa vybila elektrina. Dcera nepovedala ani slovo. Bolo mi to cudne lebo byvame na ulici ktora je kludna a pomerne dost osvetlena. Pozrela som aj von oknom vsade sa svietilo. Zrazu nabehla elektrika a cera sa tvarila ako nič. Nevenovala som tomu pozornost. Mala som si zase nieco zaskociť v restike, vratila by som sa do dvoch hodin. Dcera zostala doma. Po asi polhodinke odchodu, už bola tma, mi dcera volala ze pes zase knuci. Naozaj sa bala. V tu noc som spala snou. V noci som sa zobudila na cudne pukanie pri dverach a tikanke hodin. Vstala som, otvorila dvere ale nikto ani nic. Sla som si naspat lahnut.
Co raz castejsie sa nam stavaju paranormalne veci, dcera krici zo sna a ani pes nie je natom dako dobre. Byval hravy. Obratila som sa na moju mamu, dcerinu starku. Povedala ze by sme mali z toho domu odist alebo sa dat vysvetit.
Poradite mi?
Ja by som sa s duchmi nedavala do diskusie, radsej vysvatit knazom
Nám sa niečo podobne deje u nas doma.Bývame sice v byte ale starka nam odišla na druhý svet už skoro 4roky tomu budu.Nam buchnu dvere,umývam riad niekto namna vola(nie vždy)počujem plač v kute,na dvd prehravaci sa objavi s ničoho nič Good Bay....no proste niečo podobné.Dokonca dcérka(skoro5rocna) mi ukazuje na roh že tam je duch je to žena a. Boji sa jej......požiadala som starku nech ide preč nech odide na druhu stranu že nech nestrasi nas a zatial 3týždne sa nič nestalo ale ak sa stane každopádne tiež ideme si dať vysveťiť byt.......držím palce
dajte vysvatit dom aj vy chodte na spoved ak ste veriaci a dajte omsu za ludi co byvali v tom dome.
ak je to duch urcite nechce ublizit len nico potrebuje dokoncit alebo potrebuje sa dostat z ocista tak sa zanho pomodlite🙂
niekto veri, niekto nie.
Aj ja som tak pocula ze sa moze taketo nieco diat ked dusa bludi a nemoze prejst na druhu stranu. Vysvetit dom alebo dat odsluzit omsu za zosnulych.
@miska_79 ahoj, velmi dobre viem o com hovoris. Nikdy som na taketo veci neverila, az do chvile kedy mi zomrel otec. V obdobi niekolkych mesiacov sa v dome zacali diat veci. Svetlo sa same od seba vypinalo zapinalo, telka tak isto. Ked sme isli spat sme ju vypli, po asi 10 min. Sa sama oseba zapla, dvere sme jasne traja ludia ktori sme boli v izbe poculi ze buchli, ze niekto k nam ide, idem pozriet a nikto, v noci som sa z nicoho nic zobudila a citila som, ze tam niekto je. Bol to pocit, ako keby som bolla obalena v lade. Proste citila som blizko seba obrovky chlad a o psovi ani nehovorim a vela dalsich veci. Nakoniec (poradil nam to farar) aby sme zapalili sviecky a pomodlili sa za otca.. pomohlo to
ahoj viem o com hovoris len to ze ja som to mala s 2,5 rocnim synom vlastne nam zomrel kaamarat a on sa zacal s niekim rozpravat ked sme sa ho pytali tak hovoril stale ze sa rozprava s ujom ktoremu sme kupovali kvietky a cim dalej to bolo horsie a horsie nakoniec nechcel byt ani sam v izbe a hrat sa iba mne na rukach potom nechcel aby pri nom bol hocikto iny a ked uz zacal odmietat aj manzela tak to bola posledna kvapka ale isli sme za liecitelkou co je u nas a robi aj taketo veci a pomohlo to kazdy vecer presne o tom istom case som mala dat vodu do 0,7 pohara a zapalit sviecku a ona tiez nieco robila na 5 den to konecne skoncilo ale bala som sa aj ja ked som sfukla sviecku a dym isiel popri mne vlastne do opacnej strany ako som sfukla sviecku a vseko bolo pozatvarane tak sa to nemalo ako stat skusila by som nieco take
Dom vysvatit. Palit vela sviecok. A nahlas poziadat, nech odidu prec, ze chcete byt vo svojom dome sami. Tak mi to poradila kolegyna, ktora je na taketo veci citliva.
A deticky su vraj citlivejsie na taketo veci, vraj my dospeli sme to cielene prestali vnimat. No drzim palce, musi to byt neprijemne, bala by som sa 😢
tiez by som to riesila vysvatenim. Je to podla mna jedina moznost ako sa toho zbavit. Toto nie je sranda tieto veci. Urcite by som to riesila takto. Viem ze kamoska mala podobne problemy a stacilo ze zapalila sviecku, odpustila niekomu a uz mala pokoj
Jedině kněz a vysvětlit, vystříhat se veškeré magie, homeopatika, jóga, akupunktura, věštci, apod. Zajít ke zpovědi a na mši.
Duše zemřelých se na Zem nevrací, je to démon, který se snaží vyvolat strach a zmást!
Ahoj čítala som jednu úžasnú kresťanskú knih. o tomto kde sa vysvetľuju takéto javy ... V skratke Duša ktora tam zrejme bývalá potrebuje pomoc Dostať sa na druhy svet a takto upozorňujú na seba chcú za seba modlitby alebo obetované sv omše. Verím že to potom prejde
ja som kupila byt a dala ho do prenajmu.Najomnicka plače,že tam strasi-dala byt vysvatit,chvila bol pokoj a zasa je to tam
@bonavoxa yoga?
ja by som už viac dcéru samu nenechávala doma , môže ten duch vojsť do jej hlavy - a potom bude zlé. Vysvätiť celý dom, kríže dať do každej izby pomodliť sa
Alebo odísť, no ak si Vás inde nenájde - niečo od Vás chce.
No do diskusie sa snim rozhodne nepuštajte a križe všade nesajte mohlo bi to tu entitu viprovolovat ked nepoznate pôvod ducha rozhodne nerobte unahlene rozhodnutia noste križ na retiazke maximalne a majte vdomacnosti svetenu vodu niekde vskriňi rozhodne si zaobstarajte niaki ochranni medalion proty zlim duchom ktory kupite na nete alebo iba raz predimte objekt zo šalviov nieje dobre sa zahravať neviete či je to vobec bitost ktora niekedy žila vludskej podobe alebo či je to mocni duch plni zlosty no vzhladom nato v pripade sa obradte na knaza či lovcov duchov skusenich ktori bi vam mozno pomohli oslovit cirkev na zaklade dvokazov ak by sa jednalo o nieco neludske ak by sa to niak prudko vdomacnosty stupnovalo rozhodne sa snazte nebat aj ked sa vas to snaži strašit vas lebo to ducha može len posilnit odporučam ak sa rozhodnete nosit križ vretiazke ho namočit do svetenej vody no nedavajte križ do kazdej miestnosty ak neviete ojaki druch stvorenia sa jedna moze to vivolat len provokaciu a mohlo bi to poviest akurat tak k agresiji no vela stastia prajem
@petorka321 5, 8, 9 skúste
Ano, treba určite vysvetit dom ak ste veriaci.