ahojte zeny,
mam ten pocit,neviem ani preco,asi suhra nejakych divnych okolnosti. alebo co.dost co mam ine celkom problemy rodinneho charakteru,zdravbotneho,tak mam pocit,ze aj partner ma podvadza,neviem,cim to je,ale stale sa ten pocit vo mne akosi prehlbuje,nie sme splu stale,len dvakrat- trikrat do tyzdna(neda sa inak),nezijeme v jednom meste,sme spolu uz ale od cias puberty,mal predtym len nejake kamalasky, dopisovanie nejake na nete s babamiaj ja,nic viac,ani nic menej,donedavna som si myslela,ze ho chcem opustit,ze naco mi je,no vlastne mam ho moc rada a nechcem onho prist,je mi oporou,ale posledne obdobie je ku mne akysi divny.
nadava bez priciny,sa rozculuje,vsetko mu vadi,ci uz na mne,alebo na tom,co robim,starostlivo maze histroiu prehliadania v pc,mobily na ticho,minule som sa mu snazila dovolat,ale telefonoval zjavne s niekym,ale potom poprel to,ze tych 20 minut ze to nic,co som sa mu snazila dovolat,ze to mu len mobil asi zblbol,stale sa vyjovara ,ze ma zly mobil a blbne mu mikrofon,a tak...ked sa mu neviem trebars dovolat,kedze nezijeme v jednom emste nemam to ako zistit,to ma njaviac hneva,ci nahodou za tym neni niekto iny.minule,som isla na wcko v restike, a vratila som sa,evidentne niekomu volal,alebo prezvanal,lebo som to videla na displeji,zjavne,nie som slepa:(lebo sa mu vysvieti taky panacik,ked telefonuje),a zaprel,ze nie,ze to iba kukol kalendar,kolkeho je,pritom tesne predtym sme sa bavili kolkateho je,a co ideme podniknut najblizsi vikend,proste trapasy,ja neviem,ako sa mam spravat k nemu,a najhorsie zo vsetkeho je,ze on uz pred casom,proste pred takym rokom,dvoma,som m unasla v mailoch postu od neakych bab,z pokecu a tak ...viva la pokec a net ..a take tie dopisovacky..tvrdil,ze s nimi nic nemal,ale naco mu boli ,ked bol so mnou ??
neviem ani ,ked spolu volavame vzdy vecer kolo 22-23 predtym nez ideme spat ( on zije sam ,nie s rodinou),tak furt mu taam cosi cinka,ked spolu volame,akoby z dialky,ako ked pride posta na Fb ,alebo na pokeci,zjavne to pocujem a robi zo mna retarda,ze nie,ze to blbne mikrofon...:!!!! a chapete ,nedokazem mu,ze je na nete ..
lebo vsetky nicky o ktorych som vedelasi zrusil a uz neviem o nijakych,ze by mal,ale istotne ma potajme volaco..neverim mu akosidovera sa vytratila....ano,sice hovori mi,ze ma lubi a neviem co,bla bla,ale mam pcoit akoby ku mne ochladol za posledny rok....boli zavse obdobia,kedy nam to neklapalo,a dost sme sa hadavali ..:( chcela som ho aj nechat vela razy ..proste katastrofa.
pytala som sa ho mnoho razy,ci nema nejaku inu,alebo tak,ci nieco neriesi,ze som schopna to prijat atd,ze vsak sme ludia,nech si to povieme narovinu,dorovna,ako ma byt,pochopim,odpustim mu to,nech je statsny,ale on povedal,ze nie,ze nema nikoho,ze keby mal,tak by so mnou nebol uz,ze o to nech sa nebojim,ale tak mozu to byt len sllova :(
ok,mame problemy nejake,a vsetko,aj sa pohadame vela razy nechutne,ale dokazeme sa udobrit,myslela som si,ze on je z tych clapov,co nikdy neublizia zene,co nikdy nepodvedu ..
nehovorim hned,ze teda ma podvadza a sexuje s nejakou inou,ale proste staci,ze si s nejakou pise,alebo co...:(:(mala som ho za idola a dokonaleho chlapa,co ma vzdy mal moc rad,a nikdy by ma nesklamal,a teraz zrazu pochybujem..
ano,ma aj vacsi sexuálny apetit ako ja a prejavuje sa to aj v nasom sex.zivote,ale tvrdi,ze mu to nevadi,tak neviem?
nechcem si najat sukromneho detektiva,mozno som len podozrievava a nedoverciva,ale .neviem ..vrta mi to v hlave a na nic poriadne sa neviem susterdit.dajte mi prosim nejake rady dobre,ako to zistit,ako ste to pripadne vy zistili
nechcem byt klamana .....v ziadnom pripade..to si myslim nezasluzim.
@sissy27 ale ja s nim byt zatial urcite chcem,nechcem ho nechat,lebo mi je oporou vo vela eciach,pomaha mi,ako sa da,mam ho rada,vlastne moc si bez neho neviem predstavoit zivot,sme spolu vlastne od detstva,ako som uz pisala,nechcem onho prist,ale v prvom rade,nechcem byt klamana,za ziadnu cenu! potrebujem pri sebe partnera,oporu,pomocnu ruku,a tak,nie som spokojna,lebo mam pdoozrenia,on by ma vysmial,akurat tak,keby som mu nieco z tych podozreni povedala,lebo tvrdi,ze on nic,ale nesprava sa napadne divne ??aneviem sa zariadit podla seba,zhryza ma svedomie,proste mozog mi nasepkava nieco,aby som nebola nestastna,ale ja stale chcem byt s nim,a v prvom rade chcem vediet pravdu.nechcem byt vodena za nos...
ked ma podvadza chcem to vediet,ale on sa nikdy neprizna....:(
@marisola
ak má žena tušenie na 99% je správne...howk..
neplánuj s ním stretko,sem tam ho prekvap u neho,ak počuješ ako pípnu ikonky na nete,nepípa ti v hlave ale je to pravda,s niekým vypisuje...ak všetko poctivo maže,áno tiež si s niekým vypisuje...lenže chlapi majú v genoch rovnaké výhovorky,nakoniec ostaneš blbá len ty a aj keby si ho pristihla pri čine aj to zaprie..
to že ho máš iba rada a nemáš problém to s ním ukončiť svedčí o tom,že ťa nič pri ňom nedrží,tak sa ho bud zbav,alebo bývajte spolu...
@marisola bavili ste sa niekedy o tom, ako posunut vztah? svadba, spolocne byvanie, deti? 😕
@marisola ako a čo z toho budeš mať, keď sa ti prizná k nevere? lepší pocit? potom budeš mať dôvod ho opustiť? alebo si len tak povzdychneš "ach jaj, podvádza ma, no ale tak čo už" ? on ale nemá dôvod sa ti priznať, lebo vie, že ťa má istú... zrejme má pri tebe určitý komfort, ktorý mu vyhovuje a nepotrebuje to meniť...
nechcem byť nepríjemná, ale prosím ťa preber sa a rozmýšľaj a konaj za seba...
inak ak ty nevieš, či ťa podvádza, tak cudzie ženy tu na fóre to tiež asi sotva budú vedieť... jedine žeby si skúsila zverejniť jeho fotku a nejaké údaje, možno sa nájde nejaká, ktorej vypisuje...
@marisola Trošku ťa vyvediem z toho omylu...."dokonalý chlap" sa ešte nenarodil, tak si zlož tie ružové okuliare 🙂 Možno len flirtuje s kadejakámi čúzami....a možno zasúva kade-tade ....kto vie ☹ Také lásky na diaľku...no neviem, ja sa nestotožňujem s takými vzťahmi, ale je to každého vec samozrejme 🙂
mam milion pat starosti navyse so svojim vlastnym zivotom,studiom,vsetkym ,zdravim...a jednoducho nechcem,aby sa mi aj vztah rosypal.
trapim sa strasne,ze co ak aj on je schopny takeho niecoho,co citam vsade na nete,ze ten ma podvadzal neviem co...kedysi by som dala ruku do ohna zanho :( teraz vsak neviem...
@klarisa23 nedá sa jedna domacnost zatial,zialbohu.nemozem sa teraz k nemu prestahovat,nie je to mozne.ale casto k nemu chodievam ,kedze zije sam,ale nic nevidim,okrem toho,co som napisala,vyssie..v hlavnom komentare
@sissy27 prosim,nebud ironicka,viem,ze som mozno sprosta a neviem,co budem mat z toho,ze sa dozviem,ci ma podvadza,ale hadam mam pravo to veidet,kedze sme spolu vela rokov,zasluzim si ,aby bol uprimny a pravdivy voci mne,viem,ze zeny to tu nemozu vediet,ale :(:( proste chcem vediet nejaku radu,zistit,nieco,co za tym celym je...a tak,ci nejaka ma podobnu skusenost z vas,alebo proste len tak ulavit dusi na zenskom fore,sama neviem,
chcem vsak tomu prist na koren..
bavili sme sa prirodzene aj o svadbe,ja som ju odmietala a nechcela zatial,ze mame cas,a tak,on chcel svadbu,ja som nechcela,teraz je uz o tom ticho,aj ja...chce abby sme spolu byvali,ale nedava to nijak najavo,lebo vie,ze ja nemozem,studujem prec uplne,ako on byva.to by neslo.
@dominika6 mne sa tiez zda,ze mi nemoze pipat proste v hlave!! ale on tvrdi,ze to je zly reprak a kadeco,ze ani on pomaly mna nepocuje,ze uz ma stary mobil a treba mu ho vymenit,a ktovie co,ze to zle pocujem,ze to su take sumy v mobile,(hej,je pravda,ma stary mobil,ale zeby toto robil mobil?sam od seba pipal v preproduktore,ako pipaju spravy na pokeci ??? viete ako...proste tak divne tocinkne...a ja nemam halucinacie hadam,ale on v ziadnom pripade kdeze ..on sa nenachadza na soc.sietiach vobec nikdy.
a vzdy je vecne unaveny a ide si lahnut o 23 ...vzdy kazducky den...a do mobilu mi ziva strasne,ze aky je on unaveny o 22.....
namatkovo som ho bola len jediny raz pozriet v praci,nic zvlastne som nenasla...ani v byte..namatakovo som mu pozrela aj do mobilu,nemal tam nic extra kompromitujuce,ziadne nahe zenske,ziadne divne cisla,ziadne sms divne,neviem..nikto mu zase nevyzvana,ani nepise sms....vzdy len kamosi alebo rodina,ked sme spolu,ale tak moze dotycnej povedat,ze vtedy a vtedy ho nema rusit,ale nikdy som neprisla k nemu len tak namatkovo viac do bytu,alebo co.-to nikdy-hoci mam od jeho bytu prirodzene kluce,nikdy mi toto nezislo na um,a okrem toho,aj tak,ja som daleko od jeho bytu,a nie je to take jednoduche ist tam len tak...hocikedy sa vybrat dokopy 450 km...ale podla mna je to aj neslusne jendoducho len tak mu prist do bytu,ked tam neni...to by som si nikdy nedovolila,ale zase .-asi by mi nedaval len tak kluce od bytu,kebyze tam ma nejaku niekedy,ci ?ale zase on vie,ze ja by som tam nesla,bez toho,aby on o tom nevedel....
ja som ho neupodozrievala ,proste nikdy,neviem rpeco,zda sa mi strasne taky urpimny typek a tak,taky zalubeny sa mi vzdy zdal,odsudzoval strasne nevery a neviem co....ako aj ja .
a proste nesedi mi to nanho moc..
ale nechapem,preco teda jednoducho je to takto,preco mu nieco pipa,ako spravy na nete- a proste nepravidelne to pipa....to nerozumiem..
ale zase hadam neni taky tupan a nezapne si zvuky na pokeci a netelefonuje vedla pc so mnou s mobilom,ved neni predsa tupan,ved kazdy by si vypool aspon zvuky,nie ?to zase mi nehra akosi do toho celeho.
mozno naozaj je chyba v tom starom monile,ze to tam pipa divne...ktovie..ale nedozviem sa pravdu ...len tak,to by som msuela zacat s nim byvat..ale to neni zatial mozne.len ked mam volno som unho,naprikald cez leto,alebo cez zimu,ked mame v skole skuskove...inak nemozem.
@petra7777 ale ja nechapem,co ma co flirtovat s nejakymi cuzami na pokeci ?to akoze rozhovor so mnou ho vecer tak strasne nudi,alebo co? ved ok...vsak nech si pokeca niekedy na pokeci s nejakou ,len tak ..ak ma uz nevyhnutne taku potrebu,ale preco mi to nedokaze normalne povedat do oci ?ked mu poviem,ze co mu tam pipa,ako zo soc..siete a on ze nic,ze ani pocitac nema zapnuty a ze lezi na psoteli,ked volame,ze nic nema zapnute,ani telku,tak potom ako?nechapem tomu celemu.a myslim,ale zase ze by sa asi tak neprezradil,a vypol by si zvuky boze....
tak ako ste spolu, ked nie ste spolu, len s občas navštívite. kamarát, sexuálny partner - možno, ale nie životný partner. keby bol, tak hladáte cestu ako byť spolu v "jednej izbe" a odchádzate z nej len do práce a obchodu. toto je skôr zvyk a zvyk je železná košeľa. pomôže ti , je ti oporou, to som bola aj ja kamoške na 250km, ale neboli sme partneri.
ked ti takto zahmlieva, asi má niečo paralelné v tom zvyšnom čase, 5x do týždňa....
ja by som takto odstrihnutá veru byť nechcela, aj keby mi srdce trhalo, nechcela by som ho, ak by naozaj nemal 1 000 % dôvod byť so mnou.
@cacianka žial nejde to byt spolu,on sa rozhodol ist pracovat daleko 200 km odo mna.predtym sme zili v jednej dedine.on sa rozhodol,odisiel do mesta moznosti...a tak sme od seba daleko.nemohla som mju branit,v kariere..
no ved prave o to sa bojim,o ten zvysny paralelny cas..ked nie sme spolu po veceroch,co robieva ..tvrdi,ze nic take,ze len uvari si,zje,uprace,pozre telku,alebo vybehne von...ale ...neverim..akosi už
@marisola nie som ironická, len ty jednoducho nevieš čo chceš... buď s ním chceš byť za každých okolností, tak potom nerieš, či má druhú alebo klame alebo čo robí, alebo chceš byť šťastná - ale to evidentne nie si... ty sama sa musíš pohnúť ďalej a nečakať od neho, že ťa bude posúvať, to je celé... ty jediná si zodpovedná za svoj život, nikto druhý, ani on...
Ťažko je vyjadriť sa k tejto téme. Môže to byť všelijaké. Môže ťa podvádzať a nemusí. Ste spolu dlho a možno ste si zvykli na seba a nie je nič už zaujímavé vo vašom vzťahu. Najprv poriešte nový mobil aby sa nemohol vyhovárať. Môj našťastie ex manžel ma podviedol. Prišla som na to tak, že odišiel na služobku do Čiech a nemohla som sa mu dovolať. Karta bola evidovaná na moje meno a tak som si dala urobiť výpis hovorov a zistila som ze opakovane volal na jedno číslo. Brala som to tak ze je to jeho šéf. No keď sa to stále opakovalo a ja som sa nemohla mu stále dovolať lebo on si ma omylom dal do zoznamu odmietnutých kontaktov, tak som si dala zistiť meno kto vlastnil kartu v čechách a bola to žena. Popieral to ale ja som mala dôkaz a odišla som od neho. Bol divný, keď bol doma. Stále bol za netom, vypisoval si s niekym a všetko mazal. Zahesloval si net. Bol agresívny, podráždený, v sexe mal chute na také veci čo sme doteraz nerobili. Podozrievavý bol. Jednoznačne musíš niečo urobiť pre seba.
@marisola V tomto vztahu je uplne jedno ci ta podvadza alebo nie. Ale mozne to je. Neviem co ocakavas od tohto chlapa ale ak dufas ze to "casom/po svadbe/po detoch" bude starostlivy a milujuci chlap ...tak mam novinku...nebude. Preco? Lebo to ako sa k tebe chova odkazuje ze v jeho rebricku hodnot si velmi nizko. Preto nema problem ta klamat, pripadne ine veci postvarat.
Vztah tvoria dvaja.....a dvaja sa o neho maju starat...a hlavne jeden o druheho. To co zazivas ty, nie je vztah, nie je v tom ziadne partnerstvo. Je v tom len tvoja snaha. Chces vediet na com si.....prestan sa mu ozyvat, nevolaj, nepis mu.....a uvidis ci sa ozve - ak sa ozve kvoli stretku lebo chce sex, to sa nepocita.
Ja by som v takom vztahu veru nezostavala nezijete spolu ako sa mozte hadat ked sa len stretavate 3 krat do tyzdna ved vy sa mate lubit bozkavat sa krasne slova lasky vyznavat tesit sa jeden na druheho.vychutnavat si tie chvilky.lietat v oblakoch.no ozajstnu oporu zistis v chlapovi az vtedy ked pridu spolocne problemy deti.ked hormony pracuju o sto sest a muz stoji pri tebe pomojka ta a neutecie.naozaj niektore zeny nechapem a sem tam treba pocuvat aj intuiciu .
@petra7777 prepáč,ved ja som to tak nemyslela.len som sa nahlas zamyslala.ako to je.asi sme sa zle rozumeli 🙂
som vdanca za kazdy nazor.
ale nejde mi to do hlavy,chápem,ze si mysli,ze ma ma istu,ok,beriem,je to zvyk,atd.ale je to aj tak divne,co robi.
@mala_hobitka ale on taky nebol,ved mal odpor k nevere a k takym veciam,lebo jeho oco podviedol jeho mamu, a tak.nechcem,aby ma klamal,ale no klamal mi uz parkrat.na co som evidentne prisla.boli to drobne klamstva,ale klamal.tak preto tie pochybnosti.a ked uz viem,ze si poza moj chrbat pisaval s cuzami nejakymi kedysi,tak ktovie,ci to nerobi aj dnes,aj ked sa dusuje,ze nie samozrjeme...
on neni taky,ze by sa mi neozval,on sa ozyva stale,prezvana mi cez den,napsie aj sms,aj zavola niekedy cez den,a tak.nemozem povedat. stale je vacsinou mily,laskavy,nezny ku mne,casto ma objima,bozkava,vyznava lasku takmer kazdy den,ze ako ma lubi velmi, ale vidim,citim z neho,ze je nejaky divny trosku vo vztahu ku mne,on len tvrdi,ze sa proste zmenil-dospel.ine nic.a niektore veci berie inak.
ked sa ja neozvem,on sa samozrjeme ozve,uz som to parkrat tak v zivote neurobila,ale zistila som,ze mu na mne zalezi,lebo dokonca dosiel za mnou domov s kvetinou a tak,ze nech sa nehnevam.
ja neviem ach:( ked niekedy sa sprava tak,ze ma ma rad,lubi ma,a niekedy opacne.:(som stratena fakt v tomto,jeho spravanie neviem desfirovat.ma pri mne istoty,tak mozno len flirtuje z nudy z inymi babami,ktovie...ale nepaci sa mi ani to.
@sissy27 chcem s ním byt,ale nie za cenu toho,ze ma podvadza,chcem na to nejako prist.nechcem zit v klamstve.i ked by sa mi uz uplne zosypal moj hodnotovy rebricek,moj zivot,moje prirority vsetko a neviem,ako by somto zlepila,ale potrebujem ho.
@juliasurinova asi nic prenho uz neni zaujimave na nasom vztahu,lebo sa pozname dobre,a vsetko,sme spolu odmala,zvyk je divna evc,zelezna vec.a vobec,preskakali sme uz strasne vela toho spolu.az sa mi to verit nechce.novy mobil nechce,lebo by si musel kupit dotykovku a to nechce,ze lepsi je ten stary klavesnicovy a pismenkovy,on je trosku staromodny,ze kym uplne neodide,tk nekupi si novy,a ze je to drahe bla bla.moze to byt preto vselijako ..ale zeby napadne pipanie akoby sprav na pokeci,bol rovnaky ton,ako posahany mikrofon a telefon???to sa mi zase nezda,nuž,ale ...
jemu sa automaticky maze historia,ako som zistila,neviem,ktovie preco...asi si to tak nastavil,neviem...
ale nechodim mu ani vobec na soc.siete vobec...
ale zase niekedy sa prihlasim na sekundu na jeho fb a mail,lebo to ma tak nastavene a az potom to ixknem,a nic nevidim take ....a to mi dovoli,nech na sekundu si to prehodim na svoje konto,ked som na jeho notase,ked som unho,ale nic nevidim...
ale inak-mi nedovoluje ist na jeho maily,ani na nic,ale tak zase ani ja jemu..kazdy ma mat svoje sukromie.
som za to.
vypisy z jeho volania ,jeho cisla si neviem zistit,ako sa to zistuje vobec ?mne to neukazu,ved to ukazu asi len jemu,ked je on majitelom toho cisla.mne to nedaju...to by kazdy potom tak mohol urobit.a okrem toho,moze mat aj inu nejaku kartu este o ktorej ani ja neviem,nejake totalne ine cislo.... 😒 ☹a tym padom nikdy nic nezistim....
dusuje sa,ze na pokec nechodi,tak ja neviem-ze ani nezapina notas,ked je doma sam,ze ho to nebavi,ze v robote ho ma dost,kedze pracuje s pc stale......
dokonca ani skypovat nechce,ked sme aj daleko od seba,ze je unaveny a bolia ho oci,ze nechce stale sediet za pc...
ale potom nechapem,co su to tam za divne zvuky,ked :( to pocujem ..ked volame spolu ...
baby,mozno ja neviem,som asi spravila chybu.ked nam to neklapalo iste obdobie v sexe,mali sme strasne catso hadky,nevideli sme sa mesiac,a tak,nedalo sa,ja som bola v nemocnici dlho,tak proste som sa rozisla a pvedala som,nech si najde nejak inu,ze mna to uz nezaujima...samozrjeme bolo to povedane v afekte,a po par dnoch som to vzala spat ..(to bolo hrozne obdobie,lutovala som to potom,ale no uz bolo neskoro),tak napada mi jedine ta moznost,ze co ak vtedy zacal cetovat s inymi,alebo co,alebo ma podvadzat,ked som m uto vlastne "povolila "...samozrjeme po par dnoch,tyzdni som to vzala spat..ze to bola kravina co som povedala,ale on sa tvaril uz divne.
@marisola prepáč ,nič v zlom
Ale ty dokazes neskutocne dookola opisovať a rozpisovať a riešiť vec,ktorá by sa vošla do pár viet
Mne to príde,že zbytočne sa vrtas vo veci. Povedal ti,vysvetlil,zatiaľ nech ti to stačí. Uvedom si, že ak budeš do neho neustále dobiedzat,nech odpovedá na otázky,ktoré možno nemajú odpoveď, tak ho to rýchlo môže omrziet. Vieš,my ženy fakt často hľadáme niečo, čo neexistuje. A na druhej strane si uvedom,že ak aj niekoho má, tak či onak to vyjde von a ty s tým nespravis nič.
Neries,netlac,ži.
Čas ukáže všetko. Nič nejde nasilu.
Čo ma byť,bude a my sa môžme postaviť aj na hlavu.
A ak takto husto a detailne tlacis aj do neho,aby napokon nestratil trpezlivosť 😉
Ja viem 🙂 Ide totiž o to, že pokiaľ ty budeš v jednom meste...on v druhom...tak si bude robiť, čo sa mu zachce, vypisovať si s kade kým a tak podobne ☹ Zase na druhej strane, môže ťa podvádzať, aj keď mu budeš ruku na faluse držať....Je to o človeku samotnom...buď ťa chce podvádzať, alebo ťa skutočne miluje a nemá na to dôvod 🙂
@marisola
@marisola nemusis ho sledovat tz ale popros daku kamosku co nepozna ....ja by som to teda nevydrzala tu neistotu a hlavne poznam ze ak nieco zena citi, tak je to zvacsa prvda. Teda asi by som ho fakt spehovala a bud vyvratila alebo potvrdila toto vsetko. 🙂
toto je psycho...ja mam pocit, ze ty podvedome chces, aby ta podviedol...nemas ziadny podnet a vkuse patras po tom, aby si zistila, ze ta podvadza, aby sa ti s tym, priznal. Dotlacis ho do takeho kuta, ze chalan si bude musiet vycistit hlavu inde, lebo toto je nakladacka
@divozienka26 nemam ho dat ako spehovat,lebo nikto ziadna kamoska nezije v tom meste,kde on. teraz...
@malcica toto je psycho,ale z jeho strany,ako by si si ty toto vysvwtlila?ja som bola od zaciatku dost nedoverciva a podozrievava,on to vedel,ze sm taka,
nechcem,aby ma podviedol,nezniesla by som to asi...tebe sa zda,ze nemam dovod ??myslim,ze tych dovodov je viac nez dost..
tebe to tak nepripadá? cisti si poštu,cinka mu daco,ked spolu volame,pocuva ma na pol ucha,niekedy aj oneskorene odpovedá,nezdá sa mi to,ja tak odpovedam,ked s niekym volam,na pol ucha pocuvam a odpovedam dvnejšie a nie pritomno,ale duchom som inde,ked cosi riesim na nete este pomimo,alevbo volaco ine robim,ale on tvrdi,ze nic nerobi,ked so mnou vola,ale to by potom aj inak odpovedal atd.
alebo mozno ho nudi,to co volame,povedal minule,ze ho nebavi stale dokola to iste riesit,kazdy den si volat hodinu vecer,ze stale dokola to iste,ako sa mal,co robota,ze nic viac,a ze ho to nudi dost,ale ze chape,ze je to potrebne,aby sme aspon o sebe vedeli...
@macamac nemozem to neriesit,asi tomu nechapes,lebo si si neprezila podobne.nechcem hladat to co neexistuje,keby nerobil podozrive veci,tak by to bolo ok,ked ich nerobil,tak som to neriesila,ked zacal byt divnejsi,tak si to vsimam proste. 😖 😖
nechcem vidiet cervy tam,kde nie su,ale je to divne,co hovori,co robi,a to cinkanie do mobilu,to sa mi nezda,ze by to mal byt mikrofon,a zevraj s nikym nevola a pritom ma obsadeny ton,ale vraj to len mobily blbnu,tak ako ,toto nevem,kto by zhltol...
@marisola Dr.Phil hovori, ze ludia uspesni v zivote celia pravde, nech je akakolvek. Ty tu pravdu vidis, ale aj tak jej necelis a hladas zachytne lana ako uverit lziam.
Podla mna by si si mala overit este pred svadbou, ci Ta naozaj podvadza.
Upozornim Ta na par veci:
1/ Bohuzial spolu nemozete byvat, tvrdis. Nuz realita je taka, ze ten Tvoj s Tebou byvat nechce, odstahoval sa od Teba stovky kilometrov daleko a Teba nezobral so sebou. Uprednostnil karieru pred Tebou. Toto je velky dovod na silne zamyslenie sa nad "vztahom".
2/ Jeho tato podvadzal mamu. Nuz prave toto je o dovod viac preco on bude mat aj v buducnosti vacsie sklony k podvadzaniu partnerky. Lebo zil v takej rodine a zvycajne opakujeme to, co sme odkukali v povodnej rodine.
3/ On taky pravdovravny a cestny... Halooooo... Uz si ho prichytila pri par lziach. Tak sotva bude pravdovravny a cestny.
4/ Ty chodis so svojou vysnivanou predstavou o nom. Je cestny, verny, pravdovravny. A ked kukas na to ako sa realne sprava, tak nedokazes prijat a vnimat realitu, lebo sa prilis prieci Tvojej zidealizovanej predstave o nom.
Vitazi celia realite. Dufam, ze si na tuto vetu nespomenies, az budes zavisla aj s detmi na manzelovi nevernom stovky kilometrov daleko. Ty mas este sancu mat normalny vztah a nie si nahovarat, ze mas normalny vztah.
Tu jeho podporu v tazkych chvilach Ti vie poskytnut aj dobra kamaratka, rodina alebo psychoterapeut. Nie je dovod sa kvoli tomuto trapit vo vztahu-nevztahu.
@marisola A teraz Ti asi zamotam hlavu, ale mne tiez blbne mobil. Konkretne: ludia sa mi nevedia dovolat aj ked mne mobil nezvoni. Neprichadzaju a neodchadzaju mi niektore sms. Ludia mi volaju, mobil mi nezvoni a ani mi mobil neoznami, ze mi niekto volal. A to mam moderny mobil. Plus mam obsadzovaci ton, akoby som volania ludi odmietala... to hlavne, ked mam mobil v nocnom rezime.
@marisola tak po tvojom poslednom príspevku ti musím napísať jedno.... maj sebaúctu a zves sa mu z krku.
My sme s mojim terajším manželom fungovali na diaľku rok a nebolo dňa, aby sme si nevolali, nepísali a po večeroch sme dokázali na ICQ 😀 prepísať hodiny.... a vždy bolo o čom a prečo....
@marisola ahoj, nezdá sa tti, že problém je niekde úplne inde?....každé jedno tvoje slovo je len o tom, ako ho podozrievaš, že ťa podvádza, kontroluješ mobil, pípne mu sms, prezváňa a pod. ......toto vo fungujúcom vzťahu nemôže existovať....ak budeš pokračovať týmto spôsobom, skončíš na psychiatrii.....zo všetkých tvojich komnetov mám dojem, ýe si len žiarlivá naháňačka, ktorá vidí v každom konaní svojho partnera neveru.....ak máš naozaj pochybnosti, prečo sa s ním otvorene neporozprávaš? a ak nie si vo vzťahu šťastná, treba vzťah ukončiť a zbytočne sa netrápiť....nie je jediný chlap, ktorý na svete existuje....mám otázku...... ako si ho chceš pri sebe udržať, ak on sám nemá záujem byť s tebou? a už len svojimi činmi a upodozrievaním všetko len komplikuješ...mala by si sa zamyslieť nad svojím konaním, nemusíš ho predsa každú chvílu kontrolovať, čo robí, s kým volá,......nie je tvoj majetok a ani ty nie si jeho majetok...nikoho nemôžeš donútiť k tomu, aby ťa miloval, ked on má asi iné priority...čím skôr si to uvedomíš, tým lepšie pre teba.... a potom, myslím si, že ak sa dvaja naozaj milujú, neexistuje žiadna,ale naozaj žiadna prekážka k tomu, aby nezačali spolu bývať....
@mimka11111 nemozeme spoliu byvat,ako vravim,skola,co studujem,zial neni v mieste jeho bydliska,kde byva on a ked som doma povedala,ze chcem na externe,tak o tom ani reci.
ano,viem,ze vo fungujucom vztah to tak byt nemoze,a nesmie.nie som ziarliva nahanacka,ale niektore veci su mi naozaj podozrive az divne.a nestotoznujem sa s nimi.nekontrolujem ho,len niektore veci ako tvrdim su divne.a normalne sme sa realne rozpravali o tom,ze mam pochybnosti a tak,bla bla,povedal mi vetu,ze "keby som niekoho mal,poviem ti"...ale to je taka veta,že za vsetky prachy sveta..nevedno,ci by povedal,podla mna -mna nechce stratit,ako zalohu,alebo co.a hlada inu,alebo ma inu,ktovie.alebo len flirtuje nezavazne na nete s babami,ktovie.
praveze som sa parkrat ho aj doslova pytala,ze co mu tma pipa,co si o tom myslim atd,a tak-ale on nic.nereaguje na to,ked sa otvorene s nim rozpravam povie mi,ze ma lubi a ze ci mi to malo snad dokazuje ?!este sa osopi na mna,ze co take dristy rozpravam vobec.
@piacere ved aj my si piseme cez den na maili,alebo na fb,alebo sms mi napise,lenze robotu ma tazsiu a naozaj musi makat ,nema moc cas vypisovat mi,a vecer je z toho fakt unaveny,to chapem,ale ..aj tak..nema chut na skype,ani nic.
@charity tak potom neviem,pravdu masv tom co pises..ten obsadzovaci ton,atd,to si este viem vysvetlit,niekedy zblbne mobil aj mne,alebo co,alebo tak,ale skor ma stve to pipanie divne ,ekd telefonujeme spolu,nepredpokladam,keby to nebol zvuk podobny pokecu,ked pride posta,tak neriesim,ale toto mi je divne.
dobre,ok,neni az taky pravdovravny a cestny,viem ze klamal,ale obcas kazdy zaklame,on chcel so mnou byvat aj chce,lenze sa neda teraz eeste,neni to tak,ze nechce.ved furt ma tam k nemu vola,len ja mam milion povinnosti doma,a nemozem proste chodit k nemu stle,kedy sa mu zachce...mam toho vela.a chodit vyse 200 km je trosku nakladne a aj casovo narocne.
@marisola budem stručná - ja by som neostávala vo vzťahu, kde nie som šťastná a spokojná... je úplne jedno, či ťa podvádza a klame alebo nie, lebo šťastná evidentne nie si... povie ti, že to tak nie je, ale aj tak mu neveríš a trápiš sa... vieš, nevera existuje a vernosť sa dokázať nedá... tak nečakaj na to, čo spraví on (lebo vlastne čo od neho čakáš?), ale zariaď sa ty podľa seba...