Mám pocit, že ma muž podvádza

klaudiakous
3. mar 2024

Ahojte potrebujem pomoc,radu…
Mám pocit že ma muž podvádza , nemám priame dôkazy iba šiesty zmysel.
Pracuje pre Uber ako šofér čo roznáša objednávky vracia sa neskoro niekedy o 3:00 cez noc. Ked mu volám cez videohovor nedvíha mi vždy iba niekedy. A práve preto si myslím že asi má niekoho v aute a po pri práci si aj užíva, čo myslíte ? Vzdy ked odide z domu napr.6:00 tak zacne pracovat az o 2hod. Ked sa ho opytam samozrejme popiera a že som smiešna že by to nikdy neurobil. Ked je doma je vsetko ok sprava sa normalne ako vždy.
Sex nie je naša silná stránka(vždy to tak bolo nie len teraz) .
Teraz neviem či som naozaj paraoidná alebo či by som ho mala viac pozorovat čo myslíte ženy? Ako mám získat priame dôkazy? Ako ho nachytat?

mimi3008
3. mar 2024

Ked je sofer, ako ti moze dvihnut videohovor? Ja si neviem predstavit, ze by som za volantom mala mat videohovor

ibrunova
3. mar 2024

Takže ty si myslíš, že on odíde z domj o 6.00 a za rohom naloží babu, ktorá po inom netúži, len po sexe skoro ráno v aute?

sofia1979
3. mar 2024

@klaudiakous precitaj si to po sebe čo si napísala

maciatkolulu
3. mar 2024

@mimi3008 odhliadnuc od témy,bežné volám video hovory v aute. Veď je to to isté ako normálny,len ta druhá osoba vidí. V taxíku si to neviem síce predstaviť,lebo klient akože má cumiet a počúvať sukromny rozhovor ,či ako. Ale bežné je to ok.

trgypadl
3. mar 2024

Zena!!!! za prve neotravuj chlapa v robote, nechaj ho dychat. Za druhé, telefonovanie za volantom je dosť nebezpecne, mysli na svojho partnera, a aj na okolie, aby nahodou nesposobil nehodu

monikkatt
3. mar 2024

@klaudiakous to akoze ti ma dvihnut videohovor pred klientom? To by som ani ja neurobila. Je to neprofesionalne a nikoho vase telefonaty nezaujimaju, prepac ale toto je blbost. Zavola ti naspat ked je sam?

pribinak
3. mar 2024

Však ale asi nemôže dvíhať len tak kedysi ty myslíš …..je šofér !!! Môj muž mi nemôže dvihnúť v práci aj 12 hodín !!! (Prísny zákaz používania telefónu )

A to som si mam teraz myslieť že pretiahol 100 bab alwbo čo?

Niektorým ženským fakt šibe a potom keď to muž nevydrží a odíde tak hystericky fnukaju a obviňujú všetkých len nie seba

Minule tu jedna písala že muž minul 10 eur nedoniesol blok, určite si kúpil kondomy
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

sasa1310
3. mar 2024

@maciatkolulu a to sa ako dá telefonovať videohovor počas šoférovania a sledovania premávky? Lebo každý normálny človek telefonuje počas jazdy len napojený na auto. A kto to nemá, tak by telefonovať nemal vôbec.

pribinak
3. mar 2024

@maciatkolulu ty si veľmi zodpovedný šofér! Ale veľmi! Počas šoférovania máš šoférovať a nie cumiet do mobilu

jaskolka
3. mar 2024

@pribinak asi to myslela tak, ze ju (ako šoféruje) vidí ta volajúca osoba, no ona vôbec nemusí pozerať na mobil, sleduje normálne premávku, rozpráva ako keby bol len obyčajný hovor. Len skratka volajúci vidí ju pri volante.

jaskolka
3. mar 2024

@klaudiakous autorka, a to je jediný dôvod, ze ti nezdvíha videohovor? Lebo to je fakt malo na podozrievanie, ze v aute dakoho má "a užíva si popri práci".

pribinak
3. mar 2024

@jaskolka wau. Vidí ako šoféruje ….tazko uveriť te do toho mobilu ani len nepozrie ani na sekundu a tá sekunda mize znamenať veeelmi veľa

sasa1310
3. mar 2024

@klaudiakous odporúčam ho ísť sledovať. Ideálne od 5.00 hod, aby si mala dôkazy, že pracuje.

minenkak
3. mar 2024

@klaudiakous teda aj môj muž má si podvádza,koľko krát mu volám a nie videohovor nedvíha a in debil má dvestokilove okno v rukách a s kolegom sa ho snažia zavesiť

janai1
3. mar 2024

@maciatkolulu
@monikkatt baby a vy ste to aj čítali? Jeho klienti sú tašky s jedlom. Tým je asi dosť jedno či telefonuje alebo nie 😂

@klaudiakous a ty prestaň byť paranoidná. Takto si akurát doničíš vzťah

sense
3. mar 2024

Inak ja v práci nedvíham videohovor nikomu dokonca aj bežný hovor len v nevyhnutnom prípade to znamená aj dotyčná osoba zavolá a ja nedvihnem a zavolá ďalší krát tak to nie je len o tom ze sa ma po ceste domov staviť kúpiť mlieko a to je tak raz za uhorský rok. A teda nie nerozdavam si to s kolegami áni s inými ľuďmi s ktorými som v kontakteaa
6 zmysel by som nepodcenovala ale nie len na základe nezdvihnuteho videohovoru

jaskolka
3. mar 2024

@pribinak ja nevravím, že to je správne. Len vravím, ze je možné aj takto telefonovať, teda mať videohovor,co neznamená, ze šofér v kuse pozerá na obrazovku mobilu. Okrem toho keď človek aj šoféruje "len tak" tak bežne pozrie na sekundu na spolujazdca, na dieťa v sedačke, na GPS lokalizáciu, z okna, na, rádio a podobne. Aj vtedy to môže byť len "jedna sekunda", tiez to nie je správne, napriek tomu nikdy to nikto nerieši.

ivik4
3. mar 2024

😃😃😃

pribinak
3. mar 2024

@jaskolka vieš, niekomu príde nezodpovedne počas šoférovania telefonovať. Ja to nerobím vôbec.
On ma možno kameru v aute a majú zákaz súkromných telefonátov

V každom prípade upodozrievať niekoho z nevery len preto že nedviha mobil je pre mna trochu šialeneeee

Jasne že pozrieš na GPS a aj na spolujazdca ale to je iné ako videohovor

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ariannazara
3. mar 2024

@pribinak asi tak keď chceš podvádzať tak budeš a môžeš telefon dvíhať aj každých 5 minút 😂

pribinak
3. mar 2024

@ariannazara svätá pravda

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maciatkolulu
3. mar 2024

@jaskolka anoooooo,presne tak,ďakujem,že je tu aj niekto kto rozmýšľa a nie hneď robi zavery 😉
@pribinak normálne telefonujem,to,že má druhi vidia mi nevadí a nijako ma to neobmedzuje v šoférovani,úplne to zvládam,ver mi😅,rovnako,ako keď vedľa mňa niekto sedí. Rovnako rozprávam,na volante prijímam,odmietam,to,že to niekto nevie,nezvláda,nerobí z druhých nezodpovedných šoférov. A pri mojich 2280 km mesačne,to fakt dávam bez problémov. A predstav si,že aj dodrziavam, vážne a zodpovedne ,pravidlá cestnej premávky. No

domkakvet
3. mar 2024

@klaudiakous niekedy zmysel neklame a nefunguje vam ani sex, aj ked to bolo tak aj pred tym, ale dovod si neuviedla, chybaju tu informacie.

maciatkolulu
3. mar 2024

@janai1 jaaaj,no tak taškami to je fakt jedno😅🤣

pribinak
3. mar 2024

@maciatkolulu nie nevie a iné blbosti, ale je zodpovedný….unika ti pointa

maciatkolulu
3. mar 2024

@pribinak nooo,zjavne🤣🤣🤣🤦

januska12323
3. mar 2024

Radšej pracuj na vzťahu ako takéto domýšlačky.

candii
3. mar 2024

Ako viem že väčšinou ta tu ženy vysmiali. Ale poznám človeka, čo robil kuriéra a presne to bolo tak ako píšeš. Mal pomer s mojou kamarátkou a bol ženatý a presne. Vyzdvihol ju a vozil si ju v aute a v aute si aj užívali. Myslím, že to nie je také nepravdepodobné.