Mám plné zuby švagrovcov

28. jún 2023

ahojte prepacte za vylev ale mam uz plne zuby svagrovcov..kupia si stare auto od ktoreho ich kazdy odhovara aby to nekupovali ze je to stare auto za taku cenu co mohli mat pomaly nove..ale svagor nieee lebo to je ho dobry kamarat predava a ten by ho neodzubal..kazdy mesiac je auto v oprave a my im musime robit soferov..vsade kde si zmyslia..a teraz naposledy sme my navine ze nemohli ist na svadbu svagrovmu bratrancovi do blavy lebo sme ich tam odmietli odviest..200 km tam 200 nazad..tak su na nas urazení..lebo my mozeme za to ze sa im zase auto pokazilo..( maju ho cca rok a uz je v oprave asi 12ty krat.)..a moj muz ktory bol bo narocnej nocnej sichte mal rano nevyspaty soferovat dve hodiny tam a dve nazad len aby sa oni mohli ist zabavit..a potom samozrejme v nedelu prist po nich..zase muz po nocnej aby soferoval..nemam uz na to slov fakt

mandzula
28. jún 2023

Odmietnut a je to vybavene. Aky mate dovod ich rozvazat? Ak by to bolo obcas a na kratke trasy, ok, zvysok je vyuzivanie.

katus226
28. jún 2023

Poslite im odkaz na cp.sk a ked nepochopia, poslite ich rovno do prdele

rusalinka
28. jún 2023

... potrebovala si to dostať zo seba, rozumiem 🙂 Ale povedz to im. Pokojne - že počujte, my naozaj nemôžeme za to, že ste si kúpili šrot, ktorý sa vám stále kazí. Radi pomôžeme, no nie sme vaši osobní šoféri. Existujú taxi služby, vlaky a aj autobusy, nech sa páči...

zara0201
28. jún 2023

Ako malé deti, obe strany.

autor
28. jún 2023

my sme im to povedali.hlavne teda muz to vysvetlil svojej sestre..vsak preto su urazeni teraz na nas ..

rusalinka
28. jún 2023

autorka, ich to prejde 🙂 tak nech sú urazení, ako sa urazili, tak sa aj odrazia. Vy sa fakt nemusíte nechať využívať a ešte aj citovo vydierať...

autor
28. jún 2023

ale ja to nechapem ako mozu vobec ziadat aby moj muz ktory ma narocne smeny..vedia ze na tych nocnych sa nabeha narobi ako kon pride domov rovno lahne a zaspi aby po takejto smene ich viezol 200 km tam a potom soferoval nazzad a to bez spanku..a na druhy den to iste...

viestta
28. jún 2023

Ja na vasom mieste sa tesim ako opica z chvosta, ze su konecne dostatocne urazeni a zacnem dufat, ze budu tak hlboko a tak dlho urazeni, ze ma uz nikdy nebudu otravovat. Ak by sa nahodou odrazili a dosli s dalsou poziadavkou, tak popracujem na tom, aby sa zas hlboko a na dlho urazili, takze sas ich bez milosti odmietnem.

xux
28. jún 2023

Len nech zostanu urazeni, aspon od nich snad budete mat pokoj

katka2602
28. jún 2023

Poviem nie a hotovo. Nie som taxi služba a ak nevedia pochopiť, že po nočnej nebude riskovať šoférovať takú diaľku a ohrozovať život tak nech idú do prdele a zaplatia si taxík.

janetinka27
28. jún 2023

neviem, ake mate vztahy okrem toho auta, ale ak dobre, mohli ste im to auto pozicat (ak ste ho cez vikend surne nepotrebovali)

autor
28. jún 2023

a ked videli ze u muza neuspeju tak potom ešte zahlasia ze som ich mohla aspon ja odviezt ze mam tiez vodicak..hovorim ze ano mam vodicak ale aj dvojrocne dieta..s ktorym som na materskej..co ho mam rano o siedmej budit bachnut do auta a vozit sa po dialnici hore dole?..proste nechapem ako niekto moze takto uvazovat..

rusalinka
28. jún 2023

nechápeš, lebo očividne nie si tak sebecká a zahľadená do seba, ako oni 🙂

autor
28. jún 2023

@janetinka27 svagrina nema vodicak a svagrovi by muz citujem: nepozical ani bicykel..on proste nevie soferovat..

autor
28. jún 2023

@janetinka27 a dalsia vec oni si chceli vypit riadne na tej svadbe a potom aj na popravkach cize neviem ako by soferoval

janetinka27
28. jún 2023

no ved keby nemali pokazene auto, tak by isli na svojom. tak by tiez asi na popravkach uz nepil.

autor
28. jún 2023

@janetinka27 ale im to pokazene auto prislo vhod..leo si mysleli ze vsak ich moj muz zoberie a svagor sa moze rozsupnut

lulu0123
28. jún 2023

A oni nevedia, ze do Ba chodia aj vlaky a autobusy?

lulu0123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hortenziaj
28. jún 2023

Aj na nás švagor skúšal,najprv z epozicat auto,keď mal svoje v oprave, a my nech si chodíme busom,však je pre nich náročnejšie do práce chodiť busom ako nám s dvoma deťmi.
Ale keď som povedala nie,skúšal na muža,že nech ho dovezie tam a tam. Poslala som mu spoje na bus,nech sa páči takto ti idú spoje,myslím že je to jednoduchšie a rýchlejšie ako preháňať jedného človeka tam a späť kvôli tomu. Už nepýta,chodia si pekne busom,keď auto není,alebo svokru pýtajú. Mňa samu by to nenapadlo otravovať iných pokiaľ by to nebolo niečo fakt dôležité a vlakom/busom by sa nedalo.

1gramofon
28. jún 2023

Takto, ja som bola kedysi, nie až tak, ale tiež protivna voči sestre keď som niečo potrebovala. Nebolo to často, ale 😁 V tvojom prípade by mi povedala to co tu píšeš ty, surovo ako to je. A aj keď som sa pohnevala, neustupila a mne to časom docvaklo. Jednoducho vždy keď prekročia hranicu, treba to jasne vyjadriť, neustupit a oni sa naučia.

mamusa123456789
28. jún 2023

Bud rada, ze zfucany, aspoň mate na chvíľu svätý pokoj

autor
28. jún 2023

@lulu0123 vedia ale svagor tak cestovat nebude to je pod jeho uroven nejake autobusy a vlaky..

44janica44
28. jún 2023

Ze pod úroveň ísť busom alebo vlakom. Tak nech si objedna taxik alebo ide na bicykli, kolobezke, korčuliach a ak na ničom nevie tak môže ísť aj na trojkolke. Ako vo vážnych situáciách kľudne odveziem keď ma niekto auto v oprave ale robiť taxikára stále to nie.a ešte si môže auto aj požičať je go bežný postup aj niektoré servisy majú túto službu

apolka77
28. jún 2023

Vôbec nezáleží či tvoj muž má či nemá náročné zmeny. Keby aj celý deň šunky valal nemá žiadnu povinnosť nikoho rozvážať ani 10 km nieto 200.
Nepoviem keby urgentne k dr že nehoda raz za rok.

Nech si požičajú od niekoho či prenájmu auto, či idú vlakom busom lietadlom.
Nezajem.
Neviem načo ospravedlňujes muža že ťažko robí či ťahá 12tky nočné...keby aj neťahal nie je dôvod vás takto využívať.

aaadkaaa
28. jún 2023

Existuju aj pozicovne aut, ked cestovat busom je pod ich uroven😆 aspon vam preplacali phm, ked ste im robili predtym taxikara? Silne pochybujem...

nikpa
28. jún 2023

Môžete ich akurát tak os*rat 💩 ja neviem čo si volaktori ľudia o sebe myslia. Na vašom mieste by som ich už neodviezla nikam, max. na pohotovosť, ak by bolo ozaj treba. Nech sa starajú, nie ste povinní ich obskakovať kedy si zmyslia a na svadbu mohli ísť aj vlakom, do Ba chodia vlaky každý deň hore dole.

ahhola
28. jún 2023

Tak na tej svadbe v BA by niekde spali po sobote? Aj tak by otravovali a nesadli poobede na vlak? Odviezť, vrátiť sa, ísť pre ich, vtratiť sa 800 km kto zaplatí, to už je pomaly do HR.

Keď je niekto hoho fogo a hromadná doprava mu smrdí, nepochopím, ale dobre. Co ale ekologické hľadisko, to už všetci keď budeme plytvať ala gaisenovci, kam to dopracujeme...?

autor
28. jún 2023

@aaadkaaa ale kde zeee

autor
28. jún 2023

@aaadkaaa nikdy nic..ešte ked som ja jediny raz potrebovala hodit na stanicu s malou pred mesiacom tak ma svagor odbil s tym ze som si nevybrala dobry den lebo ide hokej..