úplne sa mi zmenil muž,som ho pekne poprosila či na Stefana nezájdeme niekde vonku,pri tom mi odrkol že či malú pošleme do p*či jak bambuľku(pri tom mi moja mamka povedala že ju postráži...) dnes vianoce a on mi povie že som P*ča,s kým to do pekla žijem?
a prečo s ním vlastne žiješ???
Mnohé maminky a manželky sa tu sťažujú akého majú zlého manžela - partnera, ako im ubližuje, ako ich uráža, ako im nepomáha, ako ich podvádza a blá blá blá. A čo s tým robia ? Nič. Zakladajú neustále nové témy a otázky na MK, len preto aby ich ostatní ľutovali.
Ak manželstvo alebo partnerstvo speje k záhube, kde sa navzájom urážajú osočujú, podvádzajú a fyzicky ubližujú nie je na nič. Kvôli deťom ? Prd, tie trpia za hlúpe chovanie svojich rodičov. A ak sú vo vzťahu naďalej len kvôli susedom, rodičom alebo kresťanskej viere, tak nech trpia ďalej.
ja po vianociach odchádzam
Poviem vam preco trpia.Pre peniaze,ja keby som odisla tak som v riti.doslova. nemam kde byvat,dlhy atd. Moj partner nie je najhorsi,ale nepomaha mi a nemame spoloc e nazory.co uz. Inak mam vsetko na co ukazem prsto.
@something samozrejme, to už je každého voľba. Hovorí sa tomu zlatá klietka. Alebo sa mýlym ?
@rebeka7501 je rozdiel medzi zlatou klietkou a skoncit s detmi na ulici
@something no, ale kazdy ma na vyber ... ja si neviem predstavit, ze by som bola takto zavisla na manzelovi ... takato zavislost moze byt dost nebezpecna, ja by som sa citila velmi neista 😖
@zuzkaanicka no ved ja nevtvrdim, ze som si niecim ista...radsej budem zavisla ako na ulici.netvrdim, ze to takto bude navzdy
@something kazdy je iny ... ja sa radsej staram o to, aby som nebola ani na ulici, ani zavisla 😉
@zuzkaanicka Tak ono je tazke vies, ked si na materskej a od statu ani koruna,od rodicov nic, a v praci my skoncila zmluva ...to nie je o tom, ze kazdy je iny...je to o moznostich
ide o to finančne nestojíme zle ale bez neho kde pôjdem?Jedine k rodičom a aj to je len dočastné...
@something no, ja mam sice skveleho manzela a nemame financne problemy, ale na matersku som isla vtedy, ked som vedela, ze si to aj financne mozem dovolit, navyse ja som pocas oboch materskych pracovala ... bolo to sice na ukor mojho pohodlia (urcite nie na ukor deti), ale praca ma bavi, takze som sa jednak venovala tomu, co ma bavi a malo to aj financny efekt 😉 ... ale, kazdy je iny ... kazdy ma ine priority 😉
Podla nazvu témy som myslela ze sa tu bavíte o Ficovi :D
@zuzkaanicka ja to iste presne ako ty, niesme od nikoho zavisli, zijeme spolu a sme stastni. @marianqa vela robi vo vztahu postoj aj zeny nie iba chlapa, vsimla som si ze ak ja som nervozna, neista, hresim, nadavam, chlap stastny po boku takej zeny nie je. Chlapi maju radi teplu naruc, dobre jedlo a sex. 😉
@marianqa tak sa radšej necháš urážať a ponižovať ? Pre rodičov budeš stále dcéra, ktorú majú radi, a dobrých ľudí sa všade veľa zmestí. Treba si určiť priority a hodnoty o ktoré stojíme.
@zita19 😅 myslis, ze ho ponukala? ... konikovsky vymenny obchod? 😅
@zuzkaanicka mozno by ho dala aj s doplatkom 😀 😀 😀 len aby sa ho zbavila... Len taky tovar sa tazko posuva 😝 😝 😝
@zita19 no, myslim, ze toto je leziak 😅 ... ale nevies, mozno by sa nejaka ulakomila 😅
@zuzkaanicka ukludnime sa, lebo nas zmazu... Inac pekne a vesele sviatky prajem 🙂 🙂 🙂
@zita19 aj ja Ti prajem pekne sviatky, uzi si svoje velke deti a v novom roku vsetko naj-babicka v ocakavani 😉
@zuzkaanicka My sme z organizacno-cestovacich dovodov mali Stedry vecer v sobotu a decka uz isli kazde sviatkovat do svojich domovov, takze ja uz vegetim. Ale aj tak dakujem, budem si to uzivat s nohami na stole a notasom na kolenach s MK 🙂 🙂 🙂
@marianqa a vratim sa k teme ... ja by som s takym chlapom nebola ... my sa s manzelom tiez pochytime, ale toto je asi neporovnatelne ... samozrejme, Ty musis vediet, aky je ... my sudime iba podla tych par riadkov ... mas dieta a deti sa ucia na prikladoch ... Tvoj manzel je taky ... hmm ... kontrapriklad 😝
@something
a čo robíš preto, aby si nebola závislá? študujes? pracujes na svojej kariere? čo si robila a ako si pracovala na sebe počas materskej, či rodičáku. Vela zien počas troch rokov rodičáku založi ruky a okrem povolania matky a domacích prác nie sú ochotné nič robiť pre svoju karieru a potom sa čudujú, že sú nutene žiť vo vztahu iba kvoli ekonomickej nesamostnatnosti.
uz si tu zalozila podobnu temu...