Mám ostať s mužom len kvôli dieťaťu?

28. sep 2021

Ahojte. Zijem v zahranici a mam 4 rocnu dceru. S jej otcom spolu nezijeme skoro rok. On by sa chcel vratit ale ja nejak nie. Je dost velky psychicky tyran. Dobry je len ked sa snazi ale ked nie je po jeho tak je zly. On by chcel odist naspat na SK natrvalo. Cize by som tu ostala s malou sama. Mala ho ma velmi rada. Co sa tyka financii a organizacie skolka- robota tak to mam osefovane. Mam dobru robotu kde mozem robit z domu keby nieco. Mam svoj dom takze nie som od neho nijak zavisla. Akurat mi puka srdce ked si predstavim ze uz ho mala nebude vidat. Kedze ak odide tak uz s nim bjde max raz rocne. Mala bu som podla vas s nkm ostat len aby bol s malou? Co myslite ma to vyznam to zliepat?

anjelicek26
28. sep 2021

Zliepat kvoli dietatu? Nie. Zariad sa tak, aby to nebolo raz rocne, ale aspon 4x rocne, vianocne prazdniny, velkonocne prazdniny, letne prazdniny, jesenne prazdniny su vsade v podstate a ked mu vyhranis vzdy tyzden, tak maju sancu mat spolocne zazitky a aj sa poznat... a ano chybat jej bude urcite, ale to je na nom, ze sa chce vratit na slvoensko... rovnako moze ostat v zahranici, pri dietati, len si najde vlastne byvanie...

tncka
28. sep 2021

Padlo tu stretavanie ze 4x rocne,mne sa to zda vela kvoli tomu ze on sa rozhodne ze chce odist na slovensko a ty to mas financovat. Trosku pritiahnute za vlasy...Ked sa bude podielat na tom ze trebars kupi letenky atd tak mozno ano...Ma dceru,nech sa snazi aj on stretavat s nou,nevidim dovod preco by to malo byt na tebe...a neostavala by som v nefunkcnom vztahu kvoli dietatu,to je blbost...

mimka1402
28. sep 2021

Ako dieťa z rozvedenej rodiny, a nebolo to dávno co som bola tým dieťaťom, ti poviem, že neblázni určite sa k nemu nevráť. Ak on bude mať záujem nájde si spôsob ako byť s ňou. Veď sú sviatky, prázdniny....Určite neostavaj v toxickom vzťahu, to je pre dieťa horšie než si niektorí rodičia myslia... On taktiež má na výber ostať v zahraničí predsa...

autor
28. sep 2021

@anjelicek26 on uz ma vlastne byvanie. Nebyva s nami. A ked odide na SK nebude kde mat byt ked pride za nou. Nepride teda za nou.

autor
28. sep 2021

@mimka1402 ano to som aj ja jemu povedala ze to je jeho rozhodnutie nie moje ze chce odist. Ohradza sa tym ze aj na SK ma dceru. Ale nedava mi to zmysel kedze on chce jazdit na kamione po europe. Cize takymto sposobom nebude ank s jednou. A tu uz ma zazemie svoj byt a vsetko. Takze mohol byt aspon s jednou priadne

adriannasvk
28. sep 2021

No jeho to asi netrapi,mala si zvykne....udrziavat aspon cez videohovor kontakt a ked s nou bude chciet prist tak nech si zariadi letenky aj ubytovanie...ty mas zazemie,pracu,byvanie,urcite sa toho nevzdavaj.

mimka1402
28. sep 2021

Tak neviem ako veľmi si ty ochotná, že či by si zvládla 2 týždne keby prišiel ku dcére, ale to mi už príde veľmi o takej extrémnej tolerantnosti

autor
28. sep 2021

@mimka1402 zvladnut by som zvladla. Len o com to je raz za rok ma dva tyzdne. Nechodil by castejsie si myslim kedze ani na SK za druhoi dcerou castejsie nechodil

janickacrazy
28. sep 2021

No veď si ju môže zobrať cez prázdniny na týždeň-dva na SK, ak bude mať záujem. Určite by som neostavala s takým mužom, keď je psychický tyran. Možno bude aj pre dieťa lepšie sa s ním veľmi často nestretavat. Pokiaľ si samostatná a finančné nezávislá, tak buď rada.

lucilaines
28. sep 2021

Nenechaj sa nachytat, toto nie je o tom, ze by nejak strasne teba alebo dieta lubil a chcel byt s vami. Toto je cista manipulacia v style, ja som super, ja sa chcem vratit a ked ty ma nechces, tak je to vlastne tvoja vina a tvoje rozhodnutie, ze dcera bude bez otca. Ma ta presne tam kde chcel. Absolutne nie. To, ze on odchadza je jeho rozhodnutie a on si za to bude niest nasledky. Ty mozes kvoli dcere vyjdt maximalne v ustrety videohovorom, stretnutiami a pod, ale je to proste na nom. Chapem, ze ti je z toho smutno, hlavne ak maju oekny vztah, ale nie je to tvoja vina. On sa raz bude zodpovedat dcere, ked sa zacne pytat. Neber to bremeno na seba navratom do vztahu, dieta otca stale mat moze. Ak nebude je to len jeho rozhodnutie a jeho zodpovednost

autor
28. sep 2021

@lucilaines akokeby si jeho slova hovorila. Ja chcem byt s vami ty ma nechces ty beries dietatu otca. Ja som chcel byt s malou ty jej mna beries atd atd

marty_4
28. sep 2021

takychto manipulatorov nemam rada a najhorsie je, ze ti bude dookola hovorit veci, len aby si sa citila ty vinna a vela ineho potom, cize nevracala by som sa, treba udrzat ako taky vztah kvoli dietatu, ale nie vratit sa k nemu

hipuska
28. sep 2021

Manipuluje tebou. Teraz si nezávislá. Vieš sa postarať o seba aj dieťa. Na SR by si mala bývanie, ktoré by bolo tvoje? Určite by si tu nenašla pracu, aby si v pohode dala školku, nájom a všetko okolo. A zas by ťa dostal kde chcel-na závislosti na ňom. A on by ešte zdrhol na kamióne.

autor
28. sep 2021

@hipuska on netlaci aby som s nim sla na SK. On by tu ostal ak by som s nim bola. Nesla by som na SK znovu zacinat od zaciatku ked tu uz mam vsetko.

eskop
28. sep 2021

Ja ako vidím, nechces byť ani s nim ani bez neho. Kašli na neho , dieta viidu,ako sa sprava rodič k druhému, ty by si šťastná nebola.. to by ste hrali akože divadlo koli malej? Neblázni.. nech ide, ty sa o dcéru staráš a si pri nej.

anjelicek26
29. sep 2021

Ale on nemusi byt u teba, len si prijde po dieta (dajme tomu 2x) a 2x mu to dieta privezies. Na Slovensko idete asi aj tak (uz len kvoli starym rodicom)... tak to bude vyrovnane, len mala si pocestuje...

cacianka
29. sep 2021

@lucilaines najlepšie si to napísala, 👍♥️

sidicek
1. okt 2021

No ja by som ani nemala extra záujem o to aby sa dieťa stretávalo s tyranom, nieto ešte s nim bývať. On ju manipuluje, tak ako teba, preto majú taký "super vzťah" Môžeš byť rada ze odchádza a nebude mať na teba cez dieťa až taký dosah. Tak ako mu srdce netrha za prvým dietatom tak to bude aj teraz, to sú len kecy. Keby úprimne chcel byť s dieťaťom, neodchádza,kamionistu môže robiť všade, aj tak bude viac na cestách ako doma.