Dobry den koncom mesiaca mame ist na svadbu mam pomali 2r dietatko , ktoreho stale kojim 3x behom dna. Od malinka je uspavany na prsniku. Svokra mi furt vyprava aby som ho nechala doma ,ze mi ho postrazi. Je strasne neviazany na mna.No bojim sa ze bude plakat za prsnikom a bude ma hladat a vecer bez neho nezaspi. Uz vsetko zje ale ten orsnik si vzdy ziada. Neviem sa rozhodnut nechat ho doma ci brat so sebou? DDakujem za vase nazory
@2231987 podľa mňa veľká chyba keď zaspáva na prsníku, ved už je celkom veľký na to,aby zaspával na prsníku...
@2231987 môžete skúsiť ísť tam na víkend, skús či svokra uspí a ty budeš v inej izbe, pokiaľ zvládne a ty jej budeš dôverovať, necháš malého a zabavíš sa na svadbe bez dieťaťa a nebudeš celú noc tŕpnuť tak prečo nie.
Ja by som asi nedala, nie kvôli kojeniu ale skôr strach a teda svokra ani nejaví záujem o prázdniny :D
@2231987 Zdravim, moja skusenost vo velmi podobnej situacii, (dcerka skoro 3r -stale dojcena) je, ze ju dokaze uspat aj manzel/moja mama v kociku, ked tam nie som. Ale to funguje iba kratkodobo, na take tri styri hodiny alebo vecer do takej desiatej /polnoci, potom uz by asi plakala, neskusala som.. Ale na nich dvoch je zvyknuta, nikto iny by ju tak neuspal. Take velke dieta si to totizto uz velmi dobre uvedomuje, ze nema tam mamu. Ja by som ho vzala so sebou, asi by som neriskovala... 😊