Ahojte Holky prosím vas neviem ako vy ale ja mam tak zly vstah zo svokrou všade ma len ohovara že aka som vela krat to ani pravda neni dnes nam donca zobrala práčku a vyhráža sa ze nam odpoji elektrinu ale ja sni nechci mluvit lebo my nadava do k... a p... Poraďte co mam robiť normálne by som najradsi isla na potrat
@barunka17 nemas byvat u svokry, ked spolu nevychadzate ... mladi sa nastahuju k rodicom a ocakavania su vecsinou absolutne mimo reality
Tak toto som ešte nepočula, kvôli zlému vzťahu so svokrou ísť na potrat. Tak chceš to bábo, alebo nie? Prečo ti tak nadáva?
@barunka17 ty sa vykašli na svokru ...najlepšie by bolo keby sa odstahujete sami ....moja svokra býva od nás našťastie dosť km takže nás kontakt je minimálny ..len sa občas spýta čo mala a vypýta fotky ...keď sa uraci prísť tak sa zahrá na super babku čo potrebuje dcéra ...ale to jej poviem že nič ..a neriešim ....a na potrat čo si hlúpa ???prepáč ale dieťa za to nemôže zaujímal by ma názor tvojho muža ako reaguje na to keď ti svokra nadáva a čo vlastne chce dieťa ... Ak je to maminkovsky typ zober sa choď preč dieťa môžeš vychovať aj sama....
Sa odstahujte jednoducho,denno denne su tu generacne problemy lebo sa mladi nevedia osamostatnit
srtasne strucne a nejasne.. kde byvate? preco vam vzala pracku? platite za elektriku? co manzel? kedy sa vztah zmenil? co tvoja rodina? moznost odstahovat sa ?
@didaa tak teda nechápem načo si sťažuješ... Keď ti nadáva do p... A podobne to sa ti páči ... Na moju mamu nenadava .. nemá prečo.. vieš a v jeho prípade to tak je .. sorry nevieš o Tom nič ani čo sa tam stalo tak preto taký názor ...
Odid.... Preco tam ostavas...
Ak otec dietata bude mat zaujem o dieta pride k tebe
@katarina9593 môj muž sa drží sukni a nadava ze mimi neni jeho a v jednom kuse my len ubližuje tymato slovy
Bývate spolu? Odstahujte sa.
Inak nechápem tvoje zmýšľanie: ak pôjdeš na potrat, tak už ti nebude nadávať, alebo čo?