Mám mu veriť?

13. dec 2022

Manzel ma podvádzal.. od doby ako som nato prišla,ubehlo 10 mesiacov odvtedy tvrdí, že už nič a nespravil by to už. Neviem či mu mam verit. Keď chodí do práce mám zlého tusaka. Neviem či si namyslam alebo možno ma zase klame.

leni1977
13. dec 2022

Ťažko povedať, to vie len on, no ja by som mu už nikdy neverila, keď dokázal podvádzať predtým, dokáže to zasa, za mňa by to bolo len trápenie a neistota pri takom chlapovi.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vilma7
13. dec 2022

Ťažko obnoví naštrbenú dôveru. Ja by som to nedokázala už nikdy, veriť. Stále by tam boli pochybnosti.

chcemradu
13. dec 2022

Či veriť máš, alebo nie, ti nikto nepovie. Ja by som svojmu už neverila. Keď to urobil raz, urobí to zase. A neverím, že prišiel za tebou a povedal, láska, podviedol som ťa, už sa to nestane. Skôr si to zistila od cudzích zdrojov. Čiže by v tom pokračoval, keby si na to neprišla.

melanta
13. dec 2022

Išlo o jednorázový sex alebo o niečo dlhodobé? Ja osobne si myslím, že by som neostala s takým mužom ani tak ani tak. Nepodvedieš niekoho, ku komu máš úctu. Ale, ak išlo o niečo dlhodobejšie, tak to bola cielená partnerka pomimo manželky. To by som neakceptovala, neodpustila a neostala s takým chlapom za žiadnych okolností. Ak to bola jednorázová záležitosť, tak čo ho k tomu viedlo? Alkohol? Čiže vždy keď si vypije, bude riziko? Hádka doma? Vždy keď bude konflikt, tak to bude riešiť takto? Sama sa musíš rozhodnúť. Pre mňa je nevera koniec, žiadna šanca, proste nič.

michellia
13. dec 2022

Vies mozno sa poucil ale verim, ze to v tebe proste zanechalo taku ranu, ze nie je lahke sa s tym vyrovnat a furt ta to bude matat, ci je ti verny alebo nie

domca1408
13. dec 2022

odpustiť sa dá ale zabudnúť a znova veriť...to je beh na veľmi dlhú trať a nie na 10 mesiacov...to je beh na 10 rokov ak vôbec niekedy dokážeš znova veriť. a skrátka aj on by mal akceptovať ked budeš podozrievavá. spravil chybu musí rátať s nasledkami.

autor
13. dec 2022

@elizabet173 on si len dopisoval s nimi. Žiadne stretko ani sex nebolo. Ja len mam obavy ci si zase nedopisuje a ako by som to zistila či to nerobi zas

svokrinjazykmonika
13. dec 2022

Aha, takže virtuálna nevera. To poznám od bývalého, nechápem čo z toho majú že si "popísmenkujú"... Bolí to ako aj normálna nevera. Navždy stratil tvoju dôveru a bodka.

morgane1975
13. dec 2022

Nie. U mna je nevera cervena ciara. Nedokazala by som naspat prijat chlapa co sa valal s inou… to je o sebaucte, hnusil by sa mi. Ale kazdy to ma inak nastavene. Su zeny, ktore zostanu kvoli detom a majetkom. Podla mna z pohodlnosti a strachu ist do neznama. Deti su len vyhovorka. Ja mam rozvod za sebou a momentalne partnera, ktory si ma vazi.

jaskolka
13. dec 2022

Uff, to nikto ti nepovie naisto... Dôvera je narušená, a skutočne ťažko ju obnoviť, tam by sa dotyčný, ak má záujem, mal veľmi snažiť a ukazovať, že je hodný druhej šance a dôvery.
Aj virtuálna nevera je nevera, lebo sa podvedome pri pútavá ten človek k inej osobe, a vzďaľuje od partnera.
Takže nedá sa jednoducho ti povedať, áno alebo nie. Jemu do hlavy (a klávesnice) nikto z nás nevidí

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
leni1977
13. dec 2022
babulkomale
13. dec 2022

Ja by som nemohla uz dalej...ale ty si ty, poznam aj pary co spolu zostali a navonok to klape, nevidim pod pokrievku 🤷

retatka
13. dec 2022

A čo si dopisovali o čom?Sexuálne či o
počasí .Lebo to je tiež dôležité .Keby to bolo niečo erotické ,či nahé foto posielali ,otázka času kedy by prišlo aj k reálnej nevere …