Mám mu veriť?

nuvaring
25. nov 2014

O svojom vzťahu som tu už popísala dosť, všeličo sa pomenilo aj to, že po tom, čo som sa takmer rozišla s partnerom a teda ja som to aj vyslovila, ale nejak ma po pár dńoch odmlky ukecal, nevydržal to a dokázal, že ma naozaj ľubi, sme zas spolu. (pre info, nežijeme a ani neplánujeme spolu žiť, len spolu randíme a ľúbime sa a ja verím, že je to z jeho strany aj úprimné).Aktuálne nemám ani problém, ani ma nejak nič netrápi, len tak premýšľam a tým, že nemám kamošky a nemám sa s kým o tom baviť, dávam to tu a uvítam každý normálny a objektívny názor. V poslednej dobe je tento môj partner taký priveľmi nežný a neustále mi dáva najavo aj vypisuje aj hovorí, ako nechce byť s nikým iným, ako má vo mne všetko čo kedy od ženy chcel, že po rokoch sex. známostí má konečne normálny vzťah, ktorý mu vyhovuje presne podľa jeho predstáv a je maximálne spokojný. (bodaj by nie, neuháňam ho, nevypisujem a netelefonujem mu, stretávame sa tak 2x v týždni a každý večer cez net, inak nič). Ono všetky tie prejavy nežnosti či napísané, či v reálnom živote sú fajn, teším sa z toho, len sa mi to zdá občas priveľa a neviem, či trochu nepreháňa. Ale aj ked sme spolu mimo postele, tak ma má potrebu stále hladkať alebo držať za ruku alebo niečo v tomto smere, čiže asi by sa nepretvaroval, neviem a snáď to myslí úprimne. Kedysi by najradšej trávil čas len so mnou, osamote, (najčastejšie v posteli a u neho doma), dnes nemá problém chodiť ku mne a stretávať sa aj s mojou dcérou v mojom byte, normálne ľudsky aj bez sex. aktivity, čo je zrejme, že ma asi naozaj ľúbi. Dokonca dcére kúpil darček na narodeniny, čím ma úplne šokoval, lebo vychytal presne to, čo chcela a to som iba raz medzi rečou spomenula, že mi treba kúpiť darčeky na narodeniny a na Vianoce a že neviem ani poriadne čo, ale spomenula som tú vec a on, čo nemá deti ani sa v detskom svete neorientuje si to medzi rečou zapamätal, kúpil a dal jej to. Úprimne ma s tým šokoval v pozitívnom smere. Čo ma však popri všetkých týchto milých veciach a situáciách trošičku znepokojuje, že nedávno som mala aj mám obdobie, kedy sa mi nedá veľmi vypadnúť z domu a síce sa s ním stretávam v prítomnosti dcéry, ale sami sme dlhšie neboli a on ani nejak nenástojí na tom, že kedy, kde ako by sme mohli byť spolu sami. Asi 2 týždne sme spolu nespali, pričom, v priemere to býva 1-2x do týždna, podľa situácie a okolností, teraz sa jednoducho nedalo. Stále dookola mi omieľa ako je šťastný, že ma má a že budeme mať kopu príležitostí byť sami, nech sa s tým netrápim, že pre neho to nie je žiadny problém. Akurát že v čase, ked sme sa ešte len spoznávali a nič spolu nemali, mi hovoril o svojej bývalej, ktorú vídaval tak raz za 2 týždne alebo raz za mesiac a že sa aj s ňou rozišiel, lebo že čo s ňou, ked nie je „v dosahu“ a že či on si ide teraz ked neni „v dosahu“ honiť 2 týždne alebo viac. Tento ich vzťah bol iba taký sexuálny, ale aj tak, tá veta mi vŕta v hlave aj ked myslím, že nemám mať prečo obavy, ale zrazu tá rétorika, že hlavne že je so mnou a je so mnou rád aj mimo postele, že to pre neho to v našom prípade neni priorita mi príde také....ale verím mu...predsa len je to chlap....čo si myslíte?

mysicka36
25. nov 2014

Vidíš problém, tam kde nieje. Aj ja som mala v mladosti jeden len sexuálny vzťah s chlapom, čo by sme v bežnom živote nemali vela spoločného. Ale proste pár mesiacov nám to fungovalo. Rozchod bol ako keď sa kamoši na výške lúčia. Ahoj maj sa krásne. Až som sa zalúbila a cítila som asi to, čo teraz tvoj chlap. Proste je rád s tebou a cíti, že je to iné ako predošlý vzťah. Čo je na tom čudné? Len ty už asi nejaké sklamanie máš za sebou tak ti vela vŕta v hlave. 😖

mihula
25. nov 2014

@nuvaring haloooo,uz je obed,vstavaj a šup do reality 🙂

anatalia77
25. nov 2014

@nuvaring nooo,lakovat na ruzovo vie pekne...

trish31
25. nov 2014

@nuvaring co riesis?

cecil36
25. nov 2014

@nuvaring ty si vzdy najdes nejaky problem ,aj keby nebol, ze? 😉