Dobré ráno
Pred nedávnom som randila s jedným chlapom. Vyzeralo to fakt sľubne ale tak vždy je šanca, že stratí záujem alebo si nájde inú. Stalo sa. Naozaj sa všetko zdalo v pohode ale zrazu mi už neodpísal na správu. Žiadna reakcia dlhodobo. Tak som mu po tej čo neodpísal napísala ešte raz (nič také, že prečo neodpisuje), no tiež len videné. Tak to už ani neriešim. Možno si našiel inú veď len sme randili, nič sa nedeje. No dnes má narodeniny a neviem či mu napísať v rámci slušnosti alebo je to už “moc” a srať mu na hlavu?
Zo slušnosti. To, že on sa zachoval tak ako je jeho osobná vec a hodnota. Mňa vychovali inak
Tak si si sama odpovedala.Naco sa potom pýtaš?
Chapem tvoje umysli,ja som rovnaka.ale v tomto by mala ist tvoja hrdost nad slusnost.aj ked evidentne na neho stale myslis,z jeho strany je to dost jasne,ze nema zaujem.ak by ste boli predtym kamarati a sa prestanete bavit,vtedy jasne vyskusaj..ale ked ste boli len na par stretnutiach pride mi to vtieranie..aby si ta neblokol alebo nenapisal,ze neotravuj...z toho by si bola viac sklamana
Zachoval sa tak, ako to citil. Kazdy ma pravo nepokracovat vo vztahu. To ze to nezvladol a nevysvetlil ti to, nuz bohuzial stava sa to. Ludia to robia, lebo si myslia, ze tej druhej strane menej ublizia 🤦♀️. Odpust mu, uz ho neries. Je pre teba uz cudzi muz a cuzdim muzom sa nepraje k narodeninam a stale ostavas slusna. Nabuduce, ak ta niekto ghostne, uz nepis. Ublizujes len sebe. Blokni ho, nech ani nedufas, ze by sa ti niekedy v slabej chvili mohol este ozvat. Svoju energiu venuj sebe a buducnosti. Toto sa stalo uz kazdemu, nie si o nic menej cenna alebo hodnotna, musis sa len naucit s takymito situaciami zit a nerobit to iste muzom 😉
Nepis, bude to posobit vtieravo. Nad gratulaciou zeny, ktorej uz nechce odpisovat, len prevrati oci.
Nepíš. Žiadna slušnosť ti to neprikazuje.
2x precital tvoje spravy, neodpisal. Potrebujes tretikrat pocitit, ze nema zaujem? To, ze si slusne vychovana je jedna vec. On ta evidentne ignoruje, nenapisal by ti k tvojmu sviatku.
To je jedno ako si vychovana, vyslovene s tebou nic nechce mat, tak sa nevtieraj. Tak to je
slusnost je napisat sestre, sesternici, strykovi alebo kolegyni s ktorou sedis 5 rokov v kancelarii 🤷♀️ nie chlapovi, ktoreho poriadne nepoznas, tvojim zivotom sa mihol a evidentne ta ignoruje, ja osobne by som mu isto nenapisala, pre mna by to bola trochu taka zamienka na kontakt a mozno by to tak vnimal aj on, kedze na posledne dve spravy neodpisal, co mimochodom tiez cosi vypoveda o charaktere
To nie je o slušnosti, ale o hrdosti. Nepíš mu
no ja asi jediná odporúčam napísať... nemusí to byť nič extra stačí aj dosť stručne...
Syn mal pred rokom známosť, len problém bol ten že nepáčil sa rodičom slečny . A tak nechcel robiť nejaké rozbroje v ich rodine a vzťah ukončil. Pred 2 mesiacmi bol veľmi milo prekvapený keď mu slečna poslala hlasovku k jeho narodeninám. Videla som že ho to veľmi potešilo....
Nič mu nepis,nevnucuj sa... zo slušnosti ?on nech ti zo slusnosti odpise... keby chcel tak tych 5minut si najde nie?ocividne nema zaujem.
A ako ta vychovali? Tak aby si zo seba robila chuderu? Jasne ze mu nepis.
Nevnucuj sa, aka slusnost? Skor mas chut ho kontaktovat. Navyse on slusny teda k tebe nebol, ked nebol schopny veci aspon uviest na pravu mieru.
Nie. Budeš za zúfalú vtierku
taka slusnost nie je potrebna...to nema nic s vychovou, to sa ty zbytocne ponizis
Súhlasím, toto nemá so slušnosťou nič spoločné, do teraz ti nebol schopný ani ochotný písať tak na čo?
Nepíš, jedna vec je čo vraví tvoja slušná výchova, druha vec je tvoja hrdosť. Ver mi, on si to vážiť nebude, ani nepochopí tvoju slušnosť. Možno randil s viacerými, možno už má inú, len mu tým dvihnes ešte viac ego aký je žiadaný a že si ho chcela ale on to bude mat na haku. Zabudni na neho, maj hrdosť, príde niekto pri kom nevudes musieť ani len rozmýšľať či napísať či nie, lebo on bude ten, kto ti napíše alebo povie krásne dobre ráno ešte skôr ako mu stihnes zablahoželať k narodeninam 😉
čo by si sa ty vtierala?? choď vieš kde so slušnosťou .... ak on je neslušný, a Ty - chceš byť? lebo ťa tak vychovali, tak sa spýtaj maminky a oná ti povie, ukáže stručne ručne - iba naň zamáva a k tebe s prstom k hlave ukáže. Nemá to nič so slušnosťou, ver mi. Ak ťa ignoruje, tvoje blahoželanie mu nebude chýbať.
Iba jedna otazka:
chces mu pisat skutocne preto, ze si znacis narodky vsetkych svojich znamych, ktorych chvilu poznas a pises im priamia kazdy rok, alebo hladas cesticky, ako sa mu pripomenut a dufas, ze tentoraz sa uz ozve naspat?
V prvom pripade nepotrebujes davat ani otazku sem, ani odpoved na nu. Riad sa tym, k comu ta vychovali.
V druhom pripade ti tu mozu pomoct vymysliet, ako to sformulovat, aby to neznelo vtieravo a zufalo. Vzdy sa to totiz da nejak zaonacit, ked sa chce.
Urcite by som mu nepisala
Inak to by ma tiez zaujimalo ze ci tiez kazdemu pises k sviatku... postarke,pani Judite z jednoty, v praci kazdemu jednemu od p.upratovacky az po generalneho riaditela... ved s kazdym si bola urcite castejsie ako s hentym chlapom...
Ser mu na hlavu, prosim 😁
Ak rozmyslas ci mu napisat zo slusnoti sms k narodeninam po tom co on spravil, tak o ziadnu slusnost nejde. Chces s nim zacat komunikovat. A pochybujem, ze ta rodicia ucili, ze ak ta niekto posle doprec, tak ho musis dokopat do toho, aby to spravil este (minimalne) raz.
Najlepsie urobis ak vymazes jeho cislo a vsetky kontakty na neho...😁nebude ta to lakat a mas o starost menej..
Keď sa ti ani neunúval napísať,čo je vo veci,nevidím ani najmenší dovod aby si mu zablohoželala k narodeninám. Keď mu nestojíš ani za jednu sms tak ani on nestojí za tvoju pozornosť. Kašli na neho. Nazaslúži si od teba ani písmeno.
Ani nech ti nenapadne mu pisat. Naco?