Mám mu dať šancu?

24. máj 2021

Ahojte. Pred 5 rokmi som sa spoznala s jedným chlapom. Ja som mala vtedy 15 a on 20. Spoznali sme sa cez partiu (moja kamarátka, ktorá mala 17 začala chodiť s jeho 19 ročným kamarátom). Mne sa už vtedy zapáčil, dá sa povedať, , že som sa "namotala". Vychádzali sme spolu veľmi dobre. Každý deň sme si písali, stretávali sa či už v rámci partie alebo mimo. No on ma bral čisto kamarátsky. Keď zistil, že cítim viac tak mi povedal, že ma má naozaj rád práve preto bude najlepšie ak sa prestaneme baviť, že síce som veľmi rozumná na svoj vek ale predsa len som preňho príliš mladá a nechce mi ubližovať. Najprv ma to strašne bolelo, hnevala som sa, veď 5r nie je tak veľa. Neskôr som si však uvedomila, že v tom veku bolo. Žili sme si ďalej svoj život. Ubehlo 5 rokov a znova sme sa nejak dostali do kontaktu. Teraz je on ten, ktorý sa to snaží posunúť do vzťahu. Netvrdím, že ja by som to nechcela ale bojím sa. Predsa vtedy ma nechcel a teraz on chce byť viac ako kamarát? Neviem, či mu môžem veriť. Aký máte na to názor? Ja mám teraz 20 on 25.

mariejenka
24. máj 2021

Tak nic nestratis,ked sa budete spoznávať,travit spolu cas...pre man je to od neho veľmi sympaticke,akonsa zachoval pred 5 rokmi, obaja ste mali cas dospieť,zmudriet, zažiť ... Cize daj tomu sancu.

mamamasama
24. máj 2021

A coho sa bojis? Fakt je obrovsky rozdiel medzi 15-20, 20-25. Takisto 25-30, 30-35. Neviem preco, ale 5 rokov je pre mna doba kedy sa mi meni cely zivot. Urcite by som tomu dala sancu. Obaja ste inde ako pred 5 rokmi.

erika_230
24. máj 2021

ja by som mu sancu dala.

obycajny
24. máj 2021

Skus a uvidis.Kes to bude stat za h... tak pojdete od seba kazdy svojou cestou.

vikusjk
24. máj 2021

Na vtedajsi jeho vek sa zachoval velmi rozumne, vsetka cest, nie vsetci chalani maju v dvadsiatke tolko rozumu. Dnes by si mu sancu mala dat, preco nie, ved ta neodmietol vtedy preto, ze by si sa mu nepacila, ale kvoli veku. Si mlada a ak to nevyjde, svet sa nezruti, pojdete dalej.

tykat
24. máj 2021

aspon vies ze mas do cinenia s rozumnym chlapom ktory nenamotval 15tky len tak z rozmaru, ak sa ti paci tak do toho chod, nemas co stratit

bloger
24. máj 2021

presne zachoval sa veľmi rozumne nechcel ťa raniť lebo to necítil tak ako ty ale predsa len mu na tebe záležalo skúsiť to môžeš veľa šťastia

bagre
24. máj 2021

veď vyskúšaj a uvidíš. 15 a 20 je rozdiel. Uviedol vtedy rozumný dôvod /aj keď ty si to chcela inak / ale mohol sa zachovať aj inak nie? Chrapúňov je dosť na svete. Dnes ten vek už až taký problém nie je, ja by som ho neodstrihla len preto lebo kedysi bol úprimný. Je dosť ľudí, ktorí sa k sebe dostanú až časom hoci sa poznajú od puberty. A ostanú spolu.

autor
24. máj 2021

Máte pravdu, ďakujem 😊 Kebyže chce, vie ma vodiť za nos už vtedy a nie o 5 rokov. Navyše tých 5 rokov sme sa ani raz nestretli. Bola to náhoda v jednej kaviarni kde som bola prvý krát a neskôr som sa dozvedela, že on tam tiež nechodí. Takže to bolo také osudové stretnutie 😁

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
h2
24. máj 2021

Presne, ako tu už odznelo, aj mne je sympatické, ako sa pred 5 rokmi zachoval. Určite by som tomu šancu dala. Možno budete spolu celý život a s úsmevom budete spomínať na to, ako zvláštne začal Váš vzťah.

lapalma
24. máj 2021

Autorka 🙂 - presne toto je typ muža, ktorý si ZASLÚŽI dostať novú šancu - už 20- ročný bol dosť zrelý na to, aby nezviedol dieťa...takže + 5 rokov to už bude naozajstný MUŽ

janickacrazy
24. máj 2021

@lapalma bože, hneď som si spomenula na toho speváka, čo si ako 45-rocny začal so 14-rocnou 🤮

karolinakr
24. máj 2021

Vždy lepšie ako Kájo 69r. a manželka 27r.

ertlovik18
24. máj 2021

Ty sa nicomu nezavazujes predsa, kludne to vyskusaj, clovek sa za ten cas velmi posunie, vela veci prehodnoti, ja by som dala sancu 🙂

pumi21
24. máj 2021

Ak si s ním dobre rozumieš, tak mu daj šancu. Možno teraz to už bude mať význam. Poznám takéto prípady a tí ľudia sú manželia, majú spolu rodinu. Niekedy treba len čas na to, aby dvaja ľudia dozreli do štádia, kedy chcú byť spolu

hankm
24. máj 2021

@autorka teraz uz vie, ze si vrzne 🙂 bud chces alebo nie.

autor
24. máj 2021

@hankm s týmto by som sa chváliť nemala, ale bola som taká slepá a naivná, že som sa s ním chcela vyspať už vtedy. Hanba nehanba on ma odmietol..