Baby, je to len stres alebo začínam vidieť to, čo som predtým nevidela ? Mám nesiac do svadby a ja zrazu začínam mať pochybnosti. Stalo sa to niektorej z vás ?
Po životných skúsenostiach by som radila, ak máš tento pocit, nešla by som do svadby.
Nie nemala. Ale ak zacinas mat obavy asi to nebude len tak z nicoho nic. O com.najviac pochybujes?
Zalezi na tom o com pochybujes … napr zorganizovala si velikansku svadbu a mas z toho obavy, vsetko sa da zmenit a svadba moze byt o 4 ludoch v Las Vegas, alebo za 100 vku na miestnom urade- niekoho nazor a prianie ta zaujmat nemusi. Ak pochybujes o buducom je to horsie. To by som si rozmyslela … rozvod je drahy a robit najskor ir kus so svadbou a potom sa rozvadzat … to mozes splachnut € rovno do WC
Áno stalo. Zničený život... Mojej mamy... Lebo sa hanbila svadbu zrušiť.
Mala som jedine pochybnosti o tom, ze sme za to vyhodili tolko penazi a mali to urobit len so svedkom niekde v tramtarii na slonovi. Ze co to bolo fakt treba.
Ja nestresujem, ale niekt. zeny su take, ze maju strach ci je vsetko vybavene a ako to dopadne.
O životnom partnerovi som pochybnosti nemala nikdy. Ak mas pochybnosti o nom, tak svadbu neodkladaj, ale zrus.
Kým nenapíšeš o com máš pochybnosti tak ti asi nikto neporadi
Ak mas pochybnosti do toho nechod, bude to hanba, ale mensia a menej starosti ako potom riesit tie komplikacie po svadbe.
Radšej tu svadbu odložte
Keby som mala pochybnosti asi by som svadbu zrušila.Ja mám 10dní do svadby a jediné čo cítim je radosť a to ako sa neviem dočkať.Pochybnosti nemám ziadne
Práveže to nie je pochybnosť o tom či je všetko zariadené. Ale o živote do akého sa hrniem. A ako sa poznám, rodina by tú hanbu neprežila a ja možno práve tú "chybu" urobím.
Robíš chybu. Rodina by to prežila a aj prijala. Ty budeš nešťastná celé roky.
Kamarátke mama nedovolila zrušiť svadbu. Dva týždne pred svadbou sa na dovolenke veľmi pohádali, ale koláče boli objednané a svadobné šaty ušité. Manželstvo trvalo necelé dva roky, ale reálne zili spolu necely rok. Dlho to svojej mame nevedela zabudnúť, že za ňu rozhodla, mala vtedy len 19 rokov, tehotná nebola.
Zalezi,ci je to svadba narychlo alebo toho cloveka poznas roky. Ak narychlo,tak by som zrusila svadbu okamzite pri pochybnostiach. Mozno sa mylis,mozno by rodina bola rada a pochopila ta. Mnoho nedorozumeni je vdaka nasim domnienkam a vdaka tomu,ze si jednotlive situacie a reakcie pripisujeme kazdej situacii. Daj na svoju intuiciu a neznic si zivot. Tolke zeny si zhovadia zivit len preto,lebo co by povedali ini. .vykasli sa na ostatnych a mysli na seba,na svoje pocity. Nezi pre inych
Tak to robis obrovsku chybu,ked uz teraz vies,ze sa nehrnies do dobreho zivota. Ja nechapem,preco si ides skazit buducnost
Čo sa ty blázniš? Zruste to a hotovo. Každé haló trvá 3 dni. Radšej teraz,ako sa potom trápiť s deťmi.
U mna podobne a bola to chyba. Investovala som do toho peniaze a bolo mi luto to zrusit. No manzelatvo bola katastrofa a po 7 rokoch bol rozvod a nasledne som prisla este o viac penazi a nervy. Ked som sa vydavala druhy raz za tyzden sme zorganizovali svadbu o dvoch svedkoch kedze to inak nealo a spravila by som to zas.
Chápem ťa úplne autorka. Nemáš až taký vážny dôvod na zrušenie svadby.Ale aj tak radím zrušiť.Dať na svoju intuíciu.
Tiež som mala pochybnosti, ktoré som zahnala. Dnes by som sa už rozhodla inak. Dá sa žiť, človek nejako príjme,že každý má nejaké problémy ,ale...to by bolo na dlho 🙂
To je stále dosť všeobecne, do života akého sa hrniem, čo tým myslíš? Pochybujes o tom, ci chces stráviť život so svojim partnerom alebo je to len všeobecný strach zo zmeny, z nového obdobia v živote alebo strach z ozajstného záväzku?
Ja som sa vydávala celkom mladá a tiež som sa pristihla pri myšlienkach, ci robim dobre… ale urobila som, môj muz je naozaj neskutočne úžasný- už čakáme aj babo. A cely ten čas manželstva až doteraz kým som tehotná, sme si ten život užívali rovnako ako predtým, rovnako sme sa bláznili, rovnako sme cestovali, chodili na party a hocičo… takze asi si sama skús položiť viac otazok ;)
Detto ako @nikaa951
Mala, nedala som na ne, nasledoval rozvod.
Ak vidis chyby na buducom , manzelovi tak zrus, najskor su to len chybicky a potom co,alkohol, drogy nejaka psychopatia, mozna aj nevera? tak ak mas taketo nejake v podvedomi upozornenia zrus,. Len co najskor,lebo ked budes rusit svatbu len 2 tyzdne pred sobasom, mohol by ta zazalovat ako sobasnu podvodnicku, z dovodu ze vela vela veci dojednanych vo veci svatby, trebars zalohy vopred ak platil ,napr salu,muzikantov ,.u nas taky pripad sa stal,ze buduca nevesta 2 tyzdne pred svatbou si nasla snubenca u milenky, neskoro sa to dozvedela, sice ,nedala ho na sud, lebo v tomto pripade on zlyhal ako snubenec,ale svatbu zrusila,
Z mojich skúseností to nikdy nedopadlo šťastným manželstvom... 😕. Rodinu nerieš, je to tvoj život, nie ich.
Známy takto zrušil svatbu týždeň pred termínom. Všetci to prežili, po pár rokoch sa oženil s inou a žijú pekný a šťastný život.
Zrusit to nie je ziadna hanba ale odvaha. Odvaha postavit sa za seba, uvedomit si ze zivot mam len jeden a preto si ho neznicim. To je vsetko. Ostatne je nepodstatne.
Mám v rodine. Ale prasa bolo zabité, koláče objednané, no a hlavne tá hanba - mater nevesty nedovolila zrušiť svadbu. Rozvod o 5 rokov, ale peklo samozrejme oveľa skôr.
Mme drahý zrusil svadbu asi 2mes pred. Jednoducho mi zavolal ze "ma ma rad ale na svadbu to neni".
Vsetko.na svadbu bolo vybavene,hanba nenormalna, musela som vsetkym volat a rusit. Najviac sa hnevali DJ, fotograf a kameraman ale co uz.....
ja som bola nestatna...
Teraz sa tesim lebo som si nasla normalneho manzela ( svadbu sme mali uz len malicku, v kostoliku co nevadi) a mame 3 krasne deti a sme stastni spolu. Ktovie ako by to s tamojsim nadejnym zenichom dopadlo, ked si to spätne premietam...ďakujem Bohu ze sa vtedy rosiziel....
Nie je nic silnejsie ako zenska intuicia. Tvoje podvedomie ti radi to, co odmietas racionalne ponat. Nechod proti sebe. Budes to lutovt.
stalo sa mi to, odvahu som nenasla a pochybnosti som potlacila a prisiel rozvod...
Nie, nemala som ziadne pochybnosti. Ale moj muz zrusil svadbu s jeho byvalou. Uz mali saty, oblek, obrucky, vsetko zajednane,..jej otec ho chcel najprv zabit..ale vsetko dobre dopadlo.
Ak su to pochybnosti, ze co chcem naozaj presexovat cely zivot s tymto clovekom, tak kasli na ne, a vydaj sa. Ale ak su to pochybnosti, budeme mat kde byvat? Postara sa o deti? Uprace doma? Da mi peniaze, ked vypadne prijem? Daj rozhovor a ked si nebudes ani po nom ista, zrus svadbu.