Myslim, ze takychto pribehov tu uz bolo mnoho. Ale tento je moj. A tak ho aj prezivam. Necakam vase rady dievcata. Zasluzim si nalozit, to viem... Potrebujem to len niekde povedat.
Mam rodinu. Krasnu rodinu. Manzela a dve deti. Deti su zdrave, okrem beznych malickosti, ziadne problemy. Manzel ma miluje. Zboznuje. Urobi pre mna prve, posledne. Chodi do prace, venuje sa detom, pomaha v domacnosti, je dobry milenec a este pred dvomi rokmi som si myslela, ze ho mam rada a nikdy by som ho nevymenila...
To by bola ta idylicka cast pribehu. A teraz, preco som ja vlastne ta sialene smutna princezna?
Mam 35 rokov. Som zdrava, mam pracu, ktoru by asi vsetci ostatni brali vsetkymi desiatimi, netrapia ma poporodne kila, sportujem, som krasna 🙂 , mam krasne konicky, citim sa spokojna...
A teraz pravdu. Stratila som hlavu, srdce a sudnost. Zamilovala som sa. Sialene a zufalo. Nehladala som to, naslo si ma to. Je to kolega. Vyrazne starsi ako ja. Nie je ani krasny, ani bohaty, ma rodinu... Pre mna je ale stelesnenim toho, co som vzdy hladala a nasla prilis neskoro. Milujem ho. Bohuzial. Uz dva roky. Tragediu som vystupnovala tym, ze som mu dovolila zdielat so mnou intimitu... Viem, ze ma ma rad, mozno aj miluje. Radsej nepatram. Nema to buducnost. A mna to rozomlelo ako mlyncek na mak... Viem, ze s tym mam prestat. Mam mat rozum. Vzdy si to slubim. A potom opat podlahnem. Nechcem premrhat svoje najkrajsie roky zmietanim sa v dvoch svetoch. Ale nemam silu skoncit. Neviem sa nabazit toho pocitu. Nasleduje ho vsak vzdy absolutne zufalstvo... Bola som aj u psychologa. Nepomohlo. Pomoze uz len riadny strmy pad a uder rovno do hlavy...
@sialenesmutnaprincezna Ťažko radiť. Len zváž o čo všetko by si prišla a ako by si ranila svojho muža. Ako by si sa cítila, keby to robil on?
Musíš ísť na to hlavou.
Ak je to kolega v robote, nerozmýšľala si zmeniť prácu? Musíš to riešiť.
@sialenesmutnaprincezna Vlastne stastie vymenit za nestastie tolkych ludi, kolkych sa tyka tvoj pribeh...smutne, vsetko sa vrati ako bumerang...ale na to budes musiet prist sama, ziadna rada ti nepomoze, kym si sama nebudes chciet pomoct.
To je hrozne. Bud su manzelia taki, ze nepomozu, zena to ma fakt tazke, narocne, alebo su taki, co sa pretrhnu, pomozu zene pomaly s utieranim jej vlastnej rite. A mam pocit, ze prave takym dobrakom sa zeny paradne "odmenia". No, si koza. Na lade. Do slova a do pismena. A suhlasim s nazorom, ze bud skoncit a ist dalej, alebo sa priznat, pripadne to nechat vyplavat na povrch (co sa skor ci neskor stane) a padnut na hubu. A prides o vsetko, na com ti kedy zalezalo.
@sialenesmutnaprincezna Mas nejaky nahradny plan pre pripad, ze by to prasklo a kolega/milenec by sa ti otocil chrbtom?
@sialenesmutnaprincezna tak už si to povedala...pochybujem, že by to bola nejaká skutočná úľava. Ako sa hovorí, karma je zdarma a všetci si raz zjeme plody svojej blbosti. Držím palce, aby ten pád na hubu nebol tvrdší, než zvládneš uniesť, krásna princezná.
Si hlúpa a nezaslúžiš si to,čo máš.Ak padneš na hubu a stratíš manžela a svoju rodinu/ a to teda sa stane ,skôr či neskôr/ tak môžeš viniť len samú seba.Niet takej nevery,ktorá by nepraskla,hoc po rokoch.A žena,ktorá o sebe napíše,že je krásna,je mne na smiech.Mám silný pocit,že sa tu ideš chváliť- mám úúúúúplne všetko a ako bonus milenca...si trápna.
@sialenesmutnaprincezna úplne s kolegom prerušiť kontakty, ak je treba zmeniť prácu, telefón nedvýhať, pretrpieť to - inak to nejde....ale treba si uvedomiť, že v živote sa nedeje nič len tak - všetko nás má niečo naučiť, niekam nás má nasmerovať
@janinah pripadá mi to ako vymyslené. Pani s dokonalým životom, vôbec žiadny problém, všetko klape, krásna je (takú info o sebe v podobnej spovedi normálna žena vynechá, aj keby bola ako krásna...iba ak by to bola egocentrická krava 😀 )...milenec je z nej hotový, manžel detto. No proste princezná, ktorá zaručene naserie pol koňa 😀 (minimálne tie frustrované)...no a dnešná registrácia. Ktovie kto skutočne sedí na druhej strane..možno nejaká sto kilová matrona 😀
Celkom zo zvedavosti by ma zaujímalo, čo je teda na kolegovi také zvláštne a zaujímavé, keď je stelesnením toho, čo si celý život hľadala.
Jediné čo môžem na tvoju situáciu povedať, že jediní, kto si to ods....e budú tvoje dve nevinné deti 😢
aj toto je "ružový sloník" 😎 😎 vymyslené pred víkendom....alebo fakt autorka rozum potratila.....
Mate vsetky pravdu. Uplnu. A ja to viem. V tom mojom "texte" je ironia. Nie som krasna a ani stastna....
Pred dvomi rokmi by som bez mihnutia oka napisala to, co vy. Verila som tomu. Ale veci sa stavaju. A ci chcete alebo nie, nie su vzdy vecou rozumu a rozhodnuti. Nemam ziadne zalozne plany. Nic z toho, co zazivam, som neplanovala. Jednoducho sa stali.
@sialenesmutnaprincezna predpokladám,že ani rozvod neplánuješ,aj ten sa jednoducho stane....sa spamätaj,to ti tu všetky píšeme.....
@sialenesmutnaprincezna tak celkom to viem pochopit, zazila som to na vlastnej kozi,aj zopar kamaratiek s tymto "problemom" bojovalo. Ale z vlastnej skusenosti a aj z ich mozem potvrdit, ze cela ta euforia a zamilovanost po 4-5rokoch vyprchala. Vztahy to samozrejme nevydrzali,ale bolo to este "zamlada" takze sme boli este bez deti,preto ziadna velka skoda nebola spachana. Ziadne deti netrpeli ani na jednej strane.
Ale zase ak to u teba praskne,nas stat je taky sku.veny,ze deti prisudi matke, bez ohladu na to,kto manzelstvo rozbil a kto bol ta svina. Takze sa mozes utesovat, ze o deti neprides.
Alebo to vydrzis este par rokov a ta euforia z milenca urcite vyprcha, muz potom zhodi parohy a bude fungovat dalej.
Ono to casto takto byva ze kto ma vela nevie co ma, nevazi si, kym to nestrati.
Ludia, ktorym je prilis lahko dane, nevedia co od dobroty.
Tak to byva. Preto sa hovori ze zivotne skusky a tazky osud posiluju, naopak prilis idylicke podmienky, ako je tu, vedu k tomu clovek nevie reagovat v krizovej situacii (akou je napr. zblaznenie hormonov) a lahko podlahne, lebo nema moralne, vôlove a vobec dusevne svaly, lebo ich neposiloval.
To je ako z tých časopisov ,,Napísal sám zivot,, alebo ,,Chvilka pro tebe,, čo predávaju v PNeskách...
AK je to reálne tak dotyčnu páli dobré bydlo...tiež je to moc dokonalé a sladké aby to bola pravda...
Ale verím tomu ze sa najdu zeny, ktoré si ulovili ,,truľkov,, ktorí im urobia čo im na očiach vidia - proste su to také dobracke povahy a takí si často narazia taku, ktorá si to az tak nevazi a špekuluje. Ako vravia naši českí bratia ,,všeho do času,,. Kazdý románik sa raz prevali, kazdé vzrušenie raz opadne...zial trpiet tým bude rodina, deti...privysoká cena za sex nie?
@sialenesmutnaprincezna ty vieš o čo môžeš prísť a zariaď sa sama. Ak do toho spadneš, tak strhneš zo sebou aj manžela aj tie vaše dve deti.
A buď prídeš o ne a deti budú vyrastať z rozvedenej rodiny, alebo prídeš o zamestnanie. Pretože to jediné ti pomôžeš sa odpútať od človeka, ktorý má tiež niekde svoju rodinu a tiež to má asi na háku svoju rodinu ako ty. U mňa by teda nebol žiadna budúcnosť taký chlap. Ale tak vy ste si kvit
@sialenesmutnaprincezna hmmm...su veci,kt.sa ovplyvnit nedaju,to je fakt...ale pri takom stasti ake opisujes,si bud nevazis,co mas-teda najma manzela,kt.ta ma rad...alebo si sa z lasky za neho nevydavala...lebo si teraz nasla,co si hladala...
vies....zamysli sa...lebo co si nevazime,stratime....a tancujes na tenuckom lade
toto rozhodne nepatri do skupiny-nedalo sa to ovplyvnit....
Si dusevne nezrela,zrelemu cloveku sa to nestava. Ked si nabijes hubu,dozrejes...bohuzial si ju nabiju aj tvoje deti
@sialenesmutnaprincezna Zlatko daj si dole ružové okuliare! Žena máš všetko čo by Ti iné závideli! Takéto veci sa stávajú, ale ak sa to dozvie manžel tak Ťa možno opustí. Myslíš, že bude s Tebou žiť kolega? Nebude, má svoju rodinu. A ostaneš sama!!!!!!! Rýchlo preč od neho, možno zmeň prácu. Dievča nekaz si to čo máš doma. Prajem Ti všetko dobré, aby všetko dobre dopadlo. Drž sa!
kam odišla????
Moja diskusia sa sice na zaciatku volala inak. Asi zasah admina.
Teraz naozaj vyzera ako z ruzoveho dennicka.
Dakujem za rady. A nezelam vam ziadne skusenosti. Majte krasne a pevne vztahy. Akurat aj do takeho vztahu moze vpadnut osudove stretnutie. Ci uz vam alebo vasmu partnerovi. Rozum vtedy neoomaha. To vam mozem garantovat.
@sialenesmutnaprincezna ....urcite sa to moze stat kazdemu-to zalubenie....ale rozum musi prehodnotit za a proti....aj ked je to tazke
Znicis dve rodiny !!!
Daj vypoved
@sialenesmutnaprincezna V Amerike je tiez jedna taka smutna princezna... Jej manzel sa o jej nevere dozvedel fakt v blbom okamihu... akurat mal u seba zbran a milenca po ruke... tak ho v afekte odbachol a sedi vo vazeni. A princezna stale melie o tom, ako to bolo silnejsie ako ona a este sa pritom usmieva vdove do oci...
Uvazuj cim vsetkym moze skoncit tato Tvoja blbost...
@tiwyna ty si psycholog ? alebo psychiater ? Ze si jej takto natrela , v akom stave sa nachádza jej duševný stav ? milujem takéto doktorky. Stáva sa to, aj dospelým a duševne zrelým ľudom , si predstav .
@sialenesmutnaprincezna. vieš, v top štastnom manželstve sa proste nezamiluješ do iného člloveka. niečo vám chýbalo a asi aj chýba ( A teraz nemyslím po sexual.stránke ale aj duševnej , citovej, spoločná komunikácia , záujmy. ) máš niekoľko možností. Musíš ty vedieť, či chceš v manželstve zotrvať. Ak to s tým tvojim " princom " Ťaháš dva roky, to už ho asi poznáš aj ako človeka . Či to chceš s tvojim mužom skúsiť napraviť a tým pádom ukončiť vzplanutia s šuhajom, alebo si šuhaja vieš predstaviť ako svojho partnera .hlavne ži tak, aby si bola šťastná ty ale HLAVNE aj ľudia okolo teba. Lebo takýto život je iba ilúzia, aký vedieš. urob správne kroky k tomu, aby si hlavne žila čestne.... nemože sa Ti takto moc štastne zaspávať a zobúdzať. držím Ti palce...
@sialenesmutnaprincezna Rozmen si to na drobne, co si uviedla: .... Pre mna je ale stelesnenim toho, co som vzdy hladala .... ktore vlastnosti su to? Okrem sexualnej pritazlivosti. Nie je to tak, ze ty v nom vidis niekoho, tym on v skutocnosti nie je?
Podla mna mas iba dve moznosti- bud s tym prestan ihned! Alebo to povedz manzelovi- budes mat presne co potrebujes, poriadne padnut na usta. (Potom ako 99% zien zistis, ze ti to za to nestalo a ak si bola hlupa), na dvoch stolickach sediet nemozes. Sme ludia- jasne ze pocas zivota sa nam do nasho zivota pripletie niekto, kto s nami zamava- ale je na nas ako to zvladneme.